Aralık ayında dünyaya gelecek olan kızım için evimde bakabilecek 30-45 yaş arası bilinçli,kültürlü ve tercihen sigara içmeyen bakıcı arıyorum.Aralık başı işe başlatacağım.h.sonu çalışma yok.h.içi 07.30-18:00 saatleri arası.
Aralık ayında dünyaya gelecek olan kızım için evimde bakabilecek 30-45 yaş arası bilinçli,kültürlü ve tercihen sigara içmeyen bakıcı arıyorum.Aralık başı işe başlatacağım.h.sonu çalışma yok.h.içi 07.30-18:00 saatleri arası.
çok mesaj yadım ama ulaşmadınızkı bana buldunuzmu acaba merakettım benim işe çok ihtıyacım varboshayallersmile
merhaba merhaba kursatım senin preseed sonucu hamıle kaldıgını ogrendım topiklere yazdıklarını hatırlatayım esinin spermlerinde yetersızlık varmış ve tup bebek yapmışsınız ama tutmamıs.ve ertesi ay keçi boynuzu kuru kullanmış esin ve preseed denemıssın o ay hamıle kalmışsın .şimdi benim problemımde aynı esimim sperm sayısı 11 000 000 hareketı %60%50 ve esim keçi boynuzu içiyor 15 gundur bende preseed almayı duşunuyorum .senden ögrenmek istedigim esinin o donemde sperm sayısı hızı keçi boynuzundan önce ve sonra neydi lütfen yardım et ben erkek infertilitesindeyım rumuz umutlu benim topigime lutfen yaz