• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da Prof.Dr.Gürkan Uncu ya giden - doğum yapan var mı??

merhaba tuba ben 9 haftalık hamileyim ve gürkan beye gidiyorum benim bi arkadasım 3 ay önce doğumunu yaptı normal ve cok memnundu sen gidiyormusun

doğum fiyatlarını bilmiyorum ama ben de bi araştırayım sadece doğumları jımer yada acıbademde yaptırıyormuş.sen ne kadar diye duydun canım

Merhaba,
Evet gerçekten fiyatları pahalı, maalesef Gürkan Uncu da bazı Prof.lar gibi profesörlüğü maddiyata çevirenlerden.
Farkındaysanız Prof. olduktan sonra Üniversite Hastanesinden ayrıldı. Yani o ünvanı üniversitede öğrencilere ders vermek için değil de dışarıda daha kolay para kazanmak için kullananlardan.
Yurtdışında Prof.lar gerçekten o mesleği üniversitede öğrencilerine yararlı olabilmek için ve bilim adına birşeyler yapabilmek için kullanıyorlar, yoksa tabelalarına kocaman Prof. yazarak değil.
Maalesef ki bizim ülkemizde bazı insanlarda Prof. takıntısı var, ama bu doktorun daha iyi olduğu anlamına gelmez. Genelde teorileri iyidir. Pratiklerine dikkat etmek lazım.
Kısacası ben gittim, hiç memnun kalmadım. Çok dağınık çalışan bir doktor; kafası dağınık, dikkat edin masası dağınık, randevu sistemi dağınık,
Size soruyorum, bu adamın cerrahisi ne kadar düzgün olabilir ? Sanırım benim sezeryanımda da kafası baya dağınıkmış göbeğimin hemen altında kocaman uzun bir sezeryan izi taşıyorum.
Yani onun mentalitesine göre anneyseniz bikini giyemezsiniz ... Kadına bakış açısı bu !

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca çok etkilendim doğrusu...bizde tayin sebebiyle bursaya taşındık uzun araştırmalarımızın sonucunda gürkan beyi önerdiler..daha yeni başladık 2 kez gidicem ama korkmaya başladım....acı bademde önerebileceğiniz dr. varmı?

Merhaba Tuba,
Bu soruyu sorduğundan beri doğum yapmışsındır herhalde. Umarım her şey yolundadır. Ben Gürkan Uncu'nun hastalarındanım o nedenle merak ettim doğrusu kime doğum yaptırdın? Memnun kaldın mı?
Benim 2 kızmı da Gürkan Hoca doğurttu ve ben şahsen gerek bana, gerek eşime olan yaklaşımından çok memnun kalmıştım. İnsanı rahatlatan ve neşeli bir mizacı var ve sanırım masasının üzerinin dağınıklığı kafasının içinin çok hızlı işlemesinden kaynaklanıyor. Kaç sen sonra gittiğimde benim, eşimin adını hatırladı ve bizi aynı sıcaklıkla karşıladı.
Ücret meselesine bir şey diyemiyeceğim, herkesin bütçesi kendine göredir ama kendisi hala üniversitede öğrencilerine ders veriyor, asistan yetiştiriyor, ameliyat yapıyor mesai sonrasında da muayenehanesinde para kazanıyor. E o kadar da olsun yani yıllarca çalışmış, okumuş prof olmuş adam.
Salıcakla kal

