Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar...ben 5 haftalık hamileyim ama hala doktora gitmedim...neden mi???çünkü doktor seçemedimmmmmmmm.lütfen yardım edinnnn
teşekkür ederim cnm.bursadayıım ama herkes bir şey söylüyor.tam karar vermişken tekrar kararsız kalıyorum.memur olduğum için sgk ile anlaşmalı hastane arıyorum...ama bi türlü bulamadım.birde bazı devletten doktorlar özelde doğum yaptırıyo ama fiyatı nedir haberin var mı acaba?
moonsun88 cnm inş. darısı senn başına:)hepimize.bi de doktora karar verebilseydim....sen memnunsun galiba doktorundan.ilgi alaka nasıl?doğumuna da girecek mi doktor?ücretler ne kadar?epidural doğum düşünüyorum ben.belki biraz erken ama...
evet bende ziya çetin diyorum 1 numara bursada
bursada gitmediğim dr kalmadı diyebilirim kadın hastalıkları için doğumu ziya bey yaptırdı ve kendisinden inanılmaz memnun kaldım
işinin ehli merhametli saygılı
ama doğum evinden ayrıldı kendisi özel çalışıyor yani doğumunu nerede istersen oraya geliyor vatan hastanesi doruk tıp gibi
cnm ziya bey züb.hanımda mı?doktor llistesine baktım göremedim...özel muayenehanesi var ama....