Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar cok zor durumdayiz 2 defa test yaptirdik 2 side sonuc sifir.Simdi guvenerek gidilebilinecek urolog bi doktor lazim.psikolojimiz bitmis durumda.acil guvenilir bi doktor bilen varsa lutfen yazsin.
Cnm öncelikle geçmiş olsun.Allah tez zamanda yardımcınız olsun.benim eşimde azospermi sorunu olan insanlardan sadece bir tanesi ilk duyduğumuz zaman psikolojim bozuldu ve derman aramak için araştırmadığım doktor kalmadı ve en sonunda ankara tıp fakültesinden kaan aydos hocayı bulduk ve eşimde hiç sperm yoktu ve bir ayda sperm sayısı Allahıma binlerce şükürler olsun 400 bine ulaştı eğer eko durumunuzda iyi ise mutlaka öneririm ve geröekten şifa bulacağınıza inanıyorum
kaan hocaya mesaj attım bakalım inşallah cevaplar böyle beklemek cok zor
yaseminiremce arkadaşım yazdığın bitkisel kürlerin 1 i hariç hepsi çok güzel nimetler ama içine kırmızı şarabı niye kattın onu anlamadım Allahın yasak ettiği birşeyden şifa beklemek uygun olmaz değil mi arkadaşım bak ne güzel demişsin eşim şimdiye kadar ağzına bile sürmedi şimdiden sonra da yapmayın lütfen Allah eşlerimize şifa versin bu arada benim eşim de azosperm lütfen beni yanlış anlamayın.
Merhaba nur.sen öncelikli olarak teşekkür ederim bu yazdıklarım tamamen kaan hocanın tavsiyeleriydi.kırmızı şaraba gelince eşim ağzına bile almadı bu şekilde şifa bulacaksam diğerlerinden daha fazla yer o şekilde sperm sayımı arttırırım dedi.inan eşimde istemedi.bende dahil olmak üzere hiç bu yaşımıza kadar alkol ve benzeri şeyler içmedik ama eğer içen varsa sadece yarım kadeh içmeleri ve sperm arttırıcı şey olduğunu söylemek için yazmıştım:)))))))))))))))umarım herkes şifa bulur ve en yakın zamanda Allah tüm bebek isteyen insanların kulaklarından anne baba sözlerini eksik bırakmaz
esma'cığım eşin tahlil yaptıracaktı umarım sonuçlarınız olumlu olmuştur gelişme var mı?