Doğuma Hazırlık Bursa'da bebek eşyası satan mağazalarrrrr!!!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Lavanta1987

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
109
8
68
Edirne
Çoookkk sevgili arkadaşlarım Bursa'da bebek arabası, park yatak , eşya vs bunların hepsinin bir yerde bulunduğu yerler var mı? Ya da önerebileceğiniz güzel mağazalar var mı? Artık bir şeyler almaya başlayacağız prensesime ve Bursa'da nereleri uygun bilmiyorum. Bana yardım edin lütfennnnnnnnnnnnnn:18::18:

Merhaba, Uygun fiyatlı neresi orasını tam olarak bilmiyorum. Her bütçeye uygun şeyler var ama söyleyeceğim yerlerde. Cumhuriyet caddesinin üst arasında (zafer plaza tarafında) yorgancılar, mobilyacılar çarşısında beşik, araba,ana kucağı tarzında şeyler bulabilirsin. Bebe kıyafeti olarak ya çarşıyı ya da avm leri seçebilirsin. Cumhuriyet caddesi üzerinde de bir kaç mağza var. Yol üstünde görürsün zaten. Ben merkezi yerleri söyledim. Umarım yardımcı olmuşumdur. Hayırlı doğumlar.

çookk teşekkür ederim arkadaşım sağol bu hafta sonu gidince bakacağım inş.

Carrefourun orda jimerin karşısında bebeğim diye bi mağaza var.Fiyat olarak biraz yüksek olabilir ama kaliteli şeyler var.Bebek için her tür ihtiyacını bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…