cnm özel hastanede muayene görmen sartmı devlet hastanesinde 2 tane doktor tavsiye edebilirim istersen
valla cnm bende ilk bebeğimi senn dediğin gibi özel hastanede yapacaktım yalnış doğuda olduğumuz için o dönem çok sıkıntı yaşadık ve doğuda doğum yaptım şükür çok rahattım hamileliğim boyunca doktorun özeline gittim özel hastanede görecegim muamelenin 10 katını gördüm .... ayrı oda olmamasına ragmen oda boşaltıldı özel oda yapıldı vs.. vs... sonuc olarak 9 ay öncede bursada sevket yılmazda ilk doğumumu yapan doktorun arkadasına rastladım oda kadın doğumcu tamamen tesadüf ... kendi bursaya daha yeni gelmişti çok ilgilendi saolssun özeli yoktu o yüzden hep hastaneye gittim yalnız utroson sırası beklememek için ultrosona anadolu hastanesi var özel direk orda ultrosona girdim sonuçlarını kendi doktoruma gösterdim derken 1 ocak sabaha sezeyan günü belirledik doktor nöbetine göre ayarladı ama benm kızım 31 aralık tarihi geldi ve bi başka doktor girdi sezeryana ve ne desem boşş bu denli ilgilenmesi beni şok etti hiç tanımadığım bi doktordan beklemezdim şahsen o muameleyi aynı şekilde özel oda ayrıldı eşimle birlikte kaldık çok rahat bi sezeryan gecirdim çok sanslıydım ilk doktorumun adı taner beydii doğuma girenn adı ise kenan bey soy isimlerini hatırlayamıyorum ama ... ikiside sevket yılmazda sağlıcakla kucagına alırsın inş... panik yapma öğle yada böyle doğup büyüyorlar işte
fıkrın ıcın tskler guzelım kızınıda gule gule buyut ama ben erkek dr ıstemıyorum tsk ederım sana
fıkrın ıcın tskler guzelım kızınıda gule gule buyut ama ben erkek dr ıstemıyorum tsk ederım sana
canım çekirge dorukta değilde diğerinde benim doktorum gizem yıldırım şimdilik memnunum.ayırca şevket yılmazda ufuk demiri tavsiye ederim sana sağlıklı bi gebelik dileğim ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?