bursada infertilite uzmanı önerebileceğiniz bayan doktor varmı?

CANIM DOKTOR TAVSİYESİYLE BURSADA BİLDİĞİM 2 TANE BAYAN DOKTOR VAR..BİRİ KOZA TÜP BEBEK MERKEZİNDE NURAY KİTAPÇIOĞLU,DİĞERİ PEMBE MAVİDE NEVİN ÖZSARAÇ..

Ben nevin hanımla görüşmeye gittim çok tatlı sıcak kanlı,kafandaki tüm soruları rahatlıla sorup mantıklı cevap alabileceğiniz bir doktor..

merhaba cnm ben bursada 5 tane bayan dr gezdim memnun kalamadım şu an jimerde suat beye gidiyorum şimdilik memnunum ama henüz tedaviye başlamadık
eşim erkek doktora çok karşı onu ikna edemiyorum malesef:(

CANIM DOKTOR TAVSİYESİYLE BURSADA BİLDİĞİM 2 TANE BAYAN DOKTOR VAR..BİRİ KOZA TÜP BEBEK MERKEZİNDE NURAY KİTAPÇIOĞLU,DİĞERİ PEMBE MAVİDE NEVİN ÖZSARAÇ..

Ben nevin hanımla görüşmeye gittim çok tatlı sıcak kanlı,kafandaki tüm soruları rahatlıla sorup mantıklı cevap alabileceğiniz bir doktor..

sağol canım biaraştırıcam dediğin doktorları

canım düzeltiyorum nuray hanımla görüştüm..

türkan atakan yavuz gözüm kapalı tavsiye derim.pkoluyum tedavi sürecinde de hamilelik sürecinde de çok memnun kaldım.ikinci hamileliğimde de ona gideceğim inşallah.

Back
X