bursada doğum ücretleri

nihal_1608

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2017
17
8
1
35
kızlar daha önce yazmıştım nasipse ekim 2017 son haftası doğumum..ilki sezeryan die buda mecburi sezaryan...
doktorum mutlu kılcılere karar verdım kesınlıkle okadar arastırdım değdi...muayene ucretı 100lira ama adam cok cana yakın ve sen sormadan yeme lıstene kadar verıp bılgılendırıyo ...sadece 2li testi öneriyo o temizse sorun yoksa dıgerlerıne boşuna para baymak anlamsız dıcek kadar samımı...gelelım sımdı fıyatlara
ilk doğumum cekırge doruktaydı ama yapmaz olaydım ağızları sadece parayla acılıyo sen sormadan cevap alamıosun...sureklı bılmıosun dıe para ıstıyım bın tane test ıstıolar.doğum bu sene sezeryan 3100olmus ıkı gun once ole soyledı artı epıdurek olursa 350 lıra fark olurmusmus...ama tabıkı doğum sonrası yasadıklarım aklıma gelınceeee asla dedımmm...medıcabılde sezeryan 2250 normal 2000miş. doğum fotocusu mehtap hanımda cok şeker bır bayan doğuma gırerken baslayıp doğum anı ve sonrasını fotoğraflandırıyomuş en son babayla bebegın karşılaşmasına varıp aıle fotosu çekılene kadar 100kare foto cekıyomus 10tane buyuk fotoyu secıp cıkartıyomus kalanı cd seklınde verıyormus ıstersenız cıkarıyosunuz.
benden bukadar kızlar umarım gereklı ayrıntılarıyla fıkır verebılmısımdır:):):)

doktorun belli ise o nerede isterse orada doğum yapmıyor musun

ben Acıbadem de doğum yaptım benim doktorum acıbadem'in doktoru idi ama aynı dönemde arkadaşım özel muayenehanesi olan doktora gitti onunki de Acıbadem'de doğum yaptırıyormuş orada doğum yaptı

doktorlar bazı yerler ile anlaşıyor diye biliyorum ben ama belki farklı uygulaması olan doktor da vardır

tatlım senın o dediğin özel muayenehane olan doktorlar ben dırek hastaneden bahsedıyorum...zaten medıkabıl hastanesının doktoru mutlu bey oyuzden dogumumda orda olcak nasıpse...ben belkı önyargı ama muayenehane tercıh etmıyorum doktorun anlaşmalı hastanesını öğrencemde memnun kalcamda ohoo:)benım gıdıp en basta doktorumuda hastaneyıde begenmem sart oyuzden bukadar cok arastırdım

ben doktoru bilmediğim için hastane hakkında yazınca herhalde hastane arıyorsun sandım

zaten doktorun hastanede ise doruk vs ne yapacaksın ki

doktor nerede ise doğum oradadır

sağlıkla kucağına al

Bende Hayat Hastanesine Nazmiye Şentürk'e gidiyorum arkadaşım onda doğum yaptı memnun kaldı bende direkt ona gittim gerçekten çok tatlı bir bayan ultrasonla bakarkenn en ınce ayrıntısına kadar izah ediyor beni bilgilendiriyor muayene ücreti çalışan olduğum için 70 tl artı bişey cıkarsa doktorum fiyatını soyluyor istersen devlette de yaptırabılırsın dıye öneride bulunuyor doğum ne kadar diye sordum 1500 tl dedi benim doğumum eylülde olcak o zamana kadar değişir mi bilmem ama doktorumdan çok memnunum

merhaba birisinin tavsiyesi üzerinemi mutlu beye gittiniz birde hastanenin fotoğrafçısı varmıymış nerde görüştünüz ne kadar fiyat istedi.

