bursada önerebileceğiniz kadın doğum uzmanları ACİLLLLLLLLL

• Konu Sahibi Konu Sahibi 16ES
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar merhaba bende ziya çetine gitmek istiyorum muayenehane ücretleri hakkında bilgisi olan var mı?
yorumları okudum herkes çok memnun sorun yaşayan çok az bu da oldukça sevindirici :) arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

bende numarasını bulamadım bi türlü

100 tl imiş tahlil gerekirse özel laboratuvarlarda yaptırıyormuş

aradım ama kimse açmadı...tahlilleri nerde yaptırıyorki

herhangi bi yerde yapılmış tahlilleri kabul ediyo diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum...
çekirge devlet hastanesinde kardeşi de var zaten o da bi yakınımın doktoruydu ben olmadı tahlilleri onda yaptırırım diye düşündüm ama henüz muayene olamadığım için bişey net bişey de söyleyemiyorum
kısmetse yarın gidicem gelince detayları veririm size
dua edin kızlar ziya beyle elektriğimiz tutsun :)

Ah canım Bursa'da doktor aramak, bende 23 haftalık hamileyim. 2 hafta önce buldum bir doktor. Öncelikle nasıl bir doktor istiyorsun. Bayan, erkek. her aradığında ulaşabileceğin birimi. pimpirikli mi. yoksa insanı rahatlatan bir doktor mu. İnsanın kafası çok karışıyor biliyorum. Umarım gönlüne göre birini bulursun canım

cnm ziya bey züb.hanımda mı?doktor llistesine baktım göremedim...özel muayenehanesi var ama....

canım devlet hastanelerınde arıyorsan zubeyde de benım doktorum suan 2.cocuguma hamıleyım ılkınde desuhendan benderlıye gıtmıstım suanda ona gıdıyorum.banada en cok tavsıye edılen sskda yılmaz cetın varmıs .bunlardan bırını tercıh edebılırsın suhendan hanım cok ınceler soguktur ama aslında cok ıyı takıp eder

herhangi bi yerde yapılmış tahlilleri kabul ediyo diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum...
çekirge devlet hastanesinde kardeşi de var zaten o da bi yakınımın doktoruydu ben olmadı tahlilleri onda yaptırırım diye düşündüm ama henüz muayene olamadığım için bişey net bişey de söyleyemiyorum
kısmetse yarın gidicem gelince detayları veririm size
dua edin kızlar ziya beyle elektriğimiz tutsun :)

tutar tutar merak etme testleri sen nasıl istersen orada yaptırıyor ziya bey maddi anlamda gerçekten çok uzak bi dr bunu gide gele anlıcaksınız

elegance ziya beye selamımı söylemeyi unutma sizi çok tavsiye etti dersin :kkk:

pembe mavide ismail beye ( küçükerdoğan) gidiyorum, çok memnunum ama sanırım sgk ile anlaşmaları yok. özel sigortası olanlara tavsiye ederim. doktorları da, doğum ekibi de çok iyi. hastane çok temiz ve huzurlu.

Sedacığımın da dediği gibi elbette Ziya Çetin :))

Hamileyken bir vürüs kaptım, Daha hamileliğimin başındaydım bebeğim 6 haftalıkdı. Jimere gittim. Orada vicudumda virüs olduğunu söyledi bana doktor, asla normal doğum yapamazsın, bebeğe hastalık bulaşır, vajinanı siğiller kaplayacak, hamile olduğun içinde ilaç alamazsın dedi. Tabi ben şok oldum asla öyle bir şey beklemiyordum. Sadece birkaç et benine benzeyen parça çıkmıştı yeni ve ben onun bu kadar büyük bir hastalık olduğunun farkında bile değildim. Bu virüs rehim ağzı kanserininde sebebiymiş. Yıkıldım ben bunları duyunca. Doktora yalvardım. Ne olur bir şey yapın dedim. Hiçbir şey yapamayız, hamilesin. Bebeğin doğana kadar her yerini bu yaralar kaplayacak, doğduktan sonra da ameliyatla bunları temizleyeceğiz dedi. Ben o günü asla unutamıyorum. Ağlaya ağlaya eve zor geldim.

Doktor benimle öyle sert konuşmuştu ki zaten moralim iyice bozulmuştu. Kabus gibi bir üç hafta geçirdim evde. Bebek 9 haftalık olmuştu ama bir daha doktora gitmeye korkuyordum. Kuzenim ziya beye gidiyordu bana hemen ondan randevu aldı, Seda da arkadaşımdır, o da beni çok destekledi güvenip gitmem için. Duyacaklarımdan korka korka gittim ama hiç de öyle olmadı. Ziya bey bana, bebek bu virüsü temizler, kendi yolunu dezenfekte edecek dedi. Hamilesin ama simir testi yapıcam çünkü kansere karşı korunmamız önlem amamız lazım dedi. Eğer hamilelik sonlarına doğru siğiller tamamen biterse normal doğum bile yapabilirsin çünkü bu artık bebekler için sorun olmuyor dedi.

Ben ona güvendim. İyiki de güvenmişim ve inanmışım, dediği gibi de oldu. 40 dan fazla siğil olan genital bölgem hakikaten birkaç ay içinde temizlendi. Bana her türlü testi yaptı, önlem aldı. Ve 9. ayıma girerken sadece 2 adet siğilim kalmıştı o da vajinada değil çok yukarıdaydı ve doğuma engel değildi. Doğumumu yaptım. Bebeğim sütten kesilene kadar bekledi. Sütten kesilince de kanserden korunmam için anında iğnelerimi yapmaya başladı. Virüs vücudumdan temizlensin diyede hem bana hem eşime aşı yaptırdı. Çok ilgilendi.

Şu an on aylık olan minik kızımın doktoruydu. Hem hamileliğimi hem doğumumu sayesinde çok iyi geçirdim. Parayla, maddiyatla alakası olmayan birisi. Ayrıca işini tam anlamıyla yapıyor. Bebeğim 42 haftalık, rahmim bir santim bile açılmadığı için mecburen sezeryan oldum. Sabırla bekledi. Başka doktorlar gibi hadi alalım diye beni sıkıştırmadı. Ben çok normal doğum yapmak istiyordum, isteğime saygı gösterdi ve bekledi, artık 43. haftaya girerken, 'Buraya kadar bebeğimizi sağlıkla getirdik, artık kakasını yapar ve ölürse çok üzülürüm, rahmin bir santim açılsa kabulüm ama bak hiç açılmıyor, sezeryan senin gibi zor durumda kalan insanlar içindir'' dedi ve öyle ameliyata girdik. Normal doğum olsa Dorukta yapacaktım ama sezeryan olunca ben nöbetteyken hastanede alırım dedi ve hiç para vermeden bebeğimi kucağıma aldım. ( Zaten benim doğumumdan hemen sonra devletten ayrıldı.) Eğer paragöz biri olsa neden bedavaya yapsın. Onun tek derdi bebeğin ve sizin iyi olması...

Ameliyatımda harika geçti. 20 dakika sürdü ve sanki özelde gibiydim. Elimden tutarak ameliyathaneye götürdü. Ve ameliyatta 20 dakika boyunca sürekli benimle konuşarak dikkatimi sabit tuttu. Belimden uyuşturdular. Böyle yapacağım aynı normal doğum gibi kızını doğduğunda göreceksin dedi. Doğduğu gibide hemen bana gösterdi. Benden çok beni düşündü. Allah ondan bin kere razı olsun.

Back
X