bursada hastaneler ve doğum

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
bacılarım bakındım ettim ama bursayla ilgili böyle genel bi başlık bulamadım. hep parça parça var. bu bilgilere ihtitavı olan biri de olarak bursada doğum için hastane ve doktor tavsiyeleriniz neler? fiyat bilgisi verebilirmisiniz?
acıbadem,jimer, medicabil,medicalpark, doruk,konur, pembe mavi vb.

Mr.suan bende araştırıyorum
Öğrendiğim kadarıyla Acıbadem pembe mavi jimer iyi ama çok pahalı doğumlar. Doruk son zamanlarda memnun olmayanları çok duydum.esentepe tip devlet hastanesinden farksız çalışanlar ilgisiz diye duydum.
Son karar olarak medikal park weya medikabil arasındayım.

Ben doruğa muayeneye gidiyorum çekirgede ama çok kalabalık doğumu nasıldır bilmiyorum ama muaye için doktorum çok iyi tavsiye ederim . Jimere gittim muayeneye okadar pahalı ve okadar ruhsuz bir doktor daha görmedim. Üstelik düşük tehlikem vardı ve gereğinden fazla vermiş ilacı bütün gün uyuyordum. 2 kezde devlete gittim çok iyi dedikleri doktor resmen doktora gitmekten soğuttu beni. 2 li testimi bile tamamlatmadım. Benim teyzem dorukta muayene olup devlette doğurdu hiç bir sıkıntı yaşamadı. Şevket yılmaz doğum konusunda iyi olduğunu biliyorum üstelik temizde. Ve özele bile gitsen bazı hastahaneler sorun olduğunda devlete sevk ediyor. Evet muayene özelde gidiyorum ama büyük ihtimal devlette doğum yapıcağım bakalım. Bu arada 4lü test fiyatı alırsanız hastahanenizden bilgi verirmisiniz banada

Merhaba kızlar, ben medicalparktan medicabile dönenlerdenim. Medicalparkta Dr. Yuliya Doster'e gidiyordum muayene ücreti az ödememe rağmen (sendika indirimim var) tahliller ve doğum ücreti çok pahalı geldi. Bende medicabil Dr. Oktay Altun'a başladım. Doktordan çok memnunum, çok güzel bilgilendiriyor detaylı inceliyor hiç acele etmiyor ayrıca muayene, tahlil ücretleri normal ve doğum ücreti de medicalparka göre baya baya iyi geldi bana. Erkek doktor tercih etmezseniz Medicabilde Dr Zühal hanıma da iyi diyorlar.

Ben doruğa muayeneye gidiyorum çekirgede ama çok kalabalık doğumu nasıldır bilmiyorum ama muaye için doktorum çok iyi tavsiye ederim . Jimere gittim muayeneye okadar pahalı ve okadar ruhsuz bir doktor daha görmedim. Üstelik düşük tehlikem vardı ve gereğinden fazla vermiş ilacı bütün gün uyuyordum. 2 kezde devlete gittim çok iyi dedikleri doktor resmen doktora gitmekten soğuttu beni. 2 li testimi bile tamamlatmadım. Benim teyzem dorukta muayene olup devlette doğurdu hiç bir sıkıntı yaşamadı. Şevket yılmaz doğum konusunda iyi olduğunu biliyorum üstelik temizde. Ve özele bile gitsen bazı hastahaneler sorun olduğunda devlete sevk ediyor. Evet muayene özelde gidiyorum ama büyük ihtimal devlette doğum yapıcağım bakalım. Bu arada 4lü test fiyatı alırsanız hastahanenizden bilgi verirmisiniz banada
Devlet hastanesi öyle doğuma kabul ediyor mu ya? Yani muayeneye özele, doğuma devlete gitme olayını ilk defa duyuyorum :KK57:

ben jimer e gidiyorum doğum ücretini sorduğumda SGK lı olanlar için 3000 normal 3500 sezeryan demişti doktorum ama 2017 de zam geldi mi daha sormadım.... Kontrole gittiğimde daha detaylı bilgi alıcam

ben jimer e gidiyorum doğum ücretini sorduğumda SGK lı olanlar için 3000 normal 3500 sezeryan demişti doktorum ama 2017 de zam geldi mi daha sormadım.... Kontrole gittiğimde daha detaylı bilgi alıcam
Her hastaneye zam geliyor canım, ona da gelmiştir muhtemelen... Jimer de baya pahalı bu arada Hoppa

yıldırım dorukta dogum ücretlerinin normal 1400 sezaryan 1800 oldugunu ogrendim.epuduralde +250 fark varmış.mart ayinda artis olabilecegi soylendi.

yıldırım dorukta dogum ücretlerinin normal 1400 sezaryan 1800 oldugunu ogrendim.epuduralde +250 fark varmış.mart ayinda artis olabilecegi soylendi.
3 Ay önce bir arkadaşım doğum yaptı. Normal doğum için gitti, sezaryan için bekletmişler resmen. Kaç saat sancı çekti kız. Ayrıca bebekleri doğumdan 10 gün sonra yoğun bakıma girdi, orda da adam akıllı ilgilenmiyorlarmış. Paranla rezil oluyorsun. Dorukların ikisinden de hiç iyi söz edilmiyor.

Jimerin SGK ile anlaşması var mıymış ? Hangi doktora gidiyorsunuz ve muayene ücretleri ne kadar? Bursa'ya yeni taşındım ve ilk gebeliğim... Tavsiyelerinize ihtiyacım var

Jimerin SGK ile anlaşması var mıymış ? Hangi doktora gidiyorsunuz ve muayene ücretleri ne kadar? Bursa'ya yeni taşındım ve ilk gebeliğim... Tavsiyelerinize ihtiyacım var
Sanırım vardı sgk ile anlaşması. Telefonla öğrenebilirsiniz bu bilgileri, bir arayın isterseniz. Ben Medicabil Dr. Oktay Altuna gidiyorum, tavsiye edebilirim size.

Siz ne zaman gidiyordunuz? Şuanda 50 tl değildir bence. Jimer Bursadaki en pahalı hastanelerden birisi. Şuan giden bir arkadaşım var 100tl üzerindeydi muayene ücreti.
Ben dogum yap ali 6 ay oldu telefonla ücret bilgisi alabilirsiniz yalnız oraya gitmeyi düşünenler saglik ocağında testleri bedava yaptırıp doktora gösterebilirsiniz tahlil ücretleri biraz yuksek

Sanırım vardı sgk ile anlaşması. Telefonla öğrenebilirsiniz bu bilgileri, bir arayın isterseniz. Ben Medicabil Dr. Oktay Altuna gidiyorum, tavsiye edebilirim size.
. Daha çok yeni hamileliğim eğer hormonlarımın artışı güzel olursa arayıp bilgi alacağım.. Şimdi çok küçük olduğu için hiç arama gereği duymadım açıkcası, biraz da heveslenmekten korkuyorum... Daha çok yeniyiz..

. Daha çok yeni hamileliğim eğer hormonlarımın artışı güzel olursa arayıp bilgi alacağım.. Şimdi çok küçük olduğu için hiç arama gereği duymadım açıkcası, biraz da heveslenmekten korkuyorum... Daha çok yeniyiz..
Öyleyse kalp atışlarını duyduktan sonra araştırmaya başlarsın canım. Hayırlı olsun Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin bebişine, inşallah:dua::KK39:

Back
X