• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bursa'da bayan terzi

gulbursa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2011
16
0
36
Bursa
günlük kullanabileceğim şeyler diktirmek istiyorum.. kendi tasarladığım şeylerde var. bunları yaptırabileceğim iyi bir terzi varmı kızlar ?

Ben şahsen denedim , istediğim günlük kıyafetin resmini gösterdim tam üstüme göre diktiler.Ayla hanım diye bir bayan var,tatlı mı tatlı . Tuzpazarın da yeri. Reklam olmasın diye telefonunu vermiyorum.

Slm canım,bu mehita GELİNLİK ABİYE günlük elbise,tunik,ceket,kaban dikiyor mu? Dikiyor ise tam olarak yerini ve telefonunu verirmisiniz.Teşekkürler

Slm canım,bu mehita GELİNLİK ABİYE günlük elbise,tunik,ceket,kaban dikiyor mu? Dikiyor ise tam olarak yerini ve telefonunu verirmisiniz.Teşekkürler

Evet,her türlü bayan kıyafeti dikiyor canım.Ayla hanımın cep tel. var,dükkan tel. yok bende.05055178704.Tuzpazarı nda yeri.Açık çarşı ile
cumhuriyet cd. arasında bir yerde.

benim teyzem bursa da iyi bir terzi ama evde dikiyor. bilmem işine yarar mı?
Merhaba. Yeni üyeyim özelden mesaj nasıl atılır bulamadım. Bana bi dönüş yapar mısınız. Teyzenizin terzi olduğunu söylemişsiniz. Onunla ilgili.

Back
X