bursada yaşayan hamişler ayrıntılı ultrason için yardım lütfen!...

zuhale

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
788
37
123
Balıkesir
17+2 haftalık hamileyi 20 haftada doktorum ayrıntılı ultrason yapılacak dedi fakat bursa da yaptır dedi neresini önerirsiniz, fiyatları nasıl?

oğluma gebeliğimde 3lü test riskli çıkmıştı ayrıntılı usg yaptırdık

burtomda 150tl anlaşmıştık

ben oğlumdada kızımdada doruk çekirge hastanesinde yaptırdım.ssk anlaşmasıyla 90 küsürdü.cd resim falan da veriliyor.

ben yıldırım doruk hastanesine devam ediyordum 2011 haziranda doğum yaptım.o zaman doktorum benden de istemişti ama yıldırım dakinde yoktu beni çekirge doruğa gönderdi.orda 75 tl çekimdi ben cd ve resim de istedim +15tl de o toplam 90tl idi
hayırlı doğumlar.

ben oğlumdada kızımdada doruk çekirge hastanesinde yaptırdım.ssk anlaşmasıyla 90 küsürdü.cd resim falan da veriliyor.

ben yıldırım doruk hastanesine devam ediyordum 2011 haziranda doğum yaptım.o zaman doktorum benden de istemişti ama yıldırım dakinde yoktu beni çekirge doruğa gönderdi.orda 75 tl çekimdi ben cd ve resim de istedim +15tl de o toplam 90tl idi
hayırlı doğumlar.

sağolun kızlar çok iyimiş fiyatlar ben bikaç yere sordum 200-250 bahsediyorlar çok gelmişti...

doruk hastanesini şimdi aradım malesef gün veremiyorlar 1 ay sonraya veriyor o zamanda tahlil zamanı geçmiş oluyor olmadı bende sevinmiştim.

doruk hastanesini şimdi aradım malesef gün veremiyorlar 1 ay sonraya veriyor o zamanda tahlil zamanı geçmiş oluyor olmadı bende sevinmiştim.

zamanı niye geçmiş oluyor...20-24 haftalar arası olur ayrıntılı usg.sen randevunu al zaten 21 haftalık falan olursun ozaman.

canım ben normaldede çekirge doruğa gidiyorum..yani dr.um orda bana bile 1 ay sonrasına gün verdiller ama bunun sebebi tam o zamanlar 22. haftalarda olacak olmam. yani sanada 1 ay sonra vermelerinin sebebi kontrol haftasına 1 ay sonra gelecek olmandır. fiyat olarakta diğer arkadaşlar da yazmışlar zaten renkli olarak yapılan 90 tl cd ve resim veriyorlar...

bana doktorum 20 haftada baktır demişti ben bursada değilim bizim burda yapıyorlar ama çok güvenilir olmaz bursaya gidin dedi doktorum, özel doruku aradım 18 haftalık olduğumu söyledim 1 ay sonraya veriyoruz oda size uymaz geç kalmış olursunuz dedi başka yerleri araştırın dedi sekreter herhalde o öyle söyledi diye bende zorlamadım diğerleride pahalı 225 bahsediyorlar başka ssg anlaşmalı olan varmı onları araştırayım bariii

bana doktorum 20 haftada baktır demişti ben bursada değilim bizim burda yapıyorlar ama çok güvenilir olmaz bursaya gidin dedi doktorum, özel doruku aradım 18 haftalık olduğumu söyledim 1 ay sonraya veriyoruz oda size uymaz geç kalmış olursunuz dedi başka yerleri araştırın dedi sekreter herhalde o öyle söyledi diye bende zorlamadım diğerleride pahalı 225 bahsediyorlar başka ssg anlaşmalı olan varmı onları araştırayım bariii

canım neredesin sen tam olarak??

20 hafta oldu ama bende daha. Nereye gitcegimi bilmiyorum
Gecen hafta oğlum için Burtom a gittiğimde fiyat sorayım dedim gecen sene tanidikla indirim
Yapmıştık 150idi şimdi 300dedi sok oldum hiç indirim olmazmış dedi
Benim Dr başka bir Dr un kartını vermişti orda da yapabilirsin diye 120 tl de orası istiyo kararsız kaldım
Şimdi doruk mü yoksa o muayenehane mı bilmiyom

Back
X