• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da yaşayan İzmir'li hemşerilerim...

gulkurusuu

güzel günler, bizi bekler
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
2.595
6
116
Diğer
Arkadaşlar bir kaç aydır iş nedeniyle Bursadayım ve sanırım uzun bir süre daha burada olacagım. Burada bir kaç tane İzmirli dostlarım var ama ben şehrımı çok özledım. Belki benim gibi İzmirli arkadaşlarımızla konuşup dertleşip biraz özlemimizi giderebiliriz.Sıkıntılarımıza derman oluruz. Tanıdık huylar, tanıdık samimiyet bana çok iyi gelecek.a.s.
 
benm gulum bursada yaayan izmirli..
aynen öle oluo ben de izmirden birini gördumu çok ii gelıo..
 
hiç umudum yoktu... merhaba..valla senı gördugume çok sevındım. belkı biraz daha yardırsak bir kaç tane daha bızım gibi çıkabılır :)

sanırım sende benım gıbı iş için burdasın.
 
yok cnm ben evlilik için burdayım..
anlıcağın ben kalıcıyımm..burda..
ama izmir hep kalbimde bide izmirliler..
izmirin ve ordaki insanların sıcaklığı hiç bi yerde yok bunu anladım..
 
yok cnm ben evlilik için burdayım..
anlıcağın ben kalıcıyımm..burda..
ama izmir hep kalbimde bide izmirliler..
izmirin ve ordaki insanların sıcaklığı hiç bi yerde yok bunu anladım..

ne yazık ki bunu bende anladım canım. çok doluyum çoook. burdan kımseyı kırmak istemem istisnalar kaideyi bozmaz ama sıcaklık ve nezaket aradıgım en önemli degerler benım için. :gitme: işin kötü tarafı sanırım bende kalıcı olucam artık burda. en az 5 yıl burdayım. ve bu deveyi gütmek çok zor, benı anlayan bir kişi bile yok burda. dunyalarımız bakış açılarımız inanılmaz farklı. kendımı çok yalnız hıssedıyorum.
 
konuyu güncelemiş olayım .Bende İzmirliyim :) buraya ilk taşındığımızda 35 plakalı bir araba gördüğümde arkasından hayran hayran bakardım... artık buraya alıştım ,burayı seviyorum aslında,, amaa İzmir bir başka:31::31:
 
Back
X