Bursalı arkadaşlar çekirge dorukta fatma güray hakkında bilgisi olan var mı

sekerciguzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
14
0
36
İstanbul
Bursalı arkadaşlar Dr. Fatma Gürayın hastası olan var mı? muayeneleri takibi ve ilgisi nasıl?Doğuma yaklaşımı nasıl hemen sezeryana itiyormu ters durumlarda tecrübesi varmı yani hakkında ne biliyorsanız yardım istiyorum lütfen

Merhaba şekercigüzel

Bir kaç arkadaşım kendisine gitmişti ve memnun kalmışlardı lakin bir konuya değineyim. Sezeryan doğumlar normal doğumlara göre daha sağlıklıdır. Bir çok yerde duydum normal doğumda çocuğun havasız kaldığı için ilk anlarda oksijen gitmediği için beyinde ufak hasarlar oluştuğunu söylüyorlardı doktorlar. Sezeryan doğumlarda ise bu kesinlikle olmadı yönünde bilgi aktarıyorlardı doktorlar.

Size acizane tavsiyem jimer den Dr Recep beyle görüşmeniz. Kendisi asker kökenli olup gata mezunudur ve askeri eğitimleri bilirsiniz disiplini bu konu üzerine çok iyi eğitim almıştr.

Op. Dr. Recep Doğanlar
03.12.1962 Bursa
Kadın Hast. ve Doğum Uzm.

Dil : İngilizce
Eğitim : GATA Askeri Tıp Fakültesi
Özgeçmiş : İlk ve orta öğrenimini Bursa'da tamamlayan Doğanlar, 1980 yılında GATA Tıp Fakültesi'nde eğitimine başladı. 1986 yılında mezun olan Doğanlar, önce Ankara'da ardından Gölcük Deniz Üssü'nde Kıta doktorluğu yaptı. 1990 yılında GATA Kadın Doğum Kliniği'nde uzmanlık eğitimine başladı. 1994 yılında uzmanlık eğitimini tamamlayarak 4 yıl Çanakkale Hastanesi, 8 yıl Gölcük Deniz Hastanesi'nde Kadın Doğum Uzmanı olarak görev yaptı. Halen Jimer'de Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak çalışan Recep Doğanlar evli, 1 erkek, 1 kız olmak üzere 2 çocuk babasıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…