Bursa'da Doruk ve Medical park?

doruk hastanesinde hasta yatış çıkışta tartışmalara bizzat şahit oldugum birkaç olayı aktaracagım.

1. doktor dogumdan önce bayana soruyor sezeryanmı yoksa epiduralmi diye. kişi normal sezeryan istemiş. her soruşundada aynı cevabı vermiş. fakat doktor hanım dogum esnasında hastadan hiçbir şekilde onay alınmadan epudural yapmış. buda kişiye +200 civarında bir ücret olarak yansımış
2. hasta hastaneye sabah sekizi çeyrek geçe gelmiş. telefonla doktoru aramışlar bilgi vermişler. doktor telefonda yapılması gerekenleri aktarmış. daha sonra sabah saat dokuz buçukta doktor gelmiş dogum olmuş. kişinin faturasına +130 lira adı icmal ücretiydi sanırım. mesai saatleri dışında doktor hastaneye geldi diye +130 lira hesaba yazılmış. hastanın kocası doktorun gelmedigini telefondan hemşirelerin birşeyler sordugunu zaten dogumun mesai saatleri içerisinde oldugunu anlattı uzun tartışmalardan sonra hastane müdürüyle görüşmeler sonucunda hesaptan sildiler. aynı kişiye herşey dahil fiyatı verildigi halde +tahlil ücretleri eklenmişti.
3.hasta kontrollere başladıgının 3. ayında sanırım doktorundan fiyat almış. ondan sonra gelmiş dogumu yapmış. ödeme yapmaya geldiginde daha yüksek bir fiyat tablosu çıkmış. yılbaşında fiyatlar degişmişmiş. onlarda hastane müdürüne gittiler. sonra noldu bilmiyorum.

mesela buradaki bir arkadaşta yazmıştı. dogum içi gün vermişler. o gün doguma gittiklerinde boş yatak bulamamışlar. kendileri gibi birisiyle daha karşılaşmışlar. yer olmadıgından yogun bakımda kalmışlar.
kısacası devlet hastanesinden bi fark göremedim.

kızlar bende bişeyler söylemek istiyorum
ben hamileliğimde medicale gidiyordum nuray hanımdı dr şimdi jimerde çok akıll hatun bana üçüz dedi
şok olduk inanamadım sonra ahmet yılmaza başladım tek bebek bu üçüzle alakası yok dedi sessiz sakin bi dr 5 ay gittim bi kez tansiyonumu ölçmedi düşünün ilgililiğini ve hiç haber vermeden hastaneden ayrıldı aradığımda anadolu hastanesindeyim beklerim ama burdan ya jimere ya acıbademe geçicem dedi bende ee ben sizi mi takip edicem beni mağdur durumda bıraktınız dedim kusura bakmayın dedi kapattım
kesinlikle özel hastane doktoru istemiyorum dedim ve zübeyde hanımdan ziya çetine gittim gittiğimde tahlillerimi istedi verdim idrar tahlilime baktı sende çok iltihap var idrar tahlili yapalım tekrardan dedi ve kızlar heryerimi sarmış iltihap 3 gün hastanede kaldım serumlarla kuruttu iltihabımı sezeryanlada doğumum oldu herşey çok güzel geçti hiç sancım ağrım sızım olmadı düşünün ÖZEL hastane güyaaa
kesinlikle güvenmiyorum kesinlikle

canım ben 5,5 ay önce Evrim hanımın sayesinde bir kız evlada sahip oldum. Burda yazılan hiçbirşeye katılmıyorum. Evrim hanım mükemmel bir doktor bana normal olması için çok baskı yapmasına rağmen ben sezeryan istedim. Mesai saatleri dışında yani gece 23:00te ameliyata girmeme rağmen yarım saat içinde çocuk doktoru da dahil ameliyathanede hazır bekliyorlardı.( sancım başladığı için sabah bile beklenmedi) çok memnun kaldım bir kere daha doğum yapsam şüphesiz aynı ekibi tercih ederim. Evrim hanım ameliyata girerken tüm aileme durum hakkında bilgi verdi ve beni kapıda karşıladı. bana verilen ücret dışında ek bir ücret asla alınmadı 9 ay önce hangi ücreti biliyorsam çıkışta da o ücret ödendi. eğer durumun elveriyorsa hiç düşünme .. çocuk doktorları da mükemmel bu özelliği de unutma ...

canım ben 5,5 ay önce Evrim hanımın sayesinde bir kız evlada sahip oldum. Burda yazılan hiçbirşeye katılmıyorum. Evrim hanım mükemmel bir doktor bana normal olması için çok baskı yapmasına rağmen ben sezeryan istedim. Mesai saatleri dışında yani gece 23:00te ameliyata girmeme rağmen yarım saat içinde çocuk doktoru da dahil ameliyathanede hazır bekliyorlardı.( sancım başladığı için sabah bile beklenmedi) çok memnun kaldım bir kere daha doğum yapsam şüphesiz aynı ekibi tercih ederim. Evrim hanım ameliyata girerken tüm aileme durum hakkında bilgi verdi ve beni kapıda karşıladı. bana verilen ücret dışında ek bir ücret asla alınmadı 9 ay önce hangi ücreti biliyorsam çıkışta da o ücret ödendi. eğer durumun elveriyorsa hiç düşünme .. çocuk doktorları da mükemmel bu özelliği de unutma ...

