bursada en iyi kadın doğum doktoru

elci04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2011
119
4
68
Bursa
arkadaşlar merhaba ben zübeyde hanım doğum evinn doktoru sühendan hanımın hastasıyım yeni kanundan dolayı sühendan hnm özel polikliniğini kapattı ve zübeyde hnam doum evine gttimde çok zor oluo sıra var randevu alamıyorum çok zor randevu almak hemn doluo öellikle sühendan hnm ın ofisi şimdi ii bi doktor arıyorum tecrübelerinizi bnmle palaşırmısınz hamile değilim fakat bazı problemler olduundan hamilelik düşünmeye başladım cvp yzarsanız sevinirim

Ben5 haftalık hamileyim, yarın medikal Bahar Çelen e gidicem ilk defa, bakalım inş memnun kalırım

medikal pahalı oluyor tahliller falan bahar da nagihan hanm ii diyolar dotuk tıpta melike hnm varmş oda iimiş bunlara giden varmı acaba buarda ne kadarlık hamilesin allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş

Ben5 haftalık hamileyim, yarın medikal Bahar Çelen e gidicem ilk defa, bakalım inş memnun kalırım

8 ay önce bahar çelen sezeryan yaptı beni memnun kaldım ama ozamanlar medikalde değil medikabildeydi
sıcak kanlı bi doktor

Son düzenleme:
yengem ilk doğumunu ona yaptı epidural sezeryanla yaptı yeğenim 7 yaşında bu sene tekrar 2. doğumunuda 1 ay önce sühendana yaptı. özel hastanede yapmak istiyodu fakat sühendandanda vazgeçemedi eve zübeydede yaptı ben özel bi hastanede yaptım annem hala söleniyo bana okadar para verdin ve hiç ilgilenmediler ama yengen devlette(züeydede) yaptı prensesler gibi bakıldı dedi hep. bu arada sühendana gidiyodu yengem fakat suyu gelmişti doktoruna gitti hemen o gün doktorun ameliyat günü olmadığı için giremedi ve ali satır yaptı sezeryanı ondanda çok memnun kaldı yengem. sühendanı şöyle özetleeyebilirim sana benim bütün sülalem gittiği için az çok tanıdım. kadın herşeyin doğalından yana pimpirikli bira eğer sende öyleysen tam sana göre derim. mesela biraz daha açayım sana örnek vereyim. yengemin 3lü tarama testi pozitif çıktı ama testi sühendan yapmadı başka dr. yaptı o aralar sühendana randevu alamıyodu sonra pozitif çıkınca doktor alırız ne var niye üzülüyosun demiş tabi yengem çok ağlamış ben bu testi yaptırmıcaktım özürlü olsada olmasad benim evledım demiş (bende aynı şekilde testi yaptırmadım eğer özürlüysede aldırmayı düşünmediğim için 9 ayımı zehir etmek istemedim çok şükür sağlıklı 7 aylık bebeğim var ) neyse çok knuştum galiba . ondan sonra sühendana gitti muayenanesine gitti ozaman daha kapanmamıştı sühendan demiş takma kafana bişiy yoktur ama hiç hazır bişiy yemiceksin margarin çiçek yağ yok zeytin yağ ve fındık yağ yiceksin çikolata baklava yok tost hamburger cips bilmem ne bunların hepsi yasak dışardan olanların bol bol sebze yiceksin haftada 1 gün et çavdar ekmeği yicen beyaz ekmek yok vitaminler içilecek kilo alınmıcak sigara bırakılacak......v.s ..v.s. anlıcan çok iyi beslencen ki bebekte bişiy olmasın falan bide antidepresan kullanıyoken hamile kaldı çok kilo almıştı yani hamilelikten önce kilolu gördü onu diyet verdi kiloya çok kızıyo anlıcan pimpirikli bi doktor aslında tam benlik. ama bide şöle bi huyu var kadın normal doğutturmak için herşeyi yapıyo. mesela benim suyum geldi doktorum hemen suni sancı verdi 8 saat açılmadı mecburen sezeryana almak zorundayım dedi çünkü daha öncede araştırmıştım su gelince 24 saat içinde doğum olması gerekiyo yoksa bebek mikrop kapıyo zaten kuru kuruyada oğum çok zor oluyo neyse. yengem hastanedeyken bi kadın varmış sühendanın hastası kadının suyu geliyomuş 1 haftadır o kadını sezeryan yapmamış illaki normal doğuracak normal doğum yapmış sonra kadın ama nasıl yaptı bilemem bebekte bişiy varmıydı onuda bilmiyoruz umarım yoktur. sonra yengemin ilk bebeğini 40. hafta doldu öle aldı sezeryana normal doğurursun sen diyodu annemin ısrarı üzerine aldı kordon dolanır yada kakasını yutar diye korktular. çok uzun oldu ama umarım işine yarar

hıım sölemeyi unuttum yengem hamileyken kapandı muaynanaesi 7-8 aylık falandı orasıyla burası çok farklı değişmiş demişti farklı davranıyomuş yani onun yalancsıyım. tabi bide hastane şartlarıda var orası daha kalabalık

Son düzenleme:
arkadaşlar ben bahar da nagihan hanıma gidiyorum eğer özel hastane düşünürsen bahar ın fiyatları orta halli bi doruk kadar pahalı değil ama fiyat sorun değil dersen dorukta bir doktor var oda iyi diyorlar, ama ismini hatırlayamadım.

