• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Bursa'da Azospermi İçin Güvenilir Doktor Öneriniz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

esma16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2011
736
3
118
Bursa
arkadaslar cok zor durumdayiz 2 defa test yaptirdik 2 side sonuc sifir.Simdi guvenerek gidilebilinecek urolog bi doktor lazim.psikolojimiz bitmis durumda.acil guvenilir bi doktor bilen varsa lutfen yazsin.

arkadaslar cok zor durumdayiz 2 defa test yaptirdik 2 side sonuc sifir.Simdi guvenerek gidilebilinecek urolog bi doktor lazim.psikolojimiz bitmis durumda.acil guvenilir bi doktor bilen varsa lutfen yazsin.

Cnm öncelikle geçmiş olsun.Allah tez zamanda yardımcınız olsun.benim eşimde azospermi sorunu olan insanlardan sadece bir tanesi ilk duyduğumuz zaman psikolojim bozuldu ve derman aramak için araştırmadığım doktor kalmadı ve en sonunda ankara tıp fakültesinden kaan aydos hocayı bulduk ve eşimde hiç sperm yoktu ve bir ayda sperm sayısı Allahıma binlerce şükürler olsun 400 bine ulaştı eğer eko durumunuzda iyi ise mutlaka öneririm ve geröekten şifa bulacağınıza inanıyorum

Cnm öncelikle geçmiş olsun.Allah tez zamanda yardımcınız olsun.benim eşimde azospermi sorunu olan insanlardan sadece bir tanesi ilk duyduğumuz zaman psikolojim bozuldu ve derman aramak için araştırmadığım doktor kalmadı ve en sonunda ankara tıp fakültesinden kaan aydos hocayı bulduk ve eşimde hiç sperm yoktu ve bir ayda sperm sayısı Allahıma binlerce şükürler olsun 400 bine ulaştı eğer eko durumunuzda iyi ise mutlaka öneririm ve geröekten şifa bulacağınıza inanıyorum

0 dan 400 bin süper yükselmiş canım.ben önceliğim bursa daki doktorlardı ama bu bahsettiğin kaan aydos özel mi çalışıyor bu konuda sen benden daha tecrübelisin nasıl yol izlediniz bana daha ayrıntılı yazarmısın bu ne kadarlık bi tedavi bunlardan da bahsedermisin.çare nerdeyse oraya gitmeye razıyız.rabbim isteyen herkese versin.

bursa hakkında bilgi sahibi olanlar lütfen allah rızası için yardımcı olun nereye gitmeli hangi doktora gitmeli

kaan hocaya mesaj attım bakalım inşallah cevaplar böyle beklemek cok zor

merhaba cnm öncelikle çalıştığım için girme fırsatı çok bulamıyorum.biz devlet memuruyuz normalde ankara tıp ta muayene etmiyor kaan hoca bir yasa çıkmış ve o yasaya istinaden uygulama bu şekildeymiş sadece ameliyat ve derslere giriyormuş ama biz ankara cebecide kaan hocayı yakalık hergün saat 14:00 dan sonra orada bulunuyor bir saat kadar orada kalıp hastaların sonuçlarına bakıyor ve ondan sonra da özellikle mail yoluyla çok yardımcı oluyor biz tüm tahlilleri hastahanede yaptırdık(ankara tıp)onlar için hiç ücret ödemedik devlet karşıladı sonra muayene olmak için kaan hocaya özel gittik bir hafta önceden randevu aldık ücret olarak 300 tl ödedik ve iki tane ilaç yazdı biri vitamin diğeride spermleri normale getirmek için kullanılan ilaç. vitamini develet karşılamıyor yani ücretli o da 115 tl ama biz eczanemizle anlaştık 100 tl ödeyeceğiz 15 günde bir pakt bitiyor. daha sonra ise bize şunları yememizi önerdi istersen dene tamamen azosperm hastalarında sperm sayısını arttırmaya yarıyormuş
1.nohut bol bol hemde her gün
2.yeşil yapraklı sebzeler
3.keçiboynuzu yoksa yozu yada bekmezi ama hergün mutlaka
4.kırmızı etten oldukça uzak durulması gerekiyor
5.kırmızı şarap ki eşim ağzına bu yaşına kadar almadı ama mecburiyetten günde bir kadeh
6.ısırgan çayı günde bir bardake fındık, badem
7.meyva kuruları (incir,kayısı)v
cnm umarım bunlar sizin içinde faydalı olur.
biz şimdi bunları bir ay düzenli olarak yapmaya devam edeceğiz ve tekrar spermiyogram yaptıracağız
Allah hepimizin yardımcısı olsun
bunları inanırmısın hergün düzenli olarak bıkmadan yaptım ve yapmaya devam da ediyorum

