Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyünün iyisi kötüsü olmaz canım ya girme şeytan işlerine. Benim arkadaşın akrabası da öyle birilerinin arasını duzeltmeye diye büyü yaptrdi sözde iyi niyetli ama yıllar sonra yaptirdigi büyü ona musallat oldu. Ciddiyim bak kız halıları tırnakliyordu. Girme böyle şeylere. Herşey allahın emrinde. Ondan iste dile. Bak o kız daha kurtulamadı psikolojisi bozuldu hemde psikoz tanısı koymuslarÖncelikle fal baaktırmak, belki birazda iyilik için büyü..
Benim bildiğim varyada dua da verebilir, okuyup rahatlatıcı etkisi olan falcı yerine derin hocada olur
slm ben yeni üyeyim ahmet hoca vardı(trabzonlu)oldugunu hatırlıyorum ama semtini bilmem ama telefonda fal baktırmıştım nokta atışı çok iyiydi ama 15 sene oldu telefonunu şu anda yok bursalılar bilirlerMerhabalar,
Bursa'da falcı yada hoca işinin ehli bilen var mı acaba?
Yardımcı olmanızı rica ederim. Tşkler,
Venüs hanıma nasıl ulaşabiliriz gidenler numarasını yazabilir mi lütfen. Geçen gün gördüm ama bugün bulamadım o yorumu. Annemle gitmek istiyoruz