Bursada iyi bir kadın doğumcu

kolera_vebasi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
1.495
21
158
Merhaba arkadaşlar bursada iyi bir kadın doğumcuya ihtiyacım var. Bahar nagihan hn gittim ilgi yok. Ziya çetine gittim. 6 haftalık ikiz gebesin kalbi atmıyo kürtaj yapçam dedi. Güvenemedim. 6 haftalık bebek kalbi atmıyo diye kürtajmı yapılır. Ne olur bana yardım edin. çok mutsuzum :5:

Merhaba arkadaşlar bursada iyi bir kadın doğumcuya ihtiyacım var. Bahar nagihan hn gittim ilgi yok. Ziya çetine gittim. 6 haftalık ikiz gebesin kalbi atmıyo kürtaj yapçam dedi. Güvenemedim. 6 haftalık bebek kalbi atmıyo diye kürtajmı yapılır. Ne olur bana yardım edin. çok mutsuzum :5:

canım üzülme geçmiş olsun daha küçük o yüzden kalbi atmıyo olabilir birde medicalparka gitmeni öneririm ahmet yılmaza veya arzu acar ünsala 2 side iyi ib doktordur.

slm cnm ben baharda zuhal saylıka gidiyorum çok cnımlı cicimli konuşmuyo ama diğer şeylerde memnunum yalnız şunu söyleyeyim eğer doktor senin bişey bilmedğini düşünürse hangi doktor olursa olsun ilgilenmiyolar biz hafta hafta takipteytiz hangi hafta ne olur neler gelişir hangi testler yapılır doktorun gelmişi geçmişi herşeyi ve doktor bişeyi önerdiğinde a bakıyo bunlar biliyolar bunu nasıl olur falan bilinçli git ne soracağını kafanda belirleki seninle ilgilensinler ben sana baharda gönül hanımı öneriyorum ben pazar günü acile gittim bahara benim sornum astımdı beni duyunca gelsin ultrasonda bakayım demiş kendi çağırmış yani nagihan iyi ama çok hastası olduğu için ilgilenemiyor yoksa ilgisiz bir doktor değil medikal parka gittik bir test için dünya kadar para alıyolar üstelik düzgün ilgilenmiyolar ancak ellirinde ayna geziniyo hemşireler paramla rezil olmak buna deniir yani:27::49::49::49: allah şifa versin sanada cnm

Canım benim doktorumda Cenk Aşkalli 2. hamileliğim ve yine ona gidiyorum..Şuan Jimer hastanesinde...Cenk bey bu konularda çok pinpiriklidir..Bende hamile olduğumu bilmeden yanlışlıkla ilaç kullanmıştım fakülteye sevketti testler takipler falan yaptı..Kafanda soru işareti kalmaz yani sen sormadan o anlatır neyin ne olduğunu..İnşallah bir sıkıntı yoktur 6 haftalık gebelikte zaten kalp atışı başlamaz..Hemen alalım ne demek :20::20: 7-8 haftalıkken kalp atışı başlıyo ...

üzülme canım.daha kesinleşen bişi yok bence.aslında ziya bey çok tecrübeli ve iyi bir dr dur ama nasıl böle bişey demiş anlayamadım.ben 3 senedir yıldırım doruk tıp merkezinde şeyma hanıma gidiyorum.ağustosta oğlumu orda doğurdum ve yine hamileyim :26: çok ilgili ve kesinleşene kadar hiçbirşeye karar vermiyor.basit bişi bile olsa.araştırıp emin oluyor.benim 2 kaybımda vardı oğlumdan önce.2.kürtajdı ama 11.haftada kalbi durmuştu.şeyma hanımdaydım yine baktı kalbi atmıyor dedi.ama başka bi dr daha baksın kesinleştirelim dedi.baktılar ve kesinleşti.yani hemen pat diye karar verip sonuçlandırmaz hiçbirşeye.bebeğe çok önem verir.ben erken hamile kaldım bu bebeğime aldırmalımıyım dedim.asla dedi.sen bizim emanetimizsin biz takipteyiz sık sık kontrol edicem bişey olursa ben sana sölicem dedi.şuan 21.haftamdayım çok şükür sıkıntı yok inş da olmaz.sen bi dr a daha görün.6 haftalıkken zaten kalp atışı ya yeni başlıyor yada 8.haftaya kadar başlıyor.bence sen 1 hafta daha bekle ve öyle bir dr a git.zaten hem ultrasonla bakılır hemde kan tahlili yapılır.hakkında hayırlısı olsun inş.

slm cnm ben baharda zuhal saylıka gidiyorum çok cnımlı cicimli konuşmuyo ama diğer şeylerde memnunum yalnız şunu söyleyeyim eğer doktor senin bişey bilmedğini düşünürse hangi doktor olursa olsun ilgilenmiyolar biz hafta hafta takipteytiz hangi hafta ne olur neler gelişir hangi testler yapılır doktorun gelmişi geçmişi herşeyi ve doktor bişeyi önerdiğinde a bakıyo bunlar biliyolar bunu nasıl olur falan bilinçli git ne soracağını kafanda belirleki seninle ilgilensinler ben sana baharda gönül hanımı öneriyorum ben pazar günü acile gittim bahara benim sornum astımdı beni duyunca gelsin ultrasonda bakayım demiş kendi çağırmış yani nagihan iyi ama çok hastası olduğu için ilgilenemiyor yoksa ilgisiz bir doktor değil medikal parka gittik bir test için dünya kadar para alıyolar üstelik düzgün ilgilenmiyolar ancak ellirinde ayna geziniyo hemşireler paramla rezil olmak buna deniir yani:27::49::49::49: allah şifa versin sanada cnm

nagihan hanım iyi belki ama çok unutkan muayne ederken yüzüme bile bakmadı çirkin de değilim ama :))) dolayısıyla ertesi gün hatırlamadı bile. azcık kahverengi bi akıntı geldi iğne yazdı. eczacılar odasına gittim mor reçete istedi. meğer mor reçeteyi vermeyi unutmuş nagihan hanım. buna benzer bi çok şey. yani bahar hast. soğudum. ama gönül hnm ı duydum iyi olduğunu bunu düşünücem. çok sağol canım benim :16:

Canım benim doktorumda Cenk Aşkalli 2. hamileliğim ve yine ona gidiyorum..Şuan Jimer hastanesinde...Cenk bey bu konularda çok pinpiriklidir..Bende hamile olduğumu bilmeden yanlışlıkla ilaç kullanmıştım fakülteye sevketti testler takipler falan yaptı..Kafanda soru işareti kalmaz yani sen sormadan o anlatır neyin ne olduğunu..İnşallah bir sıkıntı yoktur 6 haftalık gebelikte zaten kalp atışı başlamaz..Hemen alalım ne demek :20::20: 7-8 haftalıkken kalp atışı başlıyo ...

ya bide ikiz diyo. ikiz gebelik zaten geç gelişmiyomu üstelik tek yumurta ikizi. bende şaşırdım. kürtaj dedi hemen. çok caaanice yaa :5: cenk aşgalliyi çok tavsiye eden var ama ssk doktoru değil diye biliyorum. öylemi gerçekten ?

üzülme canım.daha kesinleşen bişi yok bence.aslında ziya bey çok tecrübeli ve iyi bir dr dur ama nasıl böle bişey demiş anlayamadım.ben 3 senedir yıldırım doruk tıp merkezinde şeyma hanıma gidiyorum.ağustosta oğlumu orda doğurdum ve yine hamileyim :26: çok ilgili ve kesinleşene kadar hiçbirşeye karar vermiyor.basit bişi bile olsa.araştırıp emin oluyor.benim 2 kaybımda vardı oğlumdan önce.2.kürtajdı ama 11.haftada kalbi durmuştu.şeyma hanımdaydım yine baktı kalbi atmıyor dedi.ama başka bi dr daha baksın kesinleştirelim dedi.baktılar ve kesinleşti.yani hemen pat diye karar verip sonuçlandırmaz hiçbirşeye.bebeğe çok önem verir.ben erken hamile kaldım bu bebeğime aldırmalımıyım dedim.asla dedi.sen bizim emanetimizsin biz takipteyiz sık sık kontrol edicem bişey olursa ben sana sölicem dedi.şuan 21.haftamdayım çok şükür sıkıntı yok inş da olmaz.sen bi dr a daha görün.6 haftalıkken zaten kalp atışı ya yeni başlıyor yada 8.haftaya kadar başlıyor.bence sen 1 hafta daha bekle ve öyle bir dr a git.zaten hem ultrasonla bakılır hemde kan tahlili yapılır.hakkında hayırlısı olsun inş.

ah canım yaa onca okudum internette ziya çetin çok iyi diye zaten ondan gittim olumlu yorumlar nedeniyle. ama iyi giden gebelikte sorun olmaz zaten önemli olan zor gebelikte teşhis koymak. baksana 6 haftalık ikiz diyo kalp atışı başlaması lazımdı diyo çarşambaya çıkmazsa kürtaj. başından savar gibi davrandı. özeline de gittiğim halde yani. çok şansız olduğumu düşünüyorum :14:

ya bide ikiz diyo. ikiz gebelik zaten geç gelişmiyomu üstelik tek yumurta ikizi. bende şaşırdım. kürtaj dedi hemen. çok caaanice yaa :5: cenk aşgalliyi çok tavsiye eden var ama ssk doktoru değil diye biliyorum. öylemi gerçekten ?

Canım Jimer hastanesi ssk ile anlaşmalı ilaçlarını falan alabilirsin yani..Doğum konusuna gelince ben de doğumu jimerde yapmicam ama doktorumu değiştirmek istemedim Cenk bey takibimi yapıyor çok iligili hatta bütün testlerim şevket yılmazda yapıldı Doğumumda şevket yılmaz kadın doğum hastanesinde olacak cenk bey beni en güvendiği kadın doğumcu arkadaşına emanet edecekmiş..Yine istersen ssk da doğum yapabilirsin yani..Yanlız doğumuna tabiki cenk bey giremeceyek..

bursada tavsiye edebileceğim tek kadın doğum doktoru dr.jale gürlülerdir..
hayatımda tanıdığım en mükemmel doktor..pozitif güleryüzlü ilgili ben çoooooooooook memnunum kesinlikle tavsiye ederim

allah allah çok ilginç ziya bey gibi bi dr nasıl olduda böyle bişey yaptı
ben onun hastasıyım banada ilk başka bi dr üçüz demişti bular hekim hataları sanırım :))))))))))
kim ne derse desin genede ziya beyin üstüne dr yok hikaye hepsi

Ziya çetin haklı çıktı :(
kızlar bebeklerimi aldılar çünkü gelişmeleri durmuştu.
Kürtajımı ziya bey yaptı. 20 gün sonra kontre gel dedi. 1 hafta oldu daha :14:

Pardon da elinde aynayla gezen hemşire hiç görmedim ben,hastane de hemşireleri ellerinde aynayla gezsinler diye işe almış olmalı.Siz hemşire sanmış olmayasınız,polikliniklerde ve laboratuarda hiç hemşire yok,servislerde çalışıyorlar.

slm arkadaşlar; sigortayı kesinlikle bidaha düşünmemözellikle elif kartal a gitmeyin
zübeyde de ali satır a gitmeyin >bezer bi durum benim de başıma geldi
6 haftalıkken dış gebelik deyip beni depresyona soktular
jimere gittim hani özel yaa ilgilensinler dış gebelikse de müdahele etsinler bari bana bişey olmasın dedik hiç ilgi yoktu desem yeridir
umutlarım suya düştü yani.... sonra dedim ki şevket yılma kadın doğum hastanesine gideyi hem param bende kalır diye düşündüm
dr mustafa demirhan a gittim çarşamba günü tekrar gidicem şuan 14.3 hamişim çok şükürr:nazar:

allah allah çok ilginç ziya bey gibi bi dr nasıl olduda böyle bişey yaptı
ben onun hastasıyım banada ilk başka bi dr üçüz demişti bular hekim hataları sanırım :))))))))))
kim ne derse desin genede ziya beyin üstüne dr yok hikaye hepsi

ZİYA BEY BENCE DE İYİ ama ben randevu alamayınca şevket yılmaza gittim memnunum orda da

merhaba ben dr. meral candan sözer 'e gidiyorum muayenehanesi kükürtlüde çok memnunum hoş tatlı bir kadın acıbadem ve konur hastahanelerinin doktoru, görümcemin de iki çocuğunda gittiği doktoru, onun tavsiyesiyle gittim ve çok memnun kaldım bende tavsiye ediyorum

Back
X