Bursalı 2013 anneleri...

duru_mg

nilüfer
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
66
0
36
Bursa
Bursa'da oturan 2013 anneleri
doktor seçimlerinizi ve görüşlerinizi paylaşır mısınız?

selam bursalılardn ses yok,, allah kısmet ederse insallah bende nisan annesi olacağım,,

Bursa'da oturan 2013 anneleri
doktor seçimlerinizi ve görüşlerinizi paylaşır mısınız?

Ben de Bursalıyım ve Bursada oturuyorum, Bahar Hastanesine gidiyorum, kadın doğum dr.ları hepsi gayet iyi ben Güler Hanıma gidiyorum.

selam kızlar bnde bursada oturuyorm ahmet yılmaza gidiyorm medicalde ama doktra sezaryancı diyolar eger böle bişi varsa baharda bi doktra gtmek istyorm oneriniz varmı

selam kızlar bnde bursada oturuyorm ahmet yılmaza gidiyorm medicalde ama doktra sezaryancı diyolar eger böle bişi varsa baharda bi doktra gtmek istyorm oneriniz varmı

canım hoşgeldin baharda ayşe hanım ve hilal hanımı şiddetle tavsiye edebilirim. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize..

doktor çok araştırdım güler yıldıza gidiyorum çook çok memnunum tavsiye ederim size rahatlığı ve güveni veriyor aklınızda soru falanda kalmıyor işinin ehli bir bayan...

selam bende bursadayım ve bahara güler hanıma gidiyorum bende memnunum doktorumdan 2. bebek ve sezeryan olucak acaba aranızda sezeryan olacak varmı ? sezeryan tarihini ne zaman belirlşyor bi fikriniz varmı? bide kaçıncı haftadan sonra 2 haftada bir çağırıyor

slm kızlar allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

bende bahar ayşe hn gidiyorum

34 haftadayım haftaya randevum var artık 15 günde bir gideceğim sanırım

slm kızlar bende bursadayım ama haziran annesiyim bende ahmet yılmaza gidiyoorum hiç sezeryancı bir doktor değil herşeyin doğal olanını seviyor içiniz rahat olsun

slm kızlar allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

bende bahar ayşe hn gidiyorum

34 haftadayım haftaya randevum var artık 15 günde bir gideceğim sanırım

bende ayşe hanıma gidiyorum,haftaya bugün randevum var,bu hafta doğmalı artık d,iye bekliyoruz ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…