bursada oturan 2015 gebeleri

Dogum parası ne kadar baharda bilen varmı ben hamileliğin başından beri bahara gidiyorum ama bilmiyorum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

BEN NORMAL DOĞUM 1200 ZORUNLU SEZERYAN 1200 İSTEĞE BAĞLI SEZERYAN 1800 2200 ARASI DİYE DUYMUŞTM BHARDA CANIM

Selam kızlar.. Bende ziya çetin e gidiyorum. Az bir zamanımız kaldı, sabırsızlıkla bebeğimi bekliyorum...

selam hanımlar bende bahar hastanesi özlem caylan canıtez e gıdıyorum suanlık herhangi bir sıkıntım yok dogum ücretini tam bılmıyorum tahmınım 1500 felandır ama bır ark 2500 dedı duuyunca sasırdım eger oyleyse ya rentıpa geçerim yada şevket yılmaza :))))))))))))))))
Arkadasın yalan söylemış hastaneyı ara sor nrmal dogum 1100 sezeryan 1500

Dogum parası ne kadar baharda bilen varmı ben hamileliğin başından beri bahara gidiyorum ama bilmiyorum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Hangi doktor? Hilal hanimda dogurdum oglumu kizim icinde ona gidiorum arkadasim 20gun once dogum yapti 1070 odemis

Kizlar baharda lohusa serbeti falan dagitiolarmis isi bayaa gelistirmisler:))

Bende 6 haftalık hamileyim, güler hanıma gidiyorum ama sanki biraz hızlı mı anlatıyor . Kararsız kaldım, başka Güler hanıma giden var mı

Özel hastanelerde doğumu tahlilleri %100 karşılayan bir sigorta var bence inceleyin ... . net

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X