Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bursa’da en iyi kadın doğum doktoru oldukça bilgili olması verim alabileceğim doktor arayışındayım 2. Kez düşük yaptım ruhsal olarak yıprandım yardımlarınızı bekliyorum
Bursa’da en iyi kadın doğum doktoru oldukça bilgili olması verim alabileceğim doktor arayışındayım 2. Kez düşük yaptım ruhsal olarak yıprandım yardımlarınızı bekliyorum
Özel muayeneye gitmek istiyorsanız mutlaka Osman develioğluna gidin, eğer devlet destekli muayene olmak istiyorsanız da üniversite hastanesin tekrarlayan gebelik bölümü var oraya bakın derim.
Ben size ne yazık ki Aral beyi önermeyeceğim ama öneren de çok olacaktır.
Merhaba, şu an hala Bahar Çelen'deyim. Medicana hastanesine gidiyorum. araştırdım ama işte bu diyerek gidebileceğime denk gelmedim birde ben daha rahat olurum diye kadın doktor tercih ediyorum o yüzden kısıtlı kaldı. siz kimdesiniz?
Merhaba, şu an hala Bahar Çelen'deyim. Medicana hastanesine gidiyorum. araştırdım ama işte bu diyerek gidebileceğime denk gelmedim birde ben daha rahat olurum diye kadın doktor tercih ediyorum o yüzden kısıtlı kaldı. siz kimdesiniz?