Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oğluma gebeliğimde 3lü test riskli çıkmıştı ayrıntılı usg yaptırdık
burtomda 150tl anlaşmıştık
ben oğlumdada kızımdada doruk çekirge hastanesinde yaptırdım.ssk anlaşmasıyla 90 küsürdü.cd resim falan da veriliyor.
ben yıldırım doruk hastanesine devam ediyordum 2011 haziranda doğum yaptım.o zaman doktorum benden de istemişti ama yıldırım dakinde yoktu beni çekirge doruğa gönderdi.orda 75 tl çekimdi ben cd ve resim de istedim +15tl de o toplam 90tl idi
hayırlı doğumlar.
doruk hastanesini şimdi aradım malesef gün veremiyorlar 1 ay sonraya veriyor o zamanda tahlil zamanı geçmiş oluyor olmadı bende sevinmiştim.
bana doktorum 20 haftada baktır demişti ben bursada değilim bizim burda yapıyorlar ama çok güvenilir olmaz bursaya gidin dedi doktorum, özel doruku aradım 18 haftalık olduğumu söyledim 1 ay sonraya veriyoruz oda size uymaz geç kalmış olursunuz dedi başka yerleri araştırın dedi sekreter herhalde o öyle söyledi diye bende zorlamadım diğerleride pahalı 225 bahsediyorlar başka ssg anlaşmalı olan varmı onları araştırayım bariii
canım neredesin sen tam olarak??