Bursa'da Doruk ve Medical park?

turabi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
65
0
86
Bursa
hanımlar,
dorukda ve medical parkta doğum yapanların fikirlerini alabilir miyiz acaba? hastanelerin olanakları nasıl?
doğumda gösterilen muamele nasıl? hizmetler nasıl? hangi doktorları tavsiye edersiniz? bilenler bilgilerini paylaşabilirlerse çok makbule geçecek. şimdiden çok teşekkürler..

ben yıldırım doruk tıp ta doğum yaptım 6.5 ay önce.dr um şeyma hanımdı.çok memnun kaldım.herkesede tavsiye ederim.ilgi alaka güzel.özel odan oluyor.oda içerisinde herşey mevcut.genel olarak memnun kaldım yani.

ben yıldırım doruk tıp ta doğum yaptım 6.5 ay önce.dr um şeyma hanımdı.çok memnun kaldım.herkesede tavsiye ederim.ilgi alaka güzel.özel odan oluyor.oda içerisinde herşey mevcut.genel olarak memnun kaldım yani.

baby-drk hayırlı olsun ewladınız. ben de nasipse nisan başında doğum yapacağım. çekirge dorukta evrim hanımın hastasıyım. fakat bana normal doğum fiyatı 950 lira, diğer hastahanelere göre çok fazla geliyor. acaba verdiğimiz paraya değer mi diye merak içindeyim.bazı arkadaşlarım özel hastahanelerde gördükleri muameleden bahsedince "nasıl yani!!" oluyorum. başıma gelmesinden korkuyorum.
buralarda normal doğum yapan bayanlar not bırakabilirlerse bazı şeyler sormak istiyorum. hanımlar cevaplarınızı bekliyorum.

normal doğumda epizyotomi (kesi) uygulandı mı? sizce gerekli miydi? beklenilse rahim açılırdı dermisiniz?
bebek doğar doğmaz anneye veriliyor mu?
göbek bağı ne zaman kesiliyor hemen mi?
doğumhanede kaç kişi oluyor?
doğum paketleri neyi içeriyor?
refakatçi ihtiyaçları karşılanıyor mu?
odaların konforu nasıl?
anneye doğum sonrasında verilen hizmetler neler?

çok olmadıysa cevaplayabilirseniz çok sevinirim. görüşmek üzere

15 gün önce medical de normal doğum yaptım. öncelikle doktorumdan çok memnundum(ahmet yılmaz) doğum hanedeki hemşirelerden de memnun kaldın ama odaya aldılar ordaki hemşirelerden ve çocuk doktorundan memnun kalmadım hiç özel hastane gibi değildi.

15 gün önce medical de normal doğum yaptım. öncelikle doktorumdan çok memnundum(ahmet yılmaz) doğum hanedeki hemşirelerden de memnun kaldın ama odaya aldılar ordaki hemşirelerden ve çocuk doktorundan memnun kalmadım hiç özel hastane gibi değildi.

hayırlı olsun aysevinç. teşekkürler cevap verdiğin için. bende bursalı kimse yok zannetmiştim artık. ne kadara maloldu medicalde doğum. başta konuşulduğu gibi mi yoksa sonradan eklemeler oluyor mu?

ben 10 ay önce yıldırım dorukta gizem hanımda doğumumu yaptım.normal doğumdu.çok memnun kaldım.hastane doktorum hemşirelerim mükemmeldilerdi.benimle ve ailemle olan sialoglar çok iyiydi.çocuk doktorumuz sabahın 5inde geldi çok ilgiliydi ve hala doktorumuzdur.bir daha doğum yapsam kesinlikle yıldırım dorukta yaparım.doğumhanede doktorum ve 2 hemşire olmak üzere 3 kişi vardı.bebeği doğduğunda hemen kesip kordonunu verdiler bana kokladım biraz hemen götürdüler kontrolleri falan yapıldı annemlerle birlikte odada giydirmişler.onları ben görmedim.bayağı bi dikişim vardı yanlız.ama yürüyerek girdim yürüyerek çıktım doğumdan o kadar rahattı.

