Bursa’da en iyi kadın doğum doktoru

Peri1515

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2017
149
42
98
32
Bursa’da en iyi kadın doğum doktoru oldukça bilgili olması verim alabileceğim doktor arayışındayım 2. Kez düşük yaptım ruhsal olarak yıprandım yardımlarınızı bekliyorum

merhaba bu konuda benımde arayısım bulunuyor. bu konu başlığında önerileri bekleyeyim. şu an hangi doktordasınız?

Doc dr mehmet aral atalay özel muayanesi var cok tecrubeli bilgili bi doktor tavsiye ederim ama biraz pahalı, 500 lira muayene ücreti

Bursa’da en iyi kadın doğum doktoru oldukça bilgili olması verim alabileceğim doktor arayışındayım 2. Kez düşük yaptım ruhsal olarak yıprandım yardımlarınızı bekliyorum
Merhaba

Özel muayeneye gitmek istiyorsanız mutlaka Osman develioğluna gidin, eğer devlet destekli muayene olmak istiyorsanız da üniversite hastanesin tekrarlayan gebelik bölümü var oraya bakın derim.
Ben size ne yazık ki Aral beyi önermeyeceğim ama öneren de çok olacaktır.

Testlerinizi ihmal etmeyin yaptırdınız mı bilmiyorum 🌈

Merhaba ne yaptınız merak ettim sizi 🌿

Hangi doktor ile devam ediyorsunuz?
Merhaba, şu an hala Bahar Çelen'deyim. Medicana hastanesine gidiyorum. araştırdım ama işte bu diyerek gidebileceğime denk gelmedim birde ben daha rahat olurum diye kadın doktor tercih ediyorum o yüzden kısıtlı kaldı. siz kimdesiniz?

Merhaba, şu an hala Bahar Çelen'deyim. Medicana hastanesine gidiyorum. araştırdım ama işte bu diyerek gidebileceğime denk gelmedim birde ben daha rahat olurum diye kadın doktor tercih ediyorum o yüzden kısıtlı kaldı. siz kimdesiniz?
Anladım, ben üniversite de tedaviye devam ediyorum ama Okan Özden e gitmiştim geçen ay.

Back
X