Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bursada aşılama yaptıranlar tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum. Doktor ve hastane tavsiyeleriniz nelerdir? Aşılama bana genelde başarısız gibi geliyor. O yüzden acaba direk tüp bebek mi yaptırsan diyorum . Aşılama hikayelerinizi bekliyorum
ben fakültede yaptırdım, tüp bebek bölümünde en azından ssk dan yararlandım çok uygun fiyatlara mal oldu. benim sonuçlarım negatifdi ama orada yaptırıpta gebe kalan arkadaslarda oldu, ilgilenirsen özelden mesaj at numarasınıda vereyim.
ben ilk aşılamamı bursa da yaptırmıştım. bursa art de osman hoca yapmıştı.kesinlikle onu tavsiye ederim fiyatı biraz pahalı ama herşeye değer. osman hoca çok tecrübeli doktor.
ben ilk aşılamamı bursa da yaptırmıştım. bursa art de osman hoca yapmıştı.kesinlikle onu tavsiye ederim fiyatı biraz pahalı ama herşeye değer. osman hoca çok tecrübeli doktor.
ben fakültede yaptırdım, tüp bebek bölümünde en azından ssk dan yararlandım çok uygun fiyatlara mal oldu. benim sonuçlarım negatifdi ama orada yaptırıpta gebe kalan arkadaslarda oldu, ilgilenirsen özelden mesaj at numarasınıda vereyim.
ben aşılama yaptıralı nerdeyse 2 sene oldu, hala öyledir sanıyorum aşılama vs tüp bebek bölümünde yaptırıılıyor orda hangi dr varsa ona görünmek durumundasın seçme şansın yok, benim gittiğim dönemde bayandı ama benim çatı darlığım nedeniyle zorlandı o esnada ve başka bir dr dan yardım istedi oda erkekti, demek istiyorum ki bunlar kontrollü olmuyor , ama rica edersen bilmiyorum ,mümkün olabilir