bursada burun ameliyatı olanlar buraya lütfen

kızlar uludağ üniversitesinde çok cüzi rakamlara yapıyorlar çok memnun kalan var ben oldum şimdi 1. günüm ben inatla berbat diyorum ama ödem yüzünden bekle deyip daha parayı bile istemediler biraz zaman geçsin eğer güzel olursa dedikleri gibi size doktor adını seve seve paylaşırım benim için dua edin :(

kızlar uludağ üniversitesinde çok cüzi rakamlara yapıyorlar çok memnun kalan var ben oldum şimdi 1. günüm ben inatla berbat diyorum ama ödem yüzünden bekle deyip daha parayı bile istemediler biraz zaman geçsin eğer güzel olursa dedikleri gibi size doktor adını seve seve paylaşırım benim için dua edin :KK43:
Mrb yeni burnumuzdan memnunmusn uz eğer memnunsun iz doktor ismini söylerseniz sevinirim. Burda herkes doktor bulana kadar bulunuyor bulup ameliyat olunca ses seda çıkmıyor ne olur siz bari yardimci olun

Bende ameliyat olmadan önce çok araştırdım ama maalesef Bursa'daki doktorlarla alakalı hiç bilgi yok, bu konuları bile yeni görüyorum. Dün Ömer Buhşem'e ameliyat oldum, şuan için hiç bir yorum yapamıyorum çünkü çok iğrenç görünüyor. Ucu yani delikler çok havada nasıl inecek bilmiyorum .Yarın tamponlar alınacak, gelişmeleri yazarım

Mrb yeni burnumuzdan memnunmusn uz eğer memnunsun iz doktor ismini söylerseniz sevinirim. Burda herkes doktor bulana kadar bulunuyor bulup ameliyat olunca ses seda çıkmıyor ne olur siz bari yardimci olun
Hiiç tavsye etmem berbat hlde sakın olmayın orda üçüncü ameliyat için gün sayıyorum 24 kadımda emre ilhan ile randevum var

Merhabalar ben de engin beye ameliyat olmayı düşünüyorum sizin nasıl geçti 11 sene olmuş memnun musunuz acaba cevaplarsanız çok hayır duamı alırsınız gerçekten🙏🏻

Back
X