Bursada hangi doktora gidiyorsunuz? ?

heidi1017

❤Evlat Aşktır❤
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
1.110
999
43
İkiz hamişler ben bursadayım Dr. Ahmet Yılmaz a gidiyorum inşallah doğumum medikalde olacak. Siz kime gidiyorsunuz??

Ben Balıkesir Gönendeyim canım.Ben de bursaya Ahmet Yılmaz a gidiyorum.34+0 ız bugün.Kısmetse oğullarım olucak.Artık iyice zorlanmaya başladım.Bu ikinci gebeliğim.Bir de 9 yaşında oğlum var.Ama ikiz olması durumu zormuş.Inşallah şu önümdeki 15 gün erken gelmeye kalkmazlar.Benim de Medical de olucak hayırlısıyla doğumum.

Maşallah canm sen bitirmişsin az kalmış neler yapıyorsun? Ben hep evdeyim yatıyorum.ikiz çok zor muş 36 yı görelim inşallah. Kaç günde bi geliyorsun Balıkesirden bursaya gelip gitmesi zor oluyordur

Maşallah canm sen bitirmişsin az kalmış neler yapıyorsun? Ben hep evdeyim yatıyorum.ikiz çok zor muş 36 yı görelim inşallah. Kaç günde bi geliyorsun Balıkesirden bursaya gelip gitmesi zor oluyordur
Canım 29.haftaya kadar 3 haftada bir geldik.şimdi iki haftada bir kontrollerimiz.31.haftada kasılmalarım başladı.Adalat kullanıyorum.Bir hafta önceside kontrolde rahim incelmesi varmış.Onun için de progestan verdi Ahmet bey ona başladım.Benim 31.hafta kasılmalarım olana kadar iyiydi herşey.Ben de kendimi iyi hissediyordum.31.haftadan sonra erken doğum korkusuyla hep lstirahat halindeyim.Yatıyorum ama yatmak da zor.Yatakta dönerken kalkarken bile çok zorlanıyorum artık.Inşallah hepimize kısmet olur 36.haftayı görebilmek ve sağlıkla kucağımıza alabilmek.

Bende 3 haftada bi geliyorum haftada bi proluton günde 2 defa progestan kullanıyorum. Şuan rahim ağzı iyi inşallah incelme olmaz senin 29. Haftada rahim ağzı kaç cm Di? ?
Sol tarafa yat dedi gündüz dikkat ediyorum ama gece ister istemez sağa da yatıyorum zaten fazla uyuyamıyorum Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Rahim ağzıyla ilgili şu ana kadar sayısal bişey söylemedi canım.Bende sormadım.29.haftada incelme de yoktu açılmada onu biliyorum.Bende aynj şekilde gece anlamadan sağıma dönüyorum.Dediğin gibi uyku çok düzensiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…