allah hepimizin yardımcısı olsun canım tez zamanda hayırlısıyla yavrularımıza kavuştursun.bazen öyle bi ümitsizliğe kapılıyoruzki... ama biliyoruz ki moral her şey demek.inatla duayla savaşıcaz.
buğün kaan hoca mesajıma cevap vermiş randevu al gelin demiş.ne yapsak bilemiyorum önce bursa uludağ tıpa mı gitsek yoksa direk ankaraya kaan hocayamı gitsek karmakarışık kafam ne yapmalı bilemiyorum.bizde memuruz ankarada nasıl yaparız of bi yerden başlamamız lazım ama.inan kafam o kadar yorgunki buğün çok yakın bi arkadaşımın adını hatırlayamadım kendimden korktum utandım.azospermiyi öğreneli buğün 12. gün sanki yıllardan beri bunla uğraşıyo gibiyim.allah cümlemize sabır versin.

cnm bizim bu konuyu öğreneli bir kaç ay oldu ama tedaviye başlayalı yaklaşık bir ay oldu. ama araştırdığımda türkiyede androlog yani bu konuda iki tane mükemmel hoca olduğu kanısına vardım biri istanbul tıpta emre bey diğeride ankara tıpta kaan hoca bize ankara daha yakın ve kaan beyin yaklaşımları daha iyi ve ona çok inanıyorum ve bu konuda önce Allah sonra kaan hocaya kendimizi emanet ettik ama dediğim gibi karar sizin ama her zaman en iyisinden başlayın boşuna zaman harcamayın çünkü zaman özellikle bizim gibi azosperm olan hastalar için çok önemli

banada araştırmalarımdan sonra kaan hoca cok mantıklı gelmeye başladı.burdaki kadın doğumcuma sordum oda biliyorum cok iyidir dedi. yarın bakalım kaan hocanın istediği testleri yaptırmaya başlıyoruz.innşallah hayırlı sonuç alırız.çok korkuyorum yaşayacaklarımızdan rabbim hayırlısını versin hayırlısıyla.

ankara anatoila tüp bebek merkezinde bahsetmişti kadın doğumcu buğün bununla ilgili bi bilgi varmı? ben biraz araştırdım cok iyi diyende var cok kötü diyende var bilemedim nedir.

cnm eğer daha önce tüp bebek denemeniz yoksa ki anladığım kadarıyla yok öncelikli olarak devlete gitmenizi öneririm çünkü artık tıp fakülteleride çok ileri teknolojiler kullanıyor ve çok hijyen ama tabiki de tercih sizin. bu arada dediklerimide yapmanızı öneririm inanın Allahın izniyle şifa bulacaksınız. inşallah testlerin sonuçlarıda olumlu olur ve en kısa zamanda bebeğinize sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz. ama lütfen hiçbirşeyi ertelemeyin

yaseminiremce arkadaşım yazdığın bitkisel kürlerin 1 i hariç hepsi çok güzel nimetler ama içine kırmızı şarabı niye kattın onu anlamadım Allahın yasak ettiği birşeyden şifa beklemek uygun olmaz değil mi arkadaşım bak ne güzel demişsin eşim şimdiye kadar ağzına bile sürmedi şimdiden sonra da yapmayın lütfen Allah eşlerimize şifa versin bu arada benim eşim de azosperm lütfen beni yanlış anlamayın.

