Saç Rengi ve Saç Boyama Bursa'da kesim ve balyajda iyi kuaför arıyorum

yokusasurduk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
2.006
1
0
Bursa
Yıllardır İstanbulda yaşıyordum, Bursa ya taşınınca kuaförsüz kaldım. Oturduğum semtteki kuaförler daha düz fönü bile başarılı yapamıyor (kaplıkaya). Bu nedenle sizden kuaför önerisi bekliyorum kızlar.

Ben yıladır gittiyim kuaförüm iş çok temiz ve titizzdir adı yeni zuhal gidersen çok memnun kalırsın randevuyla çalışıyor

sömezden düz aşağı inerken ilk araya girin dümdüz devam edin şok markettin çaprazında tel2231624 ararsanız onlarda yardımcı olurlar hoşçakalın

bende uzun arayışlardan sonra ark tavsiyesi üzerine gittim çok memnun kaldım hatta konu açmıştım bakarsın show heykelde postanenin orda arada hemen ne söylersen onu yapar cnm ben bir yıldır kesim balyaj hepsine ona gidiyorum memnun kalıcandan eminim bu hafta sonu dip yaptırmaya gidicem hatta :49:

bende uzun arayışlardan sonra ark tavsiyesi üzerine gittim çok memnun kaldım hatta konu açmıştım bakarsın show heykelde postanenin orda arada hemen ne söylersen onu yapar cnm ben bir yıldır kesim balyaj hepsine ona gidiyorum memnun kalıcandan eminim bu hafta sonu dip yaptırmaya gidicem hatta :49:
canımm fiyatlar nasıl bende yaptırmak istiyorum
resim yok mu

Emma'yı tavsiy eederim kızlar.. Daha evvel başka bir konuda saç kesimi için EMma'daki Neşe hanımı tavsiye etmiştim. Bugün kendisine röfle yaptırdım. Loreal ve Kerastase kullanıyorlar. Platinium ile röfle yaptı. SOnuç mükemmel.. HAni röflede normalde ilk 1 hafta alışamazsınız ya ilk görüşte istediğim ton budur dedim anında alıştı gözüm.. Tavsiye ederim. Emma'daki her çalışan kaliteli ve becerikli zaten. Tavsiye ederim..

benim bursalı hanımlara gidin diye değil sakın gitmeyin diye tavsiyede bulunacağım bir kuaför var nilparktaki zen kuaför saçlarımı mahvetti üstelik o kadar çok para verdimki tek bi kuruşu bile helal etmiyorum o ayrı ama sakın gidipte saçlarınızın yarısını yoldurmayın derim ben

benimde sakın gitmeyin diyecegım bır koaför özlücede orhan zengin. sakın ha derim. zaten kendısı tenezzul edıp kesmedı bıle cıraklarına kestırdı. sadece kesın tam 1,5 saat surdu. hayatımda bu kadar becerıksız bır kuaför görmedim. hayatımın en rezıl sacıyla dolasıyorum suan :S ki cok pinpirikli bi insanda degılım, nasıl kestırsem yakısırdı hep memnun kalkardım her gıttıgım koaforden o derece yani. belki tenzzuul edıp kendısı kesseydi becerisini gorebılırdık!! ayrıca fön istemedigim halde kesen kişi sırf hatalarını görmek icin fön cektı uzerınden sacı duzelltı hesapta (bunu yapan koaförude ılk defa gordum) ve fön parasınıda aldı bır guzel.

roma kuaför öneriyorum, hiç pişmanlıkla ayrılmadım doğrusu. çekirge şubesi duruyor mu bilmiyorum ama korupark avm de var

Ben Bursa'da carrefour avmdeki GOS kuaförü tek geciyorum Sedef Hanım'a ombre yaptırdım herkes bayıldı rengime föne gittiğim kuaforler bile saçınızı kim yaptı diye soruyor.Gelinbaşımıda tavsiyelere uyup oraya gittim sonuç muhteşemdi herkese Şiddetle tavsiye ederim

Ben Bursa'da carrefour avmdeki GOS kuaförü tek geciyorum Sedef Hanım'a ombre yaptırdım herkes bayıldı rengime föne gittiğim kuaforler bile saçınızı kim yaptı diye soruyor.Gelinbaşımıda tavsiyelere uyup oraya gittim sonuç muhteşemdi herkese Şiddetle tavsiye ederim
ne kadara yaptı acaba ombreyi

ben bir arkadaşımın tavsiyesi ile gittiğim şow bayan kuaför diye bir yere gittim çok memnun kaldım tam istediğim gibi saç kestiler .. heykeyde nalbantoğlu kağan parfümlerinin arkasında hemen valla mng kargomu ne vardı karşısında tavsiye ederim

carrefour gos kuaför hakkında yorumlar okudum ve gittim.sakın ola öyle bir hata yapmayın kızlar 300 lira omre parası alıp sac diplerimi kızıl yaptılar ucunu da koyu sarı.yapma dediğim ne varsa sacıma yaptı ilkay. heykeldeki herhangi bi kuaför çok daha iyisini 100 liraya yapar.önerebilecegim viyana kuaför ,ünlü kuaför ,okan çevik kuaför ...

Back
X