Cnm ne kadardır deniyorsun tedavi oldun mu hicBursalı hamile kalmak isteyen arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım
2 senedir olmuyor cnm bu ay başladım klomen kullandım iğne vuruldum bekliyorum bakalım son 2 günCnm ne kadardır deniyorsun tedavi oldun mu hic
Rentip ta selim Akgün var onu tavsiye ederim2 senedir olmuyor cnm bu ay başladım klomen kullandım iğne vuruldum bekliyorum bakalım son 2 gün
Ben yıldırım tıp merkezine gidiyorum canım onuda biri tavsiye etti kaç kişi gitmiş bebeği olmuş daha ilk ay zaten bekliyorum bakalımRentip ta selim Akgün var onu tavsiye ederim
Sen ne zamandır istiyosunBen yıldırım tıp merkezine gidiyorum canım onuda biri tavsiye etti kaç kişi gitmiş bebeği olmuş daha ilk ay zaten bekliyorum bakalım
Ay ne güzel cnm bende kullandım bu ay onları inş bende senin gibi ilk ay da kalabilirimBnmde 2 sene olmadı selim beye gittiğim ay hamile kaldım çok sukur cnm klomen v3 çatlama iğnesi ile
İnşallah cnm Rabbim yüzüne gülsünAy ne güzel cnm bende kullandım bu ay onları inş bende senin gibi ilk ay da kalabilirim
Cnm rentip selim Akgün çok iyi bi doktor hamile kalmadan çıkanı gormedimKızlar bursada hangi hastane hangi dr gidiyosunuz
Sen kimden duydun cnm o dr bu ay kendiliğinden deneyelim olmazsa bi dahaki ay ona gideyimCnm rentip selim Akgün çok iyi bi doktor hamile kalmadan çıkanı gormedim
Bizzat kendim gidiyorum canım gittiğim ay hamile kaldım hemde deneyipte kalamadigim yontemleSen kimden duydun cnm o dr bu ay kendiliğinden deneyelim olmazsa bi dahaki ay ona gideyim
Nasıl bi tedavi uyguladı cnm sana bide muayene ücreti ne kadar acabaBizzat kendim gidiyorum canım gittiğim ay hamile kaldım hemde deneyipte kalamadigim yontemle
75lira klomen ve çatlama iğnesi verdi 2 dozNasıl bi tedavi uyguladı cnm sana bide muayene ücreti ne kadar acaba
Sigorta ile anlaşması yok mu cnm75lira klomen ve çatlama iğnesi verdi 2 doz
Şuan için yok cnm ama çok pahalı sayılmaz evlat için herseye degerSigorta ile anlaşması yok mu cnm
Aynen öyle cnmŞuan için yok cnm ama