Bursada hangi kadın doğum doktoruna gidiyosunuz

haksever

ZEYNEP ❤️ AYŞE SARE ❤️ ÖMER ALİ"NİN ANNESİ
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
9.012
4.487
773
36
Ben bahar hastanesi nagihan uzun gülere gidiyorum sizler ??????????????????[sıze="2"][/sıze]

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance::enbuyukkk:

ben dorukta sevil pakere gittim,şimdi bahar hastanesinde zuhal hanıma gidicem.
daha hamile değilim güler hanımı da beğeniyolarmış.herkesin doktoru kendine iyi galiba:)))

Özer Kutlu doktorum..ve inanılmaz memnunum herkese tavsiye ediyorum Zübeydehanımın doktoru altıparmaktada muayenehanesi var arkadaşlar bilginize....işinde tek kelimeyle profesyonel...

Özer Kutlu doktorum..ve inanılmaz memnunum herkese tavsiye ediyorum Zübeydehanımın doktoru altıparmaktada muayenehanesi var arkadaşlar bilginize....işinde tek kelimeyle profesyonel...

Aaaa ne güzel özer kutlunun bir hastasıyla daha karşılaştım forumda.
benim de doktorumdu canım. gebelik takiplerimi ve doğumumu özer bey yaptırdı.
gerçekten çok tecrübeli ve çok bilgili bir doktor. ayrıca çok sakin, asla panik yaptırmıyor insana. ben çok panik olmama rağmen hep yüzüm gülerek çıkıyordum yanından.
hastaneye gidince de güzel ilgileniyordu sağolsun.
hep söylüyorum bir kez daha söyliyeyim. sayesinde çok güzel bir hamilelik süreci yaşadım ve doğumumda rüya gibiydi.
sen hamilemisin bilmiyorum ama darısı başına inşallah.

kişiye ve beklentilerine göre değişen bişey sanırım doktorun iyiliği.bende Jale Gürlülerin hastayım ve çok memnunum kendisinden.

medical parkta ahmet yılmaz var şiddetle tavsiye derim mesela ben şahsım adına bebişim ve kendi canımı önce Allaha sonra kendisine borçluyum:lepi:

ÇEKıR DORUKTA EVRıM AYDINA GıDıYORUM bana bi akrabm önerdi o çok memnun kalmıştı bende ilk defa gittim gayet iyiydi haftaya ikinci kes gidicem.ilk hamileliğimde pembe maviyue nedret kolsala gitmiştim ve düşük yaptım niye özelime gelmedin demişti direk bir daha da ona gitmedim

Aynen bende Öyle yapraknıl cım panık ıÇınde gıder bır huzurla neŞeyle Çıkardım yanından kı benım hamılelıĞım Çok sıkıntılı geÇmıŞtı.preeklampsı sonucu prematÜre bebek dÜnyaya getırdım.Özer bey sayesınde her Şeyı Çok Çabuk atlattık ŞÜkÜrler olsun... Hatta muayenehanesıne gıtmeyı bıle Özledım Şımdı....:))

Ben de artık ahmet yılmaza gıdıyorum medıkal park ta hem bahar gb Çok sıra ve zaman beklemıyorum doktorum da harıka sÜper sakın psıkolog gb nagıhan hanıma gıderken ne dıcamı dÜŞÜnÜr acelesınden unuturdum Öle hızlı konuŞuyodkı eve gıdene kadar ne dedıĞını dÜŞÜnÜyodum ahmet beye gayet sakın gırıyorum sorularımı sopruyorum cvplarımı dınlıyoruma nlamadıĞımı gene soruyorum rahatlayıp dÖnÜyorum ve bı hamılelık yakaladık ama dÜŞtÜ ama bundan sonra olacaĞına daha Çok ınanıyorum allahın ıznıyle.............

Ben de artık ahmet yılmaza gİdİyorum medİkal park ta hem bahar gb Çok sıra ve zaman beklemİyorum doktorum da harİka sÜper sakİn psİkolog gb nagİhan hanıma gİderken ne dİcamı dÜŞÜnÜr acelesİnden unuturdum Öle hızlı konuŞuyodkİ eve gİdene kadar ne dedİĞİnİ dÜŞÜnÜyodum ahmet beye gayet sakİn gİrİyorum sorularımı sopruyorum cvplarımı dİnlİyoruma nlamadıĞımı gene soruyorum rahatlayıp dÖnÜyorum ve bİ hamİlelİk yakaladık ama dÜŞtÜ ama bundan sonra olacaĞına daha Çok İnanıyorum allahın İznİyle.............

iyi bi doktor bulmuşsun inş yakın zamanda bebişin olur düşük içinde üzüldüm gerçekten ama ahmet bey doktor gibi doktor:)

Back
X