ben 10 ay önce yıldırım dorukta gizem hanımda doğumumu yaptım.normal doğumdu.çok memnun kaldım.hastane doktorum hemşirelerim mükemmeldilerdi.benimle ve ailemle olan sialoglar çok iyiydi.çocuk doktorumuz sabahın 5inde geldi çok ilgiliydi ve hala doktorumuzdur.bir daha doğum yapsam kesinlikle yıldırım dorukta yaparım.doğumhanede doktorum ve 2 hemşire olmak üzere 3 kişi vardı.bebeği doğduğunda hemen kesip kordonunu verdiler bana kokladım biraz hemen götürdüler kontrolleri falan yapıldı annemlerle birlikte odada giydirmişler.onları ben görmedim.bayağı bi dikişim vardı yanlız.ama yürüyerek girdim yürüyerek çıktım doğumdan o kadar rahattı.
hayırlı olsun ne güzel anlatıyorsunuz insanın hemencecik doğum yapası geliyor:):52:
maliyeti nasıldı acaba? merak ediyorum da başta söylenen fiyat sonra şişiriliyor mu, çekirge doruk da da aynı güzel muamele vardır inşallah. çok teşekkürler cevapladığınız için.

hayırlı olsun ne güzel anlatıyorsunuz insanın hemencecik doğum yapası geliyor:):52:
maliyeti nasıldı acaba? merak ediyorum da başta söylenen fiyat sonra şişiriliyor mu, çekirge doruk da da aynı güzel muamele vardır inşallah. çok teşekkürler cevapladığınız için.[/QUO

10 ay önce normal doğum 500 tldi.sezeryan 1050 tl di.epidural olursa 300 tl fark alınıyodu sadece.herşey içinde yatak parası 1 kişi refakatçı yemeği falan herşey bu fiyat içindeydi.normalde 1 gün sezeryanda 2 gün kalıyosun.aynı konuşulan fiyatlar yani ek bişey istenmedi asla..

yanlız yıldırımla çekirge doruk arasında fiyat farkı var bayağı.yıldırım biraz daha uygun.ama ordada aynı ilgi alaka olduğunudan eminim.ben gizem hanım için yıldırımda yaptım doğumumu.doktorumuz ordaydı yani..

anlıyorum,bu sene çekirge dorukta normal doğum 950 liraymış. yıldırımda ne kadar bilmem ama fiyat farkı var gerçekten.

doğum fiyatı 500 epidural yaptırırsan 550 daha veriyorsun. sonradan bir fiyat çıkarmadılar normal doğumda 1 gün kalıyorsun. bu söylediğin 2 kişilık oda fiyatı. tek kişilik oda istersen 300tl daha veriyorsun.1 refakatçı kalabiliyor yanında onada yemek veriyorlar.merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin. ayrıca benimde dikişlerim var bence gerekli bebeğin omzunun takılma riskine karşı gerekli, omuz takılmasında hem sende hem bebekte daha kötü sonuçlar yaratır.Yırtılarak çıkması durumunda dikiş zorlaşıyor,

doğum fiyatı 500 epidural yaptırırsan 550 daha veriyorsun. sonradan bir fiyat çıkarmadılar normal doğumda 1 gün kalıyorsun. bu söylediğin 2 kişilık oda fiyatı. tek kişilik oda istersen 300tl daha veriyorsun.1 refakatçı kalabiliyor yanında onada yemek veriyorlar.merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin. ayrıca benimde dikişlerim var bence gerekli bebeğin omzunun takılma riskine karşı gerekli, omuz takılmasında hem sende hem bebekte daha kötü sonuçlar yaratır.Yırtılarak çıkması durumunda dikiş zorlaşıyor,
teşekkürler aysevinç, tabii gerektiği zaman epizyotomi bence de yapılmalı. fakat açılmayı beklemek istemedikleri için eltime uygulamışlar suni sancı da vermişler. bence beklenmeli sonra ne yapılacaksa yapılmalı. kolaya mı kaçıyorlar biraz bilemiyorum. veballeri boyunlarına.
hastahaneden memnun kalmana sevindim. ben de araştırıyorum böyle böyle medical e gidersem arzu hanımdan alacağım randevuyu zaten o zaman bakacağız duruma. cevap verdiğin için tekrar teşekkürler.

benim anladığım tek kişilik odaya 500+300 vereceksin. Arada 150 lira oynuyor yani. Medical hakkında bilgisi olan var mı? Bende hastane değiştirmeyi düşünüyorum ve araştırıyorum doktorları doğum fiyatlarını. Arzu Hnm'dan memnun musunuz? İlk kez duyuyorum adını. Ahmet Bey'i çok öneriyorlar.

