Bak canım şöyle söyleyeyim ablam ilk oğlunu epidural normal doğurdu. Tamamen müdahalesiz doğuma göre daha konforlu olduğunu söylüyor. İkinci oğlunu normal doğurdu epiduralsiz. O doğumu o kadar kolay oldu ki. Doğumhane hastanenin en üst katında, ablamı odasına çıkardık nst'ye bağladılar. Hemen doğuracağını ne bileyim mescite indim namazımı kılmaya, yukarı çıktığımda doğurmuştu düşün. :)) Doktor da hayatımda gördüğüm en kolay doğumdu demiş. İnşallah senin de öyle olur. Kızkardeşime gelince o da normal doğurdu. Ama hani demişsin ya ebe çok önemli diye işte bu noktada orda bi abla varmış adını bilmiyorum kardeşim de ablam da o kadına hala dua ediyor. O kadar sevecen, ilgili, şefkatli davranmış ki anlatamam. O olmasa ben napardım diyor kardeşim. Biliyorsun o an moral çok önemli. İlk doğumu olduğu için anne gibi yaklaşmış, elini tutmuş ve hep destek olmuş kardeşime Allah ondan razı olsun.Kardeşim acı içinde feryat figan bağırırken birkaç hemşireyi de azarlamış hatta, sen git seni istemiyorum falan filan demiş. Ona rağmen hiç sesini çıkarmadılar, personel çok iyi dedi. Bence bunlar o kadar önemli ki. Açıkçası ben şu an gittiğim hastanede kesinlikle böyle olacağını sanmıyorum. Ama başka da çarem yok

Gönül Hanım da Nagihan Hanım da iyi hekim, hastane zaten A sınıfı. Sen bilirsin canım ama bence Bursa'da zannedersem en iyi en rahat orada doğum yaparsın gibime geliyor.