Bursada temiz , işinin ehli sir ağdacı aranıyorr lütfennnn yardımmmm !!!!!!!

gulser23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
43
0
86
Bursa
kızlar merhaba bursada oturuyorum temzi işinin ehli iyi bir sir ağdacı arıyorum güleryüzlü anlayışlı ben çok tüylendim 5 aylık hamileyim canımı acıtmadan (tabi acıyacak ) yani acıyı en az hissedebilceğim ister güzellik salonu ister kuaför semt farketmez varsa bildiğiniz yerler bana yazarmısınız lütfennnnn

Ben Ertuğrul mahallesinde oturuyorum.Komple ağda, manikür, pedikür ,kaş bıyık,makyaj yapıyorum.Kendi evimde home ofis gibi yani.Hem daha ekonomik hem daha hijyenik.Saçla ilgili hizmet vermiyorum. Ağda konusuna gelince müşterilerim elimin hafif olduğunu söyler.Ve mutlu ayrılırlar..

Benim arkadaşım var ona gidiyorum ben evinde yapıyor şuan ağda hem fiyat bakımındanda uygun incirlide evi kendisinin istiyorsanız telefonda konuşturabilirim sizi ..

Arkdaşım istersen deniz sir ağda var bence tam aradığın yer ağda konusunda hijyen belgesi var güler yüzlü genç bir bayan tüm malz. Tek kullanımlık. Fiyatı 20 TL. Ben çok memnunum. Heykelde kizilayi gecince iş kur var onun tam karşısı hatta neden gelinlik var oraya gidince koskoca tabelayı göreceksin. Tüm bayan arkadaşlara tavsiyem kesinlikle pişman olmicaksiniz ben kefilim.

Evet bende internet üzerinden buldun deniz sir ağda salonunu ve çook cok memnun kaldım. Herkeze tavsiye ediyorum kesinlikle bu konuda işinin ehli ve fiyati cok uygun. Ben eskiden kompleye 60 tl veriyodum resmen kazıklaniyormuşum. Tum bursali bayan arkadaslara tavsiyem asla pisman olmicaginiz bir yer.

merhaba canım nalbantoğlunda şiir kuaför var orda songül isimli bi bayan var eli çok hafif tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…