• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa’da Veteriner arıyorum 😢

Lucifa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
151
84
98
Arkadaşlar Bursa’da fiyatları uygun olan veteriner arıyorum bir kedi sahiplendim aşı zamanı yaklaşıyor yardımcı olabilir misiniz lütfen ?

veteriner tarifeleri bellidir, siz bir yere düzenli olarak gittiğinizde hekim indirim yapabilir ama onun dışında ucuzcusu pahalıcısı yok fazla
ilk veterinerimiz aşıya 70 TL alıyordu şimdi yeni veterinerimiz 50 tl alıyor tarife yok sanıyordum ben de

Kuduz aşısını belediyeler ucretsiz yapıyor,eczanede yüz TL.
Bence önce belediyemizi arayın öğrenin, kuduz ya da başka hizmetleri varsa onun için belediyeye gidin.
Dış parazit için de ben doktora gitmiyorum. Dış parazit damlası aldım, ara ara ensesine damlatiyorum.
Aslında iç parazit için de gitmek istemiyorum çünkü iğne vurulmuyor, doktor ağızdan bir kapsül veriyor. Kedim bu kadar inatçı olmasa, yutacağını bilsem onun için de gitmezdim...
hiç sevmiyroum veterinere gitmeyi. Evde yakalama Faslı bir yandan (inanılmaz derecede kaçıyor), tirmalana tırmalama kaba koyma fasli bir yandan kedimin 7 kiloya yaklaşıp benim kolumu koparırcasina ağır olması bir yandan, yolda susayip dilinin dışarı çıkıp beni uzmesi bir yandan, veterinerde çok korkması (travmali kedi. Ben onu alana kadar hayati ameliyatlarla ve küçük veteriner dolabında kilitli geçti) bir yandan, döndükten sonra bana küsüp saklanması , yüzündeki hayal kırıklığı diğer yandan... Keşke evlere servis veteriner olsa misafir gibi gelse,sevse , kaşla göz arasında iğneyi soksa gitse:))

Bence önce belediyemizi arayın öğrenin, kuduz ya da başka hizmetleri varsa onun için belediyeye gidin.
Dış parazit için de ben doktora gitmiyorum. Dış parazit damlası aldım, ara ara ensesine damlatiyorum.
Aslında iç parazit için de gitmek istemiyorum çünkü iğne vurulmuyor, doktor ağızdan bir kapsül veriyor. Kedim bu kadar inatçı olmasa, yutacağını bilsem onun için de gitmezdim...
hiç sevmiyroum veterinere gitmeyi. Evde yakalama Faslı bir yandan (inanılmaz derecede kaçıyor), tirmalana tırmalama kaba koyma fasli bir yandan kedimin 7 kiloya yaklaşıp benim kolumu koparırcasina ağır olması bir yandan, yolda susayip dilinin dışarı çıkıp beni uzmesi bir yandan, veterinerde çok korkması (travmali kedi. Ben onu alana kadar hayati ameliyatlarla ve küçük veteriner dolabında kilitli geçti) bir yandan, döndükten sonra bana küsüp saklanması , yüzündeki hayal kırıklığı diğer yandan... Keşke evlere servis veteriner olsa misafir gibi gelse,sevse , kaşla göz arasında iğneyi soksa gitse:))
Kıyamam ya içim gitti :( benim kızım da travmalı ordan biliyorum ama Allah sizden razı olsun bir canı kurtarmışsınız çok duygulandım şu an

bizim doktorumuz eve geliyor ben götürmüyorum ama burası çok küçük bir ilçe herkes tanıdık ahbap o yüzden şanslıyız biraz bence her veterinerin bu hizmeti olsa çok güzel olur en azından özel travmalı kediler için

Akademi veterinerlik var Nilüfer’de jimerin yanında 7/24 açıktır

Bizim veteriner eve geliyor, iç dış parazit 100 verdim en son. Kuduz 100

Bizim veteriner geliyor eve, onda bile anlıyor şapşik koltuğun altından zor çıkarıyoruz🙂

Buarada akademi veteriner hastanesi eve geliyor

Back
X