nesbar sağolasın içimi rahatlattınız. bugün kontrolumuz vardı. herşey yolunda çok şükür. 37. haftam bitecek iki gün sonra. bundan sonra her hafta kontrol var. evrim hanımdan bende çok memnunum şimdiye değin. inşallah bir problem de çıkmaz. söylediğin gibi doğum ne zaman olursa olsun ilgi gösteriyorsa benim için yeterli:)hastanenin şartlarından memnun kaldınız mı peki? hastahaneye varmadan aramış mıydınız doktorunuzu?

merhaba

bende evrim hanıma gidiyorum 35. haftamdayım..sezeryanda da sancının gelmesini mi beklediniz ?

bende Evrim hanımın hastasıyım.Çok memnunum 36 hafta 3 günlük hamileyim.Doğum konusunda endişelerim var.Normal olmasını istiyorum:emir_bebek:

tüm anne adaylarına selamlar
açtığım konuyu kapatmak istedim
beş gün önce çekirge doruk hastanesinde normal doğum yaptım
hastahaneden ve doktorumuz evrim hanımdan çok çok memnun kaldım
benim gibi endişesi olanlar için bilgi vermek istedim
hepinize Allah dan sağlıklı huzurlu bir ömür dilerim.

doruk hastanesinde hasta yatış çıkışta tartışmalara bizzat şahit oldugum birkaç olayı aktaracagım.

1. doktor dogumdan önce bayana soruyor sezeryanmı yoksa epiduralmi diye. kişi normal sezeryan istemiş. her soruşundada aynı cevabı vermiş. fakat doktor hanım dogum esnasında hastadan hiçbir şekilde onay alınmadan epudural yapmış. buda kişiye +200 civarında bir ücret olarak yansımış
2. hasta hastaneye sabah sekizi çeyrek geçe gelmiş. telefonla doktoru aramışlar bilgi vermişler. doktor telefonda yapılması gerekenleri aktarmış. daha sonra sabah saat dokuz buçukta doktor gelmiş dogum olmuş. kişinin faturasına +130 lira adı icmal ücretiydi sanırım. mesai saatleri dışında doktor hastaneye geldi diye +130 lira hesaba yazılmış. hastanın kocası doktorun gelmedigini telefondan hemşirelerin birşeyler sordugunu zaten dogumun mesai saatleri içerisinde oldugunu anlattı uzun tartışmalardan sonra hastane müdürüyle görüşmeler sonucunda hesaptan sildiler. aynı kişiye herşey dahil fiyatı verildigi halde +tahlil ücretleri eklenmişti.
3.hasta kontrollere başladıgının 3. ayında sanırım doktorundan fiyat almış. ondan sonra gelmiş dogumu yapmış. ödeme yapmaya geldiginde daha yüksek bir fiyat tablosu çıkmış. yılbaşında fiyatlar degişmişmiş. onlarda hastane müdürüne gittiler. sonra noldu bilmiyorum.

mesela buradaki bir arkadaşta yazmıştı. dogum içi gün vermişler. o gün doguma gittiklerinde boş yatak bulamamışlar. kendileri gibi birisiyle daha karşılaşmışlar. yer olmadıgından yogun bakımda kalmışlar.
kısacası devlet hastanesinden bi fark göremedim.

canım bu hangi doruk hastanesi merak ettim.ben yıldırım dorukta 8.5 ay önce sezeryanla gece doğum yaptım.benden 1050 lira alındı.yani hastanenin normal sezeryan ücreti buydu.eğer epidural olsaydım 250 fark alınacaktı.dr um gece 4 de geldi bir telefonla hastaneye.benimle ilgilendi.sondamı bile dr um taktı yani düşünün.çocuk dr u hemen oğlumu muayene etti.hemşireler dr lar etrafımızdA pervaneydi.çok memnun kaldım.ekimde kısmetse bir doğum daha yapacağım ve dr um şeyma hanımdan çok çok çok memnunum.allah razı olsun ondan.

bu yazınla beni çok rahatlattın. yazılanları okurken acaba bizedemi aynısı olacak diye düşünmeden edemedim. dr um evrim hanım ve gerçekten çok şeker biri. normal istediğimi en başından beri söylüyorum evrim hanıma ve kendiside normali destekliyor. inşallah böyle olumsuzluklarla karşılaşmayız. doğumum haziran ortasındab sonra. malum kızlar gününü beklemezmi :49:

ben 10 ay önce yıldırım dorukta gizem hanımda doğumumu yaptım.normal doğumdu.çok memnun kaldım.hastane doktorum hemşirelerim mükemmeldilerdi.benimle ve ailemle olan sialoglar çok iyiydi.çocuk doktorumuz sabahın 5inde geldi çok ilgiliydi ve hala doktorumuzdur.bir daha doğum yapsam kesinlikle yıldırım dorukta yaparım.doğumhanede doktorum ve 2 hemşire olmak üzere 3 kişi vardı.bebeği doğduğunda hemen kesip kordonunu verdiler bana kokladım biraz hemen götürdüler kontrolleri falan yapıldı annemlerle birlikte odada giydirmişler.onları ben görmedim.bayağı bi dikişim vardı yanlız.ama yürüyerek girdim yürüyerek çıktım doğumdan o kadar rahattı.

Bende daha hamile kalmadan Gizem hanıma randevü aldım herkesden duyuyorum çok iyi bir doktormuş. İnşallah sorun felan yoktur sağlıklı bir gebelik başlar ve bende sizler gibi annelik duygusunu tadarım.

arkadaşlar medıcal için hep kötü şeyler duyuyorum .Doğum için bilgisi olan varmı doktorlar hakkında nasıl? Doruk daha mı iyidir. Bende
3 aylık hamileyim çok kararsızım nereye karar vereceğimi bilmiyorum.Medıcale gidiyorum ama yinede kararsızım :-((

Back
X