yaseminiremce arkadaşım yazdığın bitkisel kürlerin 1 i hariç hepsi çok güzel nimetler ama içine kırmızı şarabı niye kattın onu anlamadım Allahın yasak ettiği birşeyden şifa beklemek uygun olmaz değil mi arkadaşım bak ne güzel demişsin eşim şimdiye kadar ağzına bile sürmedi şimdiden sonra da yapmayın lütfen Allah eşlerimize şifa versin bu arada benim eşim de azosperm lütfen beni yanlış anlamayın.

Merhaba nur.sen öncelikli olarak teşekkür ederim bu yazdıklarım tamamen kaan hocanın tavsiyeleriydi.kırmızı şaraba gelince eşim ağzına bile almadı bu şekilde şifa bulacaksam diğerlerinden daha fazla yer o şekilde sperm sayımı arttırırım dedi.inan eşimde istemedi.bende dahil olmak üzere hiç bu yaşımıza kadar alkol ve benzeri şeyler içmedik ama eğer içen varsa sadece yarım kadeh içmeleri ve sperm arttırıcı şey olduğunu söylemek için yazmıştım:)))))))))))))))umarım herkes şifa bulur ve en yakın zamanda Allah tüm bebek isteyen insanların kulaklarından anne baba sözlerini eksik bırakmaz

Merhaba nur.sen öncelikli olarak teşekkür ederim bu yazdıklarım tamamen kaan hocanın tavsiyeleriydi.kırmızı şaraba gelince eşim ağzına bile almadı bu şekilde şifa bulacaksam diğerlerinden daha fazla yer o şekilde sperm sayımı arttırırım dedi.inan eşimde istemedi.bende dahil olmak üzere hiç bu yaşımıza kadar alkol ve benzeri şeyler içmedik ama eğer içen varsa sadece yarım kadeh içmeleri ve sperm arttırıcı şey olduğunu söylemek için yazmıştım:)))))))))))))))umarım herkes şifa bulur ve en yakın zamanda Allah tüm bebek isteyen insanların kulaklarından anne baba sözlerini eksik bırakmaz

duana amin diyorum arkadaşım ama şunu söylemeden de yine alamıcam kendimi şifayı ne olur helal olanda arayın haram olan birşey şifa vermez.

esma'cığım eşin tahlil yaptıracaktı umarım sonuçlarınız olumlu olmuştur gelişme var mı?

hormon testlerini yaptırdık canım hersey normal sadece fsh 17 cıktı bu yüksek bi degermiş.yumurtalıkların calışmadığını gösteriyormuş.burdaki kadın doğumcumuz bursa daki rentıp a gitmemizi önerdi.ama biz tam güvenemedik.kaan hocaya randevu aldık o da 18ine randevu verdi bu endişeyle ayın 18ini nasıl getiricez bilmem:(
bazen umudumu kaybediyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.bu arada nohut kürü keci boynuzu kürü keciboynuzu pekmezi k9 adlı bir bitkisel su,bitkisel macun,gseng cayı,yaban mersini karaüzüm,fındık badem ceviz kullanıyoruz.rabbim inşallah bunları vesile kılarda evladımıza kavuşuruz.rabbim isteyen herkese versin. sen ne aşamadasın neler yapıyosunuz?

eşimle şu anda ferti-jin tüp bebek merkez<inde tedaviye başlamayı düşünüyoruz, iyi yorumları okuduk hep ama varsa tecrübesi olann arkadaşlar paylaşırlarsa çok sevinirim.....

sanırım tecrübesi olan bu konuda hiçbir arkadaş yok biz gittik görüştük doktorumuz seval hanımdan yaklaşımını merkezden çaışanlardan çok memnun kaldık tedaviye başlayacağız bu ay kısmetse inşallah tedavimiz olumlu sonuçlanırdı buradan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim, inşallah herşey yolunda gider..

Back
X