Aynı şey benim de başıma geldi maalesef mune.Elime bir bidon bir sürü kap aldım tüm sokağı gezip her apartmanın önüne kap su koydum.Hani dedim kapları boşalınca görür belki doldururlar. Ama gel gör ki ertesi gün ne kap ne su vardı.Sanıyorlar ki ölünce birtek öksüz yetim hakkı yenirse, alkol alınırsa, küfre sapılırsa hesaba çekileceğiz, üstüne bastığımız karıncanın, eziyet ettiğimiz köpeğin, ölüme terk ettiğimiz kedinin, tarla yapmak, üstüne ev inşa etmek için yaktığımız ağacın hesabı yok mu?
Onlar dile gelmeyecek mi? Gelecek.
Her akşam saat 19:30 gibi fırına yürüyerek gideriz, yolumuzun üstündeki hayvanları severek, yemek artıklarını vererek. Çoğu hayvan artık uzaktan bile tanıyor bizi, bugün onlardan iki tanesi takıldı peşimize birşeyler verdik karınları doysun diye ama hayvancıklar susamış, eşim pet şişe bakındı su koyup içirmek için, bir kadın elinde pazar arabası, arabaya 5 litrelik su petleri koymuş içi su dolu, kedi köpek gördüğü yerde o suları koyuyor, mahalle mahalle geziyormuş hergün, peşimize takılan köpeklere de o su verdi, Allah ondan binlerce kere razı olsun, yalnız kadın dertliydi, hergün itinayla koyduğu petleri birileri atıyormuş, yazık değil mi? Şu sıcak günlerde hayvanlar su arıyor her yerde, bir kap su mu göze batıyor?
İnsanların Dünya'yı sadece kendilerine ait sanmalarından sıkıldım artık, Dünya tüm canlılara ait, yediğiniz rızıklarda tüm canlıların hakkı var.
Aynı şey benim de başıma geldi maalesef mune.Elime bir bidon bir sürü kap aldım tüm sokağı gezip her apartmanın önüne kap su koydum.Hani dedim kapları boşalınca görür belki doldururlar. Ama gel gör ki ertesi gün ne kap ne su vardı.
Allah hayvanlara acımayanlara dilerim kat ve kat beterini versin.Hayvan sevgisi olmayan ne insan sever ne başka bir şey.
Bu dünyayı bir tek bizim için yaratıldı sanıyorlar da ondan canım.Ama bizim değil onlarında bu dünya ve maalesef hayvanların bize gösterdiği sabrı sevgiyi hatta saygıyı biz onlara göstermiyoruz.bi dövmedikleir kalıyor ben anlamıyorum hayvan severim diye hep saçma tepkiler görüyorum
insanlar neden böyle ?
bu dünyada onlardan baska canlıları umursamıyorlar yazık
Sanıyorlar ki ölünce birtek öksüz yetim hakkı yenirse, alkol alınırsa, küfre sapılırsa hesaba çekileceğiz, üstüne bastığımız karıncanın, eziyet ettiğimiz köpeğin, ölüme terk ettiğimiz kedinin, tarla yapmak, üstüne ev inşa etmek için yaktığımız ağacın hesabı yok mu?
Onlar dile gelmeyecek mi? Gelecek.
Her akşam saat 19:30 gibi fırına yürüyerek gideriz, yolumuzun üstündeki hayvanları severek, yemek artıklarını vererek. Çoğu hayvan artık uzaktan bile tanıyor bizi, bugün onlardan iki tanesi takıldı peşimize birşeyler verdik karınları doysun diye ama hayvancıklar susamış, eşim pet şişe bakındı su koyup içirmek için, bir kadın elinde pazar arabası, arabaya 5 litrelik su petleri koymuş içi su dolu, kedi köpek gördüğü yerde o suları koyuyor, mahalle mahalle geziyormuş hergün, peşimize takılan köpeklere de o su verdi, Allah ondan binlerce kere razı olsun, yalnız kadın dertliydi, hergün itinayla koyduğu petleri birileri atıyormuş, yazık değil mi? Şu sıcak günlerde hayvanlar su arıyor her yerde, bir kap su mu göze batıyor?
İnsanların Dünya'yı sadece kendilerine ait sanmalarından sıkıldım artık, Dünya tüm canlılara ait, yediğiniz rızıklarda tüm canlıların hakkı var.
Aynı şey benim de başıma geldi maalesef mune.Elime bir bidon bir sürü kap aldım tüm sokağı gezip her apartmanın önüne kap su koydum.Hani dedim kapları boşalınca görür belki doldururlar. Ama gel gör ki ertesi gün ne kap ne su vardı.
Allah hayvanlara acımayanlara dilerim kat ve kat beterini versin.Hayvan sevgisi olmayan ne insan sever ne başka bir şey.
Bu dünyayı bir tek bizim için yaratıldı sanıyorlar da ondan canım.Ama bizim değil onlarında bu dünya ve maalesef hayvanların bize gösterdiği sabrı sevgiyi hatta saygıyı biz onlara göstermiyoruz.
Kısacası hayvanlar kadar olamıyoruz.
Bizde apartman duvarının gölge bir köşesi var, oraya koyuyoruz, eşim resmen yarı yarıya gömüyor kapları su bitince devrilip uçmasın diye, biz koyuyoruz kaplar yok oluyor, düşün çıkarmak için birde çaba sarf ediyorlar yani, bu kadıncağızda hergün düzenli olarak gezip su dağıtıyormuş hayvanlara, valla kadın söylendi durdu, haklı da, kabı zaten kadın koyuyor, su bitince birazcık su koymak bu kadar mı zor?
Açlıklarını bir şekilde gideriyorlar da, susuzluk fena, su bulamıyor zavallıcıklar, hava aşırı sıcak, dilleri çıkıyor hepsininya zaten hayvanlar öyle canlılar ki, istersen hiçbirşey verme bir kere tatlı tatlı seslen seni unutmuyorlar, bir kere yakışıklı oğlum diye seslendik hergün peşimizdeler bücürler, tek istedikleri biraz sevgi
mune çok tatlısınuz
ben o sulara güvenemiyorum neden dersen şerefsizler o kaplara kötü seyler koyar diye düşünüyorum köpek kedi ırkını azaltmak için.. biliyorsun olayları vicdan yok.otobana mama koyup köpek öldürmeye çalışanlar çok
Allah onları bildiği gibi yapsınKimi böyle öldürmeye kalkar, kimi de haberdeki gibi aç susuz bir eve kitler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?