arkadaşlar ben bahar da nagihan hanıma gidiyorum eğer özel hastane düşünürsen bahar ın fiyatları orta halli bi doruk kadar pahalı değil ama fiyat sorun değil dersen dorukta bir doktor var oda iyi diyorlar, ama ismini hatırlayamadım.

evrim aydın mı? genelde onu duyuyorum bende

bide melike hanım var

arkadaşlar bende bahar hastanesinde gönül hanıma gidiyordum ama son günlerde sanki biraz ilgisiz davranmaya başladı. ikiz gebelik olduğu için erken doğum riskim yüksek. doğumuma takipinde olduğum doktor girsin istiyorum ama bahar hastanesinde böyle bir sistem yok. bende 2 hafta sonra melike yıldırıma randevu aldım. gidicem bakalım ne olacak . forumda genelde melike hanım için olumlu yorumlar yapılmış ama genede tereddüt ediyor insan. bu arada melike hanımın bebek sahibi olamayanlar konusunda da çok ii bir doktor olduğunu sölemişlerdi.

arkadaşlar merhaba ben zübeyde hanım doğum evinn doktoru sühendan hanımın hastasıyım yeni kanundan dolayı sühendan hnm özel polikliniğini kapattı ve zübeyde hnam doum evine gttimde çok zor oluo sıra var randevu alamıyorum çok zor randevu almak hemn doluo öellikle sühendan hnm ın ofisi şimdi ii bi doktor arıyorum tecrübelerinizi bnmle palaşırmısınz hamile değilim fakat bazı problemler olduundan hamilelik düşünmeye başladım cvp yzarsanız sevinirim

çekirge dsoruk hastanesinde melike hanım var. şahsen kendisini hiç görmüşlüğüm yok ama bende hamileliğimden dolayı önümüzdeki haftalarda onun takibinde olucam. bebek sahibi olmak isteyenler konusunda ii bir doktormuş. çok yakın bir arkadaşım da bebek sahibi olamadığı için melike hanıma gitti. ilk randevusunda "önce bir rahim filmi çekelim, eğer rahiminde bir sıkıntı yoksa detyalı bir tedaviye başalrız" demiş. öncesinde alttan muayene etmiş. haliyle arkadaşım biraz çekinmiş ama doktor hanım rahatlatmış. şimdiye kadarda çok olumlu şeyler duydum bu doktor hakında. bir arkadaşımda 4 sene doktorda tedavi gördü. sonra melike hanıma geçti. melike hanıma geçtikten bir sene sonra hamile kaldı.bildiklerim bunlar

arkadaşlar 28 haftalık hamileyim hiç istemediğim şey başıma geldi.doktorumu değiştiriyorum,doruktan hiç memnun kalmadım.sigorta gibi sadece oranın adı çıkmış ve gerçekten pahalı... ben .dr sevil hn hastasıydım 10-15 dk muayne ediyor sandalyenin ucunda oturma gereği hissediyorsunuz ister istemez lafı bitince hemen muayneyi bitirmeye çalışır havası var.bişey soruyorsunuz olabilir hamilelikte normal gibi geçiştiriyor ama nedendir ya da şu şu sebepten gibi anlatmıyor.benim aşırı sırt ağrılarım oluyor doruka gittim dahiliye ultrasonla baktılar gazdan dediler (gazın bu kadar ağrı yaptığını bilmezdim)dr sevil hn bu durumu anlattığım da ise tamamen moral bozarcasına sen normal doğum istiyorsun ama gördüğüm kadarıyla nazlısın yapamazsın gibi şeyler söyledi.size şu kadarın söyleyeyim arkadaşlar biri DR.iyi desin bizler psikolojik olarak aaa doktor çok iyi oluyoruz,etkileniyoruz.herekese kolay,sağlıklı doğumlar

arkadaşlar 28 haftalık hamileyim hiç istemediğim şey başıma geldi.doktorumu değiştiriyorum,doruktan hiç memnun kalmadım.sigorta gibi sadece oranın adı çıkmış ve gerçekten pahalı... ben .dr sevil hn hastasıydım 10-15 dk muayne ediyor sandalyenin ucunda oturma gereği hissediyorsunuz ister istemez lafı bitince hemen muayneyi bitirmeye çalışır havası var.bişey soruyorsunuz olabilir hamilelikte normal gibi geçiştiriyor ama nedendir ya da şu şu sebepten gibi anlatmıyor.benim aşırı sırt ağrılarım oluyor doruka gittim dahiliye ultrasonla baktılar gazdan dediler (gazın bu kadar ağrı yaptığını bilmezdim)dr sevil hn bu durumu anlattığım da ise tamamen moral bozarcasına sen normal doğum istiyorsun ama gördüğüm kadarıyla nazlısın yapamazsın gibi şeyler söyledi.size şu kadarın söyleyeyim arkadaşlar biri DR.iyi desin bizler psikolojik olarak aaa doktor çok iyi oluyoruz,etkileniyoruz.herekese kolay,sağlıklı doğumlar

Senin canın içinde bir can var, o canı ara!
Beden dağının içinde mücevher var, o mücevherin madenini ara!
A yürüyüp giden sufi, gücün yeterse ara;
Ama dışarıda değil, aradığını kendinde ara.

Back
X