ben 6.5 ay önce doğum yapmıştım yıldırım doruk ta.daha öncede yazmıştım zaten.şimdide çok erken olmasına rağmen süpriz bir gebelik var.hiç düşünmeden dün şeyma hanıma gittim yine.süper ötesi bir dr yaa.yanındaki hemşiresi de öyle.daha beni dışarıda görür görmez hoşgeldiniz nasılsınız falan sordular.muayenede öyle.çok pozitif ve sakin oturaklı bir dr.gerçekten tavsiye ederim.doğumdan sonra emzirmem için defalarca yardıma geldi hemşireler.çok güler yüzlüydüler.ben 1050 liraya genel anestezi ile doğum yaptım.epidural olacaktı ama gece sancım tutunca acil aldılar.250 lirada epidural farkı vardı.bence değer bu paralara.

ben 6.5 ay önce doğum yapmıştım yıldırım doruk ta.daha öncede yazmıştım zaten.şimdide çok erken olmasına rağmen süpriz bir gebelik var.hiç düşünmeden dün şeyma hanıma gittim yine.süper ötesi bir dr yaa.yanındaki hemşiresi de öyle.daha beni dışarıda görür görmez hoşgeldiniz nasılsınız falan sordular.muayenede öyle.çok pozitif ve sakin oturaklı bir dr.gerçekten tavsiye ederim.doğumdan sonra emzirmem için defalarca yardıma geldi hemşireler.çok güler yüzlüydüler.ben 1050 liraya genel anestezi ile doğum yaptım.epidural olacaktı ama gece sancım tutunca acil aldılar.250 lirada epidural farkı vardı.bence değer bu paralara.
hayırlı olsun yeni bebek:) ne güzel olmuş. belki size zor gelecek ilk başlarda ama taze taze anneyken bir yenisi bence daha hoş:) ama cesaret istediğini de kabul etmeliyiz:)
sanırım bende çekirge dorukta devam edeceğim. herhangi bir aksilik olursa ikinci bir ihtimalim olmalı diye de düşünüyorum. yoksa sadece maddi olarak düşünülse fark büyük değil o kadar. medical park için de hep iyi şeyler duyuyorum. merak edenler varsa diye söylüyorum. herkes için hayırlı doğumlar hayırlı ewlatlar inşallah:))

hayırlı olsun yeni bebek:) ne güzel olmuş. belki size zor gelecek ilk başlarda ama taze taze anneyken bir yenisi bence daha hoş:) ama cesaret istediğini de kabul etmeliyiz:)
sanırım bende çekirge dorukta devam edeceğim. herhangi bir aksilik olursa ikinci bir ihtimalim olmalı diye de düşünüyorum. yoksa sadece maddi olarak düşünülse fark büyük değil o kadar. medical park için de hep iyi şeyler duyuyorum. merak edenler varsa diye söylüyorum. herkes için hayırlı doğumlar hayırlı ewlatlar inşallah:))

tşk canım.bakalım nasıl büyüyecekler.

medical park için ben pek iyi şeyler düşünmüyorum aslında.bir iki şeye şahit oldum ve hiç hoş deildi.duymak istemezsiniz.

tşk canım.bakalım nasıl büyüyecekler.

medical park için ben pek iyi şeyler düşünmüyorum aslında.bir iki şeye şahit oldum ve hiç hoş deildi.duymak istemezsiniz.
hayırdır,ne oldu? doktor kaynaklı mı yoksa hastahane mi? geçmiş olsun diyelim o zaman.

hayırdır,ne oldu? doktor kaynaklı mı yoksa hastahane mi? geçmiş olsun diyelim o zaman.

valla canım çok şükür ben yaşamadım ama kayınvalidem bi dün kadın hastalıklarından bi operasyon geçirdi.onun yanındaydım.e normal olarak kadın-doğum katındaydık.yanımızda doğum için yatış yapan bir aile vardı.kalp hastasıymış ve ilk bebeği imiş o yüzden sezeryan kararı almışlar.kadına saat 1 dediler kadını saat 5 te aldılar doğuma ve o arada sancıları tuttu korkudan.yan odalarda aynı durumlar vardı.bekliyorlardı.kadına sonda taktılar kanla doldu torbası.korkudan odada yanımızda doğuracaktı.ben gittim en sonunda bu ne ya diye.kayınvalidemide öğlen çıkarıcaz dediler akşama kadar bekledik.çok kişiden iyi olmadığını duydum.ayrıca ssk gibi çok kalabalık.göz gözü görmüyor.insan kaynıyor heryer.karmakarışık bir yer yani.belki çok memnun kalanda vardır ama benim gördüklerim bunlar.

Son düzenleme:
Back
X