Bursa'da İyi Bir Terzi.............

hnmk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2007
45
0
86
42
Bursa
Slm arkadaşlar Bursa'da iyi bir terzi var mı bildiğiniz.Bol kesim pantolonlar ve tunikler diktirmek istiyorum.Mağazalarda kendime uygun bişeyler bulamıyorum ya çok bol ya çok dar oluyor. Lütfen bilgilendirin.Şimdiden teşekkürler...

:lepi:a.s.

bursa gemlikte terzi melek var..haarika şeyler dikiyo istediğiniz gibi tam üzerinize oluyo ve değişik modelleri mağazalarda bile bulamayacağınız titizlikte dikiyo..ben ona diktiriyorum gayette memnunum

bende uzun elbise ve tunik diktirebileceğim bir terzi arıyorum..genelde fiyatlar ya çok uuk yada dikişleri güzel değil :s bilen varsa yardımcı olsun

Standart Ben çok memnun kaldım

Istediğiniz gibi bir terzi var.ben şahsen çok memnunum.tuzpazarında çamoğlu işhanı AYMES GİYİM diye bir terzi dükkanı.ayla hanım diye birisi işletiyor.
0505 517 87 04 isterseniz bir uğrayın.üstelik gelinlik,abiye de dikiyor .ben kendisinden çok memnunun devamlı ona diktiriyorum.üstelik dükkan kendininmiş,bu yuzden de uygun fiyata dikiyor...:)

bursa gemlikte terzi melek var..haarika şeyler dikiyo istediğiniz gibi tam üzerinize oluyo ve değişik modelleri mağazalarda bile bulamayacağınız titizlikte dikiyo..ben ona diktiriyorum gayette memnunum
gemlikteki terzi nerede tam olarak ?

hanımlar merhaba, ben de bursada iyi bir terzi arıyorum ataevlerde.

mağazalarda pek bir şey yok. ben bazı mağazaların kıyafet modellerini belirliyorum tarzıma göre. resimlerini alıyorum. kumaş alıp onlara göre diktireceğim.

yalnız şöyle bir durum var. iyi ve uygun fiyata dikecek olursa ben on tane falan gömlek, tunik diktirmek istiyorum.

varsa bilen çok sevinirim.

ataevlerde magazinin içinde var ama çok pahalı.

Son düzenleme:
ataevler de ataçarşı giriş katta fatma terzi,harika...tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…