Merhaba hanımlar..
Bursadayız, kızım henüz 3,5 yaşında.
Geçen sene aslında verecektim anaokuluna ama, başarısız bir deneme gerçekleştirdik ve geri adım atmak durumunda kaldık.
Bu eylülde, anaokuluna başlamak istiyoruz nasipse.
Altınşehir tarafında oturuyoruz.
Ulaşım açısından biraz ters olmakla birlikte, Küçük Şeyler Anaokulu'na takıldı kafam bugünlerde. Bir de NİLVAK-altınşehir var tabi.
Küçük Şeyler ve YÖNDER, bildiğim ve web sitelerinden anladığım kadarıyla, Üstün Dökmen'e ait.
Ben, Üstün Hoca'yı çok severim, kitaplarını hiç kaçırmam, zihniyet olarak kendime yakın bulurum.
Fakat okullar tabi yöneticiler tarafından yönetiliyor, eğitim kadrosu, vvb.. derken içeriği belli olamayabilir diye düşünüyorum.
*
Acaba KK'da daha önce KÜÇÜK ŞEYLER veya YÖNDER OKULLARI ile tanışmış kimse var mıdır? Yorumları nasıldır?
Merakla beklemekteyim...
hangi kreste dini eğitim verılıyor kı hem ne gerek var sız verın dını egıtımını yada bellı bır yasa gelınce kendısı ogrensınBeşevler de oturuyorum evimize yakın ama dini eğitim yok sanırım o yüzden hiç düşünmedim orayı gönderen arkadaş acaba aylık ne kadar..
kaç yaşından ıtıbaren alıyorlar ve ucret ne kadar acaba?Kızım için okul arayışına girdiğim dönemde Prof. Üstün Dökmeni çok seven ve yakından takip eden biri olarak hiç süphesiz Yönder Okullarından yana tercihimi yaptım. Eğitim başarısı haricinde değerlere önem veren, çocuklarınıza sanki kendi çocuğuymuş gibi yaklaşan insani olarak üst düzey öğretmenlerin olduğu, muhteşem bir eğitim kadrosuna sahip. Çocuğunuzu huzurlu bir aile ortamı sağlamanın mutluluğunu yaşamak istiyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?