25 haftalik hamileyim bursa osmangazi hastanesinde dr.adnan şahin in hastasıyım ama çok memnun değilim çok aciklayici bilgilendirmiyor başka doktor tavsiye eden var mı ve bu doktora giden doğum yapan
hastane muayene ucretlerıne ıkı ay kadar once zam yaptı ucretı sgk lıya su an 85 tl.. doktor kıbar-nazık-soylemesı gerekenlerı sız sormadan soyleyen-her kontrolde rutın kılo ve tansıyon olcumlerını ıhmal etmeyen ve bebegın herseyını ınceleyen bır doktor....
ınsana guven verıyor ve ıcten samımı olması bır avantaj cocukları sevdıgı her halınden asıkar ..
ben netten edındıgım bılgıler dogrultusunda kendısınde basladım kontrollerıme ve dogumu da kendısı ıle yapacagım hatta bundan sonrakı surecte kadın dogum uzmanı olarak rutın kontrollerım ıcın kendısıne gıtmeyı dusunuyorum..
Merhaba bahsettiginiz doktora daha once gitmedim. Hastane hakkinda da fikrim yok, yaniltmak istemem. Ben bursa medicalparkta Dr.Yuliya Doster'e gidiyorum. Tesadufen gitmistim ama cok memnunum. Cok detayli inceliyor, acikliyor, muayeneleri uzun suruyor, cok titiz ve profesyonel bir doktor. Doktor kadar hastanede onemli, ben medicalparkin cok yogun olmasindan sikayetciyim ama doktoruma cok guvendigim icin degistiremiyorum.
Ben dogurdum 1200 tl ye nisanin 5 inde kizim 2,5 aylik oldu bile normal dogum yaptim cok memnun kaldim recep beyden, dogum sonrasi kontrollerime de ona gittim iki kez...
Ben dogurdum 1200 tl ye nisanin 5 inde kizim 2,5 aylik oldu bile normal dogum yaptim cok memnun kaldim recep beyden, dogum sonrasi kontrollerime de ona gittim iki kez...