Bursa'da yeni bir umutla başlıyoruz, bize şans dileyin

Anesu

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2023
17
13
8
34
İstanbul'da yaşadığımız iki başarısız deneme kalbimizde yara kalsa da eşimle asla umudumuzu yitirmedik. Uzun araştırmalarımızın ardından bu sefer tedavimize bursa'da devam etmeye karar verdik ve hocam doçent dktr. sabri çolak'ı bulduk. Videolarını izlerken, yazılarını ve yorumlarını okurken ben de kalbimde bir sıcaklık hissettim, çevremdeki arkadaşlarımda ondan bahsedince içime bir umut doğdu. Cumartesi günü ilk muayenemisi gerçekleştirdik. Eşim ilk başta erkek doktor istemiyordu ama sabri hocamla kardeş gibi oldular muayne sırasında. Vedalaşırken bize sarıldığında gözlerindeki ışığı unutamıyorum. Bana ve eşime o kadar inanıyordu ki, bu kez İLK KEZ olacağını hissettim. Kızlar içimde tarifsiz bir heycan var. Sizden ricam bize şans dileyin, güzel enerjilerinizi göndern💓🍀

Kızlar gerçekten gözlerim dolu dolu yazıyorum 🥹 gönderdiğiniz destek dolu mesajlar için kalpten teşekkür etmek istiyorum. Sizin enerjiniz ve iyi dilekleriniz bana ne kadar güç verdi anlatamam 💖 Allah hepinizden razı olsun 🙏🏻

Aylardır süren bekleyişin ve tedavilerin ardından, bugün, her şeye rağmen,o anı yaşadık. Yaa bebeğimizin kalp atışlarını duyduk! 🍼👶 kızlar tarif edemiyorum bu duyguyu. Allah isteyen herkese nasip etsin🥹

Doktorumdan da Allah razı olsun gerçekten dedikleri kadar var, biz ondan razıyız. AMH değerimizin 0.01 olmasına rağmen bize bu duyguyu yaşattı ,şimdi sağlıkla bebeğimi kucağıma alacağım günü bekliyorum.

Kızlar gerçekten gözlerim dolu dolu yazıyorum 🥹 gönderdiğiniz destek dolu mesajlar için kalpten teşekkür etmek istiyorum. Sizin enerjiniz ve iyi dilekleriniz bana ne kadar güç verdi anlatamam 💖 Allah hepinizden razı olsun 🙏🏻

Aylardır süren bekleyişin ve tedavilerin ardından, bugün, her şeye rağmen,o anı yaşadık. Yaa bebeğimizin kalp atışlarını duyduk! 🍼👶 kızlar tarif edemiyorum bu duyguyu. Allah isteyen herkese nasip etsin🥹

Doktorumdan da Allah razı olsun gerçekten dedikleri kadar var, biz ondan razıyız. AMH değerimizin 0.01 olmasına rağmen bize bu duyguyu yaşattı ,şimdi sağlıkla bebeğimi kucağıma alacağım günü bekliyorum.
O kadar sevindim kiiii.♥️♥️♥️♥️😃 Rabb'im sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benim içinde dua eder misin bende çok istiyorum. Rahim filminse iki tupumde kapalı çıktı ve açtılar çok şükür. Geçen ay olmadı bu ay umutla sağlıkla bekliyorum inşallah bende sizin gibi evladimin güzel kalp atışını duyarim.♥️

Amin kardeşim amin inşallah, dualarım seninle olacak beni mutlaka haberdar et, çok farklı duyguluyum 🥹 Ben hep rabbim isteyen herkese nasip etsin diye dua ettim. Dua'larıma seni de ekliyorum. Umut her zaman var, benim 3. denemem, Allah hepimizin gönlüne göre versin ❤️❤️❤️❤️

Amin kardeşim amin inşallah, dualarım seninle olacak beni mutlaka haberdar et, çok farklı duyguluyum 🥹 Ben hep rabbim isteyen herkese nasip etsin diye dua ettim. Dua'larıma seni de ekliyorum. Umut her zaman var, benim 3. denemem, Allah hepimizin gönlüne göre versin ❤️❤️❤️❤️
Amin amin insallah. Tabi haber veririm Rabb'im insalah bizlere de evlat müjdesi vermeyi nasip etsin ♥️

Senin adına çok sevindim bende Betül hanıma gidiyorum biraz sürecinden bahsedermisin

Back
X