Bursa'da dış çekim ve düğün hikayesi cekimi?

mutlulukkk

19.Θ7.շΘıΘ
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
800
79
123
Bursa
Merhaba KK nın güzel bayanları..
Temmuza düğünüm var ve Bursa da yaşıyorum. Düğün fotoğrafları için stüdyoda yalandan poz vermek istemiyorum onun yerine aşkımla doğal ortam da doğal pozlar vermek istiyorum. Bunun için; Bursa da dış mekan çekimleri için doğal mekanlar nereler ? Dış mekan da düğün çekimi yaptıranlar arkadaşlar nereleri tercih ettiler?
VE
bunun için hangi fotoğrafçıyı önerirsiniz ?

kızlar selammm.. Benimde düğünüm temmuzda biz nişanımda fotoğrafları istanbula pierlottide çekildik arkadaşım çekmişti.. bursadada araştırdığma göre dış çekim yapan fotoğraçılar varmış ve bunlar genelde botanik parkı kullanıyorlarmış.. yine değişik önerisi olan varsa çok sevinirim bizimle paylaşırlarsa..

istanbuldan bir düğün fotografcısı ile görüştüm gelebileceklerini söylediler fiyat ise ......1.5 tl kızlar? nasıl sizce? sadece foto cekimii....kamera YOK ıÇıNDE...ÖZEL bizi sabahtan başlayacak çekmeye her karemizi...:)

1.5 tl derken 1.5 milyar galiba
benim çalıştıgım fotografcı 2 sehirde düğün hikayemizi 1.300 e cekti bence fazla anlastıgınız fotografcı daha ck arastırın derim para için değilde gercekten bu meslegi seven kişilerle daha iyi çalışırsınız daha iyi sonuclar alırsınız benim fotografcılarımda ankaradan mersine ve istanbula geldiler bizle

Bursa' da bende arıyorum kızlar, neresi var acaba bu işi hakkıyla yapan, fotoğraf çok çok önemli..
Benim de duyduğum hep botanik park başka bi yer yok sanırım bu işin yapılabileceği

1.5 tl derken 1.5 milyar galiba
benim çalıştıgım fotografcı 2 sehirde düğün hikayemizi 1.300 e cekti bence fazla anlastıgınız fotografcı daha ck arastırın derim para için değilde gercekten bu meslegi seven kişilerle daha iyi çalışırsınız daha iyi sonuclar alırsınız benim fotografcılarımda
ankaradan mersine ve istanbula geldiler bizle

çekimleri kime yaptırdın canım bilgi verir misin? çekilen fotoğraflar nasıl memnun musun sonuçtan?

çekimleri kime yaptırdın canım bilgi verir misin? çekilen fotoğraflar nasıl memnun musun sonuçtan?

canım albümlerde fotograflarım var sitede bilmeyen yok sanırım herkes cok begeniyor bi bak isterden bir dugun gördum diye

googleyede dugun hikayesi yaz sonu com olan sayfa

cnm sityi şimdi inceledim de sen iki şehirde düğün hikayemizi 1.300e çekti demişsin ama sitede sadece 1 tanesine o fiyatı veriyor ayrıca ankara dışına artı 250 tl istiyorlar? yüz yüze görüşünce indirim falan yapıyorlar mı?

cnm sityi şimdi inceledim de sen iki şehirde düğün hikayemizi 1.300e çekti demişsin ama sitede sadece 1 tanesine o fiyatı veriyor ayrıca ankara dışına artı 250 tl istiyorlar? yüz yüze görüşünce indirim falan yapıyorlar mı?

2 şehirde düğün hikayesi deil mersinde düğün hikayesi+dıs mekan istanbulda sadece dış mekan 7 ay önce ankara dısına 200 lira fark alıolardı o zaman böyle paketler yoktu kendileriyle iletişime geçip istedigini anlatırsan farklı fiyatta olabiliyor ben konusup böyle istiyorum dedim 2 çekim olacagı zaman ayrı ayrı dusunmuyoruz dediler sanırım ondan böyle fiyat oldu tavsiye ederim kendileriyle iletişime geç bence mersine 3 fotografcı istanbula 1 kişi geldiler

herkesin içinden dışçekim geçiyor fakat bu iş için hem uygun fiyat hemde profesyonnellik arıyoruz .
malum düğün öncesi borç gırtlak da bir de foto için uçuk fiyatlar verecek imkanımız yok
daha uygun fiyatlarla önerebileceğiniz yerler yok mu kıslaaarrrr
:uhm:

Bursa' da bende arıyorum kızlar, neresi var acaba bu işi hakkıyla yapan, fotoğraf çok çok önemli..
Benim de duyduğum hep botanik park başka bi yer yok sanırım bu işin yapılabileceği

benmde dügünüm temmuzda ve ben botanik parkını istemiorum mudanyaya götürücem fotografçıyı hem deniz doga harika olur kükürtlüde foto osman varmış onu övüorlar bende henüz ayarlamadım

Merhaba özel mesaj yazamadığım için aklıma takılanları buradan yazıyorum.Düğün Bursa'da olacak.Dış çekim + cd + albüm istiyorum.Birde düğün fotograflarını düğün hikayesi şeklinde istiyorum.Bursa dışında bir kaç fotografçı ile de görüştüm.Ama başka şehirden geldikleri için eksta ücret vermek istemiyorum.Sizin fotograflarınız da çok hoşuma gitti.Telefon numaranızı yollarsanız birde adınızı yüz yüzede görüşme şansımız olur.

Öncelikle nişan için bi fotografçı ayarlamak istiyorum.Nişan ve düğün fotograflarını aynı ücrete mi çekiyorsunuz.Nişanımız zaten sade bir nişan olacak.Sadece o gün için fotograflarımızı stüdyo dışında çekinmek istiyoruz.Nişan fotograflarınıda aynı ücrete çekiyorsanız doğrusu bana biraz pahalı geldi.Genelde görüştüğüm fotografçılar nişan için daha uygun fiyatlar verdiler.Birde kullandığınız makine hangisi.Ve fotografları tek kişi mi çekiyorsunuz yoksa 2 kişi mi.

Görüşmek üzere

bende tüm hazırlık aşamalarında yanımızda olucak bi fotoğrafçı istiyorum. araştırdığım kadarıyla bursada pek bulamadım şehir dışından istemiyorm. bursayı bilen biri olmalı neresi nasıl uygun olur çekim için ne bilim bulamadım henüz:(( daha önce böyle bi çekim yaptıran warmı????

Merhabalar,
15 Eylül'de Bursa'da düğünüm olacak. Hem mini videolardan oluşan belgesel hazırlayabilen hem de iyi fotoğraflar çeken birini arıyorum. Çekim mekanı olarak da Trilye'yi düşünüyorum.
Kim bana tavsiye verebilir?

Merhabalar,
15 Eylül'de Bursa'da düğünüm olacak. Hem mini videolardan oluşan belgesel hazırlayabilen hem de iyi fotoğraflar çeken birini arıyorum. Çekim mekanı olarak da Trilye'yi düşünüyorum.
Kim bana tavsiye verebilir?

tirilye gerçekten de harika bir seçim. çok severim orayı. ben cazibe parkı ve cumalıkızık düşünüyorum çünkü nişandan sonra yola çıkıp gidecekler fazla zamanım yok. yakın yer olsun dedim. ben de fotoğrafçı araştırıyorum bulursak haberleşelim..

Back
X