Bursa'da Nerede Doğum yaptınız veya yapacaksınız?

Bursada hangi hastahanede doğum yaptınız veya yapardınız?

• Zübeyde Hanım Doğumevi

OY: 5 26,3%
  • Jimer Hastahanesi

OY: 3 15,8%
  • Medical Park Bursa

OY: 4 21,1%
  • Diğerleri

OY: 7 36,8%

• Ankete Katılan
    19
  • Anket Kapalı .

katharsis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2010
77
7
86
Bursa
arkadaşlarım bu ankete oy verip hastahanelerin fiyatları ve hastalarla ilgi ve alakaları hakkında kısa bir anket yapmak istedim..ilginize teşekkür ederim..lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin..bu arada 7+1 hamileyim ve bilgilenip ona göre hareket edeceğim..

Son düzenleme:
ankete katılmışlar ama yorum yapan olmamış anket sonuçlarına göremi gideceksin doktor ve hastaneyebilmiyorumkismile

gittiğim bir hastane var...ama övülen doktorlar diğer hastanelerde...sadece yorumları merak ettim..

Son düzenleme:
ben medical parkı istiyorum ahmet yılmazı eşimde zübeyde hanımda özer kutlu varmış diyor..ikisi arasında seçim yapacağım açıkçası..

ben de zübeyde yi tercihediyorum doğum konusunda. Deneyim, acil durumlara müdahale ve tecrübeli doktorlar bence çok daha önemli sonuçta sağlık bu. Özel hastane olucak diye sağlığımızı bir kenara atamayız. Rahatlık ve konfor da tabiki önemli ama önce sağlık ve tecrübeli doktorlar. Bu da Tıp Fakültesi ve Zübeyde Hanımda ben çok araştırdım. Bebekler için özelikle küvözler çok yetersiz özel hastanelerde. Ve bir olumsuzlık durumunda bebeğinini bu hastanelerden birine gönderiyorlar. Siz biryerde bebiş başka bir yerde bunu da düşünmek lazım. O nedenle rahatımızdan çok sağlığımızı düşünmeliyiz. Tabi bu benim fikrim sadece hepinize hayırlı günle dilerim.

evet çok doğru söylüyosun ama zübeydede ve fakültede kuvöz sıkıntısı çok ben geçen sene 28 haftalık doğum yaptım fakültede bi gece kaldım orda kuvöz olmadığından dolayı beni medicale bizzat oradaki doktorlar sevk etti sabaha kadar bursadaki bütün özel ve devlet hastanelerinin hepsi arandı ne acıdır ki bursa gibi büyük bi şehirde sadce medicalde bulundu devlet hastanelerinde bi tane kuvöz bulunamadı fakülte ki medicalin belki üç katı belki dahada büyük bi yer orda kaldım dediyim gibi bi gece orda bile yoktu o anki can havliyle inan bana insan konforunu düşünmüyo tek isteyin bebeyinin için bitanecik boş kuvözin bulunması ama o bile büyük sıkıntı

Çekirge devlet hastanesi zübeydeden çok daha iyi emin olun. Daha az kalabalık ve temizz Dr Yaşar Can beyi kesinlikle tavsiye ediyorum Harika bir insan ve mükemmel bir doktor.

01/03/2011 Tarihinde Anadolu Hastanesinde Doğum Yaptım Doktorum Op.Dr.Alir Rıza Aydın'dı Çok İlgili Sıcak Kanlı Bir Doktor.

Cevaplarınız icin cok teşekkür ederim Kızım 6 yasında bir de oğlum oldu o da 2 yasında Medical Parkta Ahmet Yılmaz'ı tercih ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…