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

Merhaba,
Ben de gürkan hoca ile hamileliğimi takip ettim ve en büyük sıkıntım ona ulaşmanın çok zor olmasıydı. Son derece yoğun çalışıyor, bu nedenle kendisini aramaya bile çekiniyorsunuz. Aradığınızda da zaten nadiren kendisiyle görüşülebiliyorsunuz, yada kısacık bir cevap alıyorsunuz.
Fazla soru sorduğunuzda da genellikle kendisine güvenmediğinizi düşünüp size de bunu bir şekilde ifade ediyor.
En önemli diğer özelliği ise son derece rahat olması. Başta hamileliği çok doğal bir süreç olarak görüp sizi de rahatlatması keyfinizi yerine getiriyor. Diğer hamile arkadaşlarınız yasaklarla yaşarken siz hamileliğinizin keyfini çıkartıyorsunuz. Ama bir problemle karşılaştığınızda(ki ben 7. ayda bebeğimi kaybettim) keşke düzenli kontrollerim yapılsaydı diyorsunuz. Diğer doktorların hastalarını daha sık kontrol ettiklerini, kan ve idrar testlerini düzenli yaptırdıklarını duyuyorum. Gürkan hoca problem olmadıkça yapmıyor ve geç kalabiliyor.
Ancak, eğer yüz yüze gelebildiyseniz bir çeşit şeytan tüyü ile sizi yine ikna ediyor. Kendisine her gidişimde rahatlayıp, her problem yaşadığımda da ona ulaşamadığım için kendimi dağda yaşayan ve çaresiz bir hamile gibi hissettim.Sonuç olarak doğumumda yoktu...Doğum öncesi tüm sıkıntılarımda da zar zor kendisine ulaştım ve bebeğimi kaybettik....
Bir sonraki hamileliğim için başka bir doktor düşünüyorum.Benim gibi düşünen bir çok arkadaşım var.
Maddi durumunuz müsait ise Gürkan Hoca ile hamileliğini takip eden bazı arkadaşlarım hocanın zaman kısıtları nedeni ile 2 doktor ile süreci yürüttü. Sürekli ulaşabildikleri, yasakları olan ama testleri düzenli yapan bir Acıbadem doktoru ve asla ulaşılamayan ama insana /sebebli ya da sebepsiz) güven veren Gürkan Hoca...

ben gürkan uncuya gittim ve laparoskopi önerdi 5 milyarda el hakkı istedi bizde kabul ettik bir gün öncesi gelin fakültede tetkiklerinizi yaptıralım dedi gittiğimizde saolsun o ukala tavırlaryla karşılaştık hiç birşeyimizle ilgilenmedi kendimi fakülteden dışarı zor attım daha sonra medikal parkta doç.dr murat aslanaı aradım ve 1 milyara bu işi bitireceğini söyledi ve öylede oldu çok başarılı bir ameliyat geçirdim ilgisinden de son derece memnunum telefonla ulaşamıyorsanız daha sonra kendisi size dönüyor.hastasına müşteri değilde yardımcı olmak istediği hastası olarak görüyor bir hasta pisikolojisinde bunun değerini herkes iyi bilir şuan baştan beri niye kendisine gitmedim diye üzülüyorum sonumuz inşalahta hayırlı olucak iyi günler....

Bırden sıtede gÖrÜnce Ümıtlendım ama ben gıdemem ona ne o mılyarlar ben medıkal parkla anlaŞmamız var eŞımın ıŞ yerının ındırımlı 12tlye gıdıyorum bhara gıdıyodum 22oldu bıraktım ahmet yılmaza dÖndÜm Çok memnunum doktorumdan ama ıŞte sankı bırısı verıcekmıŞ bebeĞımı gb hala arayıŞtayım meleĞımı yolla yarabbım kımseye muhtaÇÇ bırakmaaaaaaaaaaaaaaaa

gürkan bey pahalı bir doktor olabilir ama işinin uzmanı oduğunu düşünüyorum.iki düşük yaptım hatta ikinci bebeğim kürtajla alındı ama başka bir özel hastanede karnımda ölmüş bebeğimi bile ultrasonda göremediler.gürkan beyi fakültete bulduk ama öğrencilere ders veriyormuş sadece fakültede. özeline gittik bebeği rahatlıkla gördü ve problemimine hemen çözdü.rahat ve sıkıntısız olarakta kürtajımı gerçekleştirdi.biraz pahalı olabilir ama özellikle problemli gebelikler için uzman olduğunu düşünüyorum.ilk gittiğim hastanede özeldi fiyatları uygundu ama problemimi ilk gebeliğimde çözseydiler ikinci bebeğimi kaybetmeyecektim belkide.

gürkan bey pahalı bir doktor olabilir ama işinin uzmanı oduğunu düşünüyorum.iki düşük yaptım hatta ikinci bebeğim kürtajla alındı ama başka bir özel hastanede karnımda ölmüş bebeğimi bile ultrasonda göremediler.gürkan beyi fakültete bulduk ama öğrencilere ders veriyormuş sadece fakültede. özeline gittik bebeği rahatlıkla gördü ve problemimine hemen çözdü.rahat ve sıkıntısız olarakta kürtajımı gerçekleştirdi.biraz pahalı olabilir ama özellikle problemli gebelikler için uzman olduğunu düşünüyorum.ilk gittiğim hastanede özeldi fiyatları uygundu ama problemimi ilk gebeliğimde çözseydiler ikinci bebeğimi kaybetmeyecektim belkide.

merhaba ;ben 1 ay önce bebeğimi kaybetttim daha öncede 7 ay öncede 1 bebeğimi daha kaybetmiştim sebebi belli değil sadece karnımda ölüyorlar banada herkes gürkan uncuyu tavsiye ediyor şuan özel bir hastaneye gidiyorum dr. umdan çok memnunum özel olucak biraz ama sizin probleminiz nedir?etrafımdaki herkes nasıl olur sebepsiz olurmu hiç diyor zaten bu gibi durumların %50 si sebepsizmiş kafam çok karışık artık üzülmek istemiyorum hayırlısı diyorum kendim ve herkes için ...

Bundan 8 ay önce sağ ve sol yumurtalığımda yaklaşık 5-6 cm boyutlarında çikolata kisti tespit edildi.Doktorum acilen hamile kalmam gerektiğini söyledi.Fakat malesef bu kadar büyük kistlerle hamile kalabilmem mümkün olmadı.Doktorum açık ameliyat ile bu kistlerin alınması gerektiğini,laparoskopi(kapalı ameliyatı) yöntemiyle bu kadar büyük kisti Bursa da alabilecek doktor tanımadığını, ayrıca kapalı ameliyat yapılırsa kistlerin tekrarlama ihtimalinin çok yüksek olduğunu söyledi.Bu lanet hastalığı internette çok fazla araştırmışdım dolayısıyla da kafam da çok karışmıştı.Doktor doktor gezmeye başlamıştım,gittiğim hiç bir doktor bana malesef tam anlamıyla güven vermiyordu.Psikolojim bozulmuştu.Ayrıca gün geçtikçe bu kistlerle birlikte yaşabilmek imkansız hale gelmeye başlamıştı.İnanılmaz ağrılarım olmaya başlamıştı.Sonuç olarak Kistlerin olduğu yer bir kadın için en hassas bölgeydi, olabildiğince minumum zararla bu kistlerden kurtulmam gerekiyordu ki ilerde anne olmamı engelleyecek yanlış birşeylerin olabilme ihtimali bile çok korkutucuydu..Bunca kötü şeyin arasında en büyük şansım Prof.Dr.Gürkan Uncu'yu bulabilmek oldu.o kimsenin göremediği 3.kistimide gördü ve birbirine yapışmış 6 cm'lik üç kistimide hiçbirşeye zarar vermeden laporoskopi yöntemiyle çıkardı.Gürkan Hoca bu ameliyatın kesinlikle laporoskopi yöntemiyle yapılması gerektiğini eğer ki açık ameliyat yaptırmış olsaydım çocuk sahibi olabilme ihtimalimin çok azalmış olacağını söylemişti.Mesleğindeki üstün başarısı, hastaya olan inanılmaz ince yaklaşımı,ve sağladığı güven ile kısacası herşeyi ile Gürkan Uncu mükemmel bir doktor ve mükemmel bir insan.Onu bulabilmek benim hayattaki en büyük şanslarımdan birisi oldu..Benimle aynı hastalığı taşıyan arkadaşlar varsa Gürkan Hoca'ya gitmenizi kesinlikle tavsiye ederim..Gürkan Uncu'yu çok sevdiğim bir müşterim Prof. Dr. Mehpare Tüfekçi sayesinde buldum..bu nedenle kendisinede minnet borçluyum...

gürkan hoca bizim için gerçekten çok büyük şansımız oldu çünkü şuanda 9 aylık hamileyim ve bunu gürkan hocaya borçluyum.daha önceki gittiğim çok iyi reklamı olan doktorlara bi sürü para verdik 3 buçuk senede hem zamanımızı çaldılar hemde yanlış tedaviler ile beni kobay gibi kullandılar ve 3 buçuk senede 3 bebeğimi aynı şekilde 6 haftalıkken kaybettim. gürkan hoca ise 5 dklık narkoz bile gerekmeyen küçük bir operasyonla sorunumu halletti. ve bizi memleketimize yolladı bi daha gelmemize bile gerek olmadığını süreci netten takip edip mail ile tedavi sürecini 9 ay boyunca takip etti.psikolojik olarak ise hastayı rahatlatması ise profesyonelliğini gösteriyor bence. masasının dağınıklığı ise onun çok yönlü düşündüğünden asla kafasının karışık olduğundan değil.

Back
X