bursada önerebileceğiniz kadın doğum uzmanları ACİLLLLLLLLL

• Konu Sahibi Konu Sahibi 16ES
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

16ES

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
36
2
48
Bursa
merhaba arkadaşlar...ben 5 haftalık hamileyim ama hala doktora gitmedim...neden mi???çünkü doktor seçemedimmmmmmmm.lütfen yardım edinnnn

merhaba arkadaşlar...ben 5 haftalık hamileyim ama hala doktora gitmedim...neden mi???çünkü doktor seçemedimmmmmmmm.lütfen yardım edinnnn

canım hayrlı olsun gebeliğin bursada MEdical park ahmet yılmazı çok övüyorlar... Birde Bursa tüp bebek merkezinde özzer kutlu çok iyi diyorlar :34:

neden hala gitmedin ki? eskişehirlimisin :34:

teşekkür ederim cnm.bursadayıım ama herkes bir şey söylüyor.tam karar vermişken tekrar kararsız kalıyorum.memur olduğum için sgk ile anlaşmalı hastane arıyorum...ama bi türlü bulamadım.birde bazı devletten doktorlar özelde doğum yaptırıyo ama fiyatı nedir haberin var mı acaba?

teşekkür ederim cnm.bursadayıım ama herkes bir şey söylüyor.tam karar vermişken tekrar kararsız kalıyorum.memur olduğum için sgk ile anlaşmalı hastane arıyorum...ama bi türlü bulamadım.birde bazı devletten doktorlar özelde doğum yaptırıyo ama fiyatı nedir haberin var mı acaba?

canımm medical park sgk ile anlaşmalı bende ahmet yılmaza gidiyorum bir sorun varmı dıye arastırmak için... 24 tl + 12 tl 36 lira muayene dogumu karsılıyormu bilemem banada dua et olurmu bende bu ay hayırlı şekilde hamlie olayım :5:

canım kacıncı denemenizde hamile kaldın yumurtlama takibi ateş takibi vs yaptın mı :26:

öle bi deneme olmadı.zaten 6 aylık evliyim.ilk 3 ay ilaçla korundum.sonra bıraktım.

ziya çetin, amcamın eşinin, abimin eşinin, ablamın doktoru 23 yıldır tanıyoruz tavsiye ederim

cnm ziya bey züb.hanımda mı?doktor llistesine baktım göremedim...özel muayenehanesi var ama....

moonsun88 cnm inş. darısı senn başına:)hepimize.bi de doktora karar verebilseydim....sen memnunsun galiba doktorundan.ilgi alaka nasıl?doğumuna da girecek mi doktor?ücretler ne kadar?epidural doğum düşünüyorum ben.belki biraz erken ama...

evet bende ziya çetin diyorum 1 numara bursada
bursada gitmediğim dr kalmadı diyebilirim kadın hastalıkları için doğumu ziya bey yaptırdı ve kendisinden inanılmaz memnun kaldım
işinin ehli merhametli saygılı
ama doğum evinden ayrıldı kendisi özel çalışıyor yani doğumunu nerede istersen oraya geliyor vatan hastanesi doruk tıp gibi

sedacım ziya bey dışarıda yaptırdığı doğumlardan nekadar alıyor bilgin var mı?

moonsun88 cnm inş. darısı senn başına:)hepimize.bi de doktora karar verebilseydim....sen memnunsun galiba doktorundan.ilgi alaka nasıl?doğumuna da girecek mi doktor?ücretler ne kadar?epidural doğum düşünüyorum ben.belki biraz erken ama...

canım ben hamile değilim inş oda olur ahmet bey kadın hastalıklarında pek iyi oldugunu söyleyeymem doğuma yönelik bir doktor :31:

çok hastası var 1 dakika boş kalmıyor :51: fiyatları bilemiyorum canım:55:

evet bende ziya çetin diyorum 1 numara bursada
bursada gitmediğim dr kalmadı diyebilirim kadın hastalıkları için doğumu ziya bey yaptırdı ve kendisinden inanılmaz memnun kaldım
işinin ehli merhametli saygılı
ama doğum evinden ayrıldı kendisi özel çalışıyor yani doğumunu nerede istersen oraya geliyor vatan hastanesi doruk tıp gibi

sedacım ziya bey dışarıda yaptırdığı doğumlardan nekadar alıyor bilgin var mı?

ne desem yalan olur ama bize 1 buçuğu asla geçmez demişti yani hem hastane hem kendinin alacağı para
ziya bey diğer doktorların aksine paradan çok uzak bi doktor
bu arada eşimin kuzeni onda doğum yaptı yeni sayılır 2 ay oldu vatan hastanesinde hastane 600 almış ziya beyde 600 almış yani 1.200 tutmuş

maddi problemin yoksa jimerde cenk beyi tavsiye ediyorum ama pahalı biraz.
doruk tıp merkezi daha uygun orayıda tavsiye edebilirim. mesela sezeryan jimerde 3500 iken dorukta 1350 idi....medikal park ı tavsiye etmiyorum etrafımdan gidip memnun kalmayanlar var....hakkında hayırlısı olsun.

arkadaşlar merhaba bende ziya çetine gitmek istiyorum muayenehane ücretleri hakkında bilgisi olan var mı?
yorumları okudum herkes çok memnun sorun yaşayan çok az bu da oldukça sevindirici :) arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

Back
X