Davranış Bozuklukları Bursa'da Atipik Otizmle İlgilenen Özel Eğitimci Tavsiyesi

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

memurfizikci16

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
39
16
18
43
Merhaba herkese.. 2 yıldır özel eğitim alan oğlum için yeni bir öğretmene ihtiyacımız var. Özel eğitim öğretmenimiz taşınmak zorunda kaldı, yeni bir eğitimciye ihtiyacımız var. Oğlumun durumu gayet iyi gidiyor, öğretmenini de çok seviyor. Şimdi herşey altüst olmasın diye iyi ve seveceği birini bulmaya çalışıyorum. Bursa'da önerebileceğiniz Atipik otizmli çocuklarla çalışan eğitimci var mı acaba?

Raporumuz yok, ücretini karşılayarak devam ediyoruz yola. Bu yüzden devlet desteği olmayan kendi özel mekanı olan öğretmen de olabilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..

Bursa'da özellikle küçük yaş grubu otizm ve atipik otizmlilerde Serdar Öğretmen diye bir uzman var. Kendisini aynı bu isimle facebook üzerinden de bulmanız mümkün. Profilinde öğrencileriyle yaptığı çalışmalar da mevcut. Ulaşıp ders almayı başarabilirsneiz ne güzel ama kendisinin programının çok yoğun olduğunu biliyorum.

Merhaba herkese.. 2 yıldır özel eğitim alan oğlum için yeni bir öğretmene ihtiyacımız var. Özel eğitim öğretmenimiz taşınmak zorunda kaldı, yeni bir eğitimciye ihtiyacımız var. Oğlumun durumu gayet iyi gidiyor, öğretmenini de çok seviyor. Şimdi herşey altüst olmasın diye iyi ve seveceği birini bulmaya çalışıyorum. Bursa'da önerebileceğiniz Atipik otizmli çocuklarla çalışan eğitimci var mı acaba?

Raporumuz yok, ücretini karşılayarak devam ediyoruz yola. Bu yüzden devlet desteği olmayan kendi özel mekanı olan öğretmen de olabilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..
Merhaba uzun zaman olmuş ama ne durumdasiniz aceba nasil egitimler aldiniz ve son durumunuz nedir.

Back
X