ben doktoru bilmediğim için hastane hakkında yazınca herhalde hastane arıyorsun sandım

zaten doktorun hastanede ise doruk vs ne yapacaksın ki

doktor nerede ise doğum oradadır

sağlıkla kucağına al

YOK ANLAŞAMADIK GENE:)YADA BEN TAM ANLATAMAMIŞ OLABILIRIM CANIM SADECE DOKTORLA YADA SADECE HASTANEYLE MALESEF OLMUYO ONU DEMEK ISTEDIM...BEN ILK DOGUMUMDA DOKTORDAN COK ŞIKAYETIM YOKTU AMA SORMADAN PEK BILGIDE VERMIYORDU...BENIM SORUNUM DOĞUMDAN SONRA BAŞLADI YANI AMELIYATTA ANESTEZI UZMANININ ILGILENMEMESI KAHVE IC DEMEYI UNUTTUGUNDAN SPINAL ANESTEZI SONRASI ASIRI BAS AGRISI CEKMM VE ODAMA ALDIKLARINDA HEMSIRELERIN ASIRI ILGISIZLIGI YUZUNDEN COK CEKTIM...BUNLARI YASADIKTAN SONRADA ZATEN 2.DOĞUMUMDA SADECE DOKTOR DEĞİL HASTANENENINDE ÖNEMİNİ ARAŞTIRDIM

merhaba birisinin tavsiyesi üzerinemi mutlu beye gittiniz birde hastanenin fotoğrafçısı varmıymış nerde görüştünüz ne kadar fiyat istedi.

MERHABA CANIM EVET TAVSIYE UZERINE GITTIM IKI ARKADASIM ÖNERDI INTERNETTEDE BAYA ARASTIRMA YAPIP FORMLARI DIKKATE ALDIM AMA GERCEKTENDE MEMNUN KALDIM...

MERHABA CANIM EVET TAVSIYE UZERINE GITTIM IKI ARKADASIM ÖNERDI INTERNETTEDE BAYA ARASTIRMA YAPIP FORMLARI DIKKATE ALDIM AMA GERCEKTENDE MEMNUN KALDIM...
BİRDE KENDI FOTOGRAFCISI VAR HASTANE TELEFON NUMARASINI VERDI MEHTAP HANIM ISMI KONUSTUM 250 LIRA FOTOGRAF CEKIMI AMA BAYA DETAYLI ILGILI YANI 10TANE CEKIP BIRAKMIYO

Ama başlık doğum ücreti

Ben de başlığınıza göre doktoru seçti iseniz hastanemizi de ona göre seçmeniz gerekir dedim ücreti az da olda çok da olsa

Siz de zaten doktorum hastanede dediniz

O zaman ben daha ucuz ya da dağa pahalı şu hastane var desem ne değişir ki

Siz paylaşıp bilgi vermek istemişsiniz ama ben bir derdim var köşesinde sizin bir derdiniz var algısı ile okuduğum için çözüm olacak cevap vermeye çalışıyorum

Neyse siz zaten sorununuzu çözüp doktor ve hastaneyi bulmuşsunuz sağlıkla kucağınıza alın

Mrb hayat hastanesine hala dvm ediyor musunuz acaba ben ayse Erol a gittim ama hastane cok tatmin edici gelmedi bana siz ne düşünüyorsunuz sevgiler Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Mrb hayat hastanesine hala dvm ediyor musunuz acaba ben ayse Erol a gittim ama hastane cok tatmin edici gelmedi bana siz ne düşünüyorsunuz sevgiler Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Gidiyorum canım 29unda yine gitcem ben memnunum en onemlisi yenidoğan yoğun bakımıı var en çok onem verdiğim oydu çoğu arkadasımda oraya gidiyor bir şikayet duymadım şimdilik

Gidiyorum canım 29unda yine gitcem ben memnunum en onemlisi yenidoğan yoğun bakımıı var en çok onem verdiğim oydu çoğu arkadasımda oraya gidiyor bir şikayet duymadım şimdilik
Anladım cnm benim sezeryan olacak arkadasların var mı sezeryan olan acaba ne düşünüyorlar ben yarın Osmangazi tıp merkezi ne nagıhan hanıma gıdıcem bakalım hangisi içime sınerse orda dvm edicem ikisinde de tanıdık var fiyat olarak uygun olacak kurum indırımı de var inş hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…