bursalı hamile arkadaslarım fikirinize ihtiyacım var

aysag

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2008
1.040
76
163
43
Bursa
merhabalar ben suan 4 aylık gebeyim ve cekirge doruga gidiyorum mauyene ücreti uygun fakat doğum olarak sezaryan olacagı için 1.350 fiyat cıkardılar ve buda bana coook geldi cünki daha yeni ev aldık borc ödüyoruz simdi sormak istediğim zübeyde hanımda özel odada yatabiliryormussun cok az bir fark ödeyerek öle bir sey varmı bilen varsa detayları anlatabilirmi ve zübeyde hanımda hangi doktoru öneririrsinzi bayan olursa öncelik daha iyi olur simdidedn teskkürler

Bursalı hamile hanımlar, aranızda medicale giden var mı? Medicalde 4D ultrason var mı? Yurt dışındayım fakat önümüzdeki ay 1 aylığına Türkiye'de olacağım, bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var.

Bana kalırsa özel odadan daha önemli birşey var oda doğumda nasıl muamele gordugundur.çünkü devdet hastanesinde muayine olduğun dr doğuma girmiyormus

Merhaba medical de var mı bilmiyorum ama pembe mavi Hastanesi veya jimer hastanesini öneririm size

Çok teşekkür ederim kızlar... Bir de babam bana Türkiye'de analık hali diye bir yasanın olduğunu ve hamilelik süresince doktor muayenelerinin ve testlerinin ücretsiz olduğunu söyledi. Bundan yararlanan var mı? Eşin ve hamile kadının Türkiye'de sigortalı olması gerekiyor mu? Bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim.

R

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…