- Konu Sahibi tahtasiz_tuba
Gürkan Beyde Doğum yapan arkadaşlar bilgilendirebilirmisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,
Evet gerçekten fiyatları pahalı, maalesef Gürkan Uncu da bazı Prof.lar gibi profesörlüğü maddiyata çevirenlerden.
Farkındaysanız Prof. olduktan sonra Üniversite Hastanesinden ayrıldı. Yani o ünvanı üniversitede öğrencilere ders vermek için değil de dışarıda daha kolay para kazanmak için kullananlardan.
Yurtdışında Prof.lar gerçekten o mesleği üniversitede öğrencilerine yararlı olabilmek için ve bilim adına birşeyler yapabilmek için kullanıyorlar, yoksa tabelalarına kocaman Prof. yazarak değil.
Maalesef ki bizim ülkemizde bazı insanlarda Prof. takıntısı var, ama bu doktorun daha iyi olduğu anlamına gelmez. Genelde teorileri iyidir. Pratiklerine dikkat etmek lazım.
Kısacası ben gittim, hiç memnun kalmadım. Çok dağınık çalışan bir doktor; kafası dağınık, dikkat edin masası dağınık, randevu sistemi dağınık,
Size soruyorum, bu adamın cerrahisi ne kadar düzgün olabilir ? Sanırım benim sezeryanımda da kafası baya dağınıkmış göbeğimin hemen altında kocaman uzun bir sezeryan izi taşıyorum.
Yani onun mentalitesine göre anneyseniz bikini giyemezsiniz ... Kadına bakış açısı bu !
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
gürkan bey pahalı bir doktor olabilir ama işinin uzmanı oduğunu düşünüyorum.iki düşük yaptım hatta ikinci bebeğim kürtajla alındı ama başka bir özel hastanede karnımda ölmüş bebeğimi bile ultrasonda göremediler.gürkan beyi fakültete bulduk ama öğrencilere ders veriyormuş sadece fakültede. özeline gittik bebeği rahatlıkla gördü ve problemimine hemen çözdü.rahat ve sıkıntısız olarakta kürtajımı gerçekleştirdi.biraz pahalı olabilir ama özellikle problemli gebelikler için uzman olduğunu düşünüyorum.ilk gittiğim hastanede özeldi fiyatları uygundu ama problemimi ilk gebeliğimde çözseydiler ikinci bebeğimi kaybetmeyecektim belkide.