- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
Ben yeniden hamile kalırsam medikabil demet hanımı düşünüyorum ne dersiniz? Ziya çetin çok yoğun ulaşılmaz doktor yaa. Ben kuyruk beklemek istemiyorum saatlerce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yeniden hamile kalırsam medikabil demet hanımı düşünüyorum ne dersiniz? Ziya çetin çok yoğun ulaşılmaz doktor yaa. Ben kuyruk beklemek istemiyorum saatlerce
ahmet yılmaz / medikal
tek kelimeyle süper bi doktormuş.
gittim ve çok memnun kaldım. tavsiye ederim.
mrb canım öncelikle geçmiş olsun
bende senile aynı kaderi yaşadım
doktor konusunda pek te şansım yaver gitmedi
öncelikle tam gün yasası çıktığı için bütün tutulan doktorlar özel muayenelerinde devam ediyor ve sizi başka özel bir hastaneye yönlendiriyorlar
ilk olarak zübeydenin doktoruna gittim herşey özel olacağı için maddi anlamda kaldıramazdık
sonra sigortanın doktoruna gittik özele geçmiş tabi oda memnun kaldım ama 6 haftalık hamile olmama ve ben ona sağlığımla ilgili bir problem olduğu için gitmeme rağmen benden tahlil istemedi ilaç verdi ve o gün kısa bir süre için de olsa bebeğimin kalp atışını duymuştum
onun içimdeki varlığını o gün anlamıştım benim için ne kadar değerli olduğunu da
ve sonra eşimin isteği üzerine medical park Ahmet YILMAZ' a gittik
8 haftalıktım ahmet beye gittiğimde ama muayene sırasında bebeğimin 2 hafta önce karnımda ölmüş olduğunu söyledi ve ben yıkıldım
son derece tecrübeli ve profosyonel bir doktor benimle çok ilgilendi benim sağlığım onun için daha önemliydi bebeğin beni zehirlemeden alması gerektiğinden bahsetti
bunun dünyanın sonu olmadığını ve tekrar sağlıklı bir gebelik geçireceğimi söyledi inşallah diyorum
ve ben 1 hafta önce kendimi ahmet beye ve ekibine bıraktım ameliyatım son derece başarılı geçti ve bugun kontrol için gittim bana ocak ta gelip yeni bir gebelik için hazırlık yapmamız gerektiğini söyledi
doktorumdan ve medical park çalışanlarından son derece memnunum ve seninde memnun olmana çok sevindim
arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim cuma öğrendik, c.tesi jimerde cenk beye gittik. kese etrafında kanamalar olduğunu 2 hafta içinde tutunup tutunamayacağı belli olyr dedi.. tabi hiç beklemiyordum şok olduk kocamla
çekirge devlet hastanesinde hemşireyim ama doktoruma daha karar veremedim..
cenk beyi sevdim, ilgili, anlatıyor herşeyi fakat özel hastane olması düşündürüyor beni haftaya tekrar çağırdı bir sürü test falan ben onları çalıştığım hastanede ücretsiz yaptırırım.. ama işte durumum endişelendiriyor..
p.tesi faruk bey var bizim hastanenin doktoru onun muayenehanesine gidicem bakalım o ne dicek..
allah büyük...
BENDE YAŞADIM O GÜNLERİ VE ATLATTIM ÇOK ŞÜKÜR. 3 AY SONRA HEMEN HAMİLE KALDIM. GÜÇLÜ OLMANA ÇOK SEVİNDİM. BENDE GÜÇLÜYDÜM SENİN GİBİ. RABBİM EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLI BİR EVLAT NASİP ETSİN SANA.
AHMET BEY İYİ ÇÜNKÜ İNSANI SIKMAYAN Bİ TAVRI VAR. ERKEK DOKTOR DİYE KİMSE ÇEKİNMESİN. KONUŞURKEN BİLE İNSANIN GÖZÜNÜN İÇİNE BAKMIYOR. BAYANLARIN HALİNDEN İYİ ANLIYOR.
BİZ KADINLARDA ŞU VAR. DOKTORA GİDEYİM BENİ HEMEN TANISIN OOO HOŞGELDİN DESİN. SONRASINI BİLEMEM AMA İLK ZAMANLAR BU MÜMKÜN DEĞİL. AKŞAMA KADAR 1 TON HASTA MUAYNE EDİYOR. BEN Bİ KAÇ KEZ ANSIZIN GİTTİM BENİ TANIYAMADI. DOSYAMI AÇIP HATIRLADI. BEN BÖLE Bİ ALINDIM :) NİE HATIRLAMADI DİE. SONRA EŞİM KIZDI BANA AKŞAMA KADAR KAÇ HASTA GÖRÜYOR SEN GİTMİŞSİN 3 KEZ 15 DK MUAYNE ETMİŞ NERDEN HATIRLASIN HEHEHE :))) SONRA HAK VERDİM :))) AHMET BEY ÇOKKK YOĞUN Bİ DOKTOR AMA RANDEVUYA GİTTİĞİNDE KAPIDA Bİ YIĞILMA YOK HARİCİ Bİ DOĞUM OLMADIKÇA ZAMANINDA GİRİP MUAYNE OLABİLİYOSUN. BU ÇOK GÜZEL BİRŞEY.
sea_moon_love CANIM... SAĞLIKLI Bİ GEBELİK OLMADIĞI İÇİN KAYBETTİN BELKİDE BEBEĞİNİ. EMİNİM RABBİM SENİN İÇİN HAYIRLISINI VERDİ. HİÇ BİRŞEYİN GARANTİSİ YOK BİLİYOSUN İNSAN HAYATININ BİLE. 9 AY KARNINDA TAŞIYIP BEBEĞİ ÖLEN ANNELER VAR DÜŞÜNSENE DOĞUM YAPIYOSUN ELLERİN BOŞ. GÖĞÜSLERİN SÜT DOLU EMECEK BEBEĞİN YOK. YADA DOĞUM ESNASINDA ÖLEN KADINLAR VAR. BEN HEP DERİM ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN. BİZİM YAŞADIĞIMIZ OLAYI DÜŞÜK OLAYINI YANİ %80 KADIN YAŞIYO NEREDEYSE.
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ayrıca beni motive ettin 2 hafta oldu ama hala kendime gelemedim haklısın canım doğuma çok az kala yada doğumdan sonra yaşama tutunamadan melek olan bebekler var rabbim öncelikle annelere sabır ve sağlık versin hiç kolay bişi değil bunu sadece yaşayan bilir![]()
Merhaba arkadaşlar bursada iyi bir kadın doğumcuya ihtiyacım var. Bahar nagihan hn gittim ilgi yok. Ziya çetine gittim. 6 haftalık ikiz gebesin kalbi atmıyo kürtaj yapçam dedi. Güvenemedim. 6 haftalık bebek kalbi atmıyo diye kürtajmı yapılır. Ne olur bana yardım edin. çok mutsuzum![]()
arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim cuma öğrendik, c.tesi jimerde cenk beye gittik. kese etrafında kanamalar olduğunu 2 hafta içinde tutunup tutunamayacağı belli olyr dedi.. tabi hiç beklemiyordum şok olduk kocamla
çekirge devlet hastanesinde hemşireyim ama doktoruma daha karar veremedim..
cenk beyi sevdim, ilgili, anlatıyor herşeyi fakat özel hastane olması düşündürüyor beni haftaya tekrar çağırdı bir sürü test falan ben onları çalıştığım hastanede ücretsiz yaptırırım.. ama işte durumum endişelendiriyor..
p.tesi faruk bey var bizim hastanenin doktoru onun muayenehanesine gidicem bakalım o ne dicek..
allah büyük...