• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursada kadın doğum hastane ve doktor önerisi

Aylato

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Bursa’da Allianz Sigorta ile anlaşmalı, iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum. 14+3 haftalık hamileyim ve artık doktor değiştirmek istemiyorum; bu süreci güvenle birlikte devam edebileceğim bir doktor bulmak istiyorum.
Benim için en önemli şey doktorun güler yüzlü, ilgili ve iletişiminin açık olması. Acil bir durumda ulaşabiliyor olmak da benim için çok önemli. Daha önce Doruk Hastanesi ve Medicana deneyimlerim oldu. Doruk’ta ultrason sırasında ikinci bir ekran olmadığı için bebeği görmekte zorlandık. Medicana’da ise doktorla bazı iletişim problemleri yaşadım; zorunlu olmadığı hâlde fetal DNA testi konusunda baskı hissettim ve ultrason çıktısını alamadım.
Bu yüzden Bursa’da gerçekten ilgili, güven veren ve rahat iletişim kurabileceğim bir kadın doğum doktoru önerilerinize çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim yardım edinn 🥹

Medicanada kime gittiniz
3 doktor da denedim gökhan bey muayene de ilgiliydi fakat fetal dna konusunda şart koştu o bakımdan rahatsız etti bizi telefondan iletişimi pek iyi değildi , tuğberk bey çok iyiydi onunla devam etmek isterdim fakat ayrılıyormuş hastaneden mecburen farklı doktor arayışına geçtik sabiha hanıma aldık o da beni ağlattığı için asla ama asla kimseye tavsiye etmiyorum bana ultrason görüntüsünü vermedi çekmemiş mecbur da değilmiş gibi bi yanıt aldık o yüzden doktor arıyorum keşke kliniklerde sigorta geçse ama geçmiyo bu hastanelere boyun büküyoruz mecburen

3 doktor da denedim gökhan bey muayene de ilgiliydi fakat fetal dna konusunda şart koştu o bakımdan rahatsız etti bizi telefondan iletişimi pek iyi değildi , tuğberk bey çok iyiydi onunla devam etmek isterdim fakat ayrılıyormuş hastaneden mecburen farklı doktor arayışına geçtik sabiha hanıma aldık o da beni ağlattığı için asla ama asla kimseye tavsiye etmiyorum bana ultrason görüntüsünü vermedi çekmemiş mecbur da değilmiş gibi bi yanıt aldık o yüzden doktor arıyorum keşke kliniklerde sigorta geçse ama geçmiyo bu hastanelere boyun büküyoruz mecburen
Tuğ berk hocadaydım ben de evet ayrılıyor esra arık hocaya geçtik memnun kaldım ben

Hayat hastanesi Irmak Üyel kesinlikle tavsiye ederim hastanede bir tek onun kapısının önü kalabalık çok detaylı sohbet ediyoruz, her muayeneye mesela geç gireceğimizi bilerek gidiyorum.

Back
X