- Konu Sahibi yokusasurduk
Yıllardır İstanbulda yaşıyordum, Bursa ya taşınınca kuaförsüz kaldım. Oturduğum semtteki kuaförler daha düz fönü bile başarılı yapamıyor (kaplıkaya). Bu nedenle sizden kuaför önerisi bekliyorum kızlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yıladır gittiyim kuaförüm iş çok temiz ve titizzdir adı yeni zuhal gidersen çok memnun kalırsın randevuyla çalışıyor
canımm fiyatlar nasıl bende yaptırmak istiyorumbende uzun arayışlardan sonra ark tavsiyesi üzerine gittim çok memnun kaldım hatta konu açmıştım bakarsın show heykelde postanenin orda arada hemen ne söylersen onu yapar cnm ben bir yıldır kesim balyaj hepsine ona gidiyorum memnun kalıcandan eminim bu hafta sonu dip yaptırmaya gidicem hatta![]()
ne kadara yaptı acaba ombreyiBen Bursa'da carrefour avmdeki GOS kuaförü tek geciyorum Sedef Hanım'a ombre yaptırdım herkes bayıldı rengime föne gittiğim kuaforler bile saçınızı kim yaptı diye soruyor.Gelinbaşımıda tavsiyelere uyup oraya gittim sonuç muhteşemdi herkese Şiddetle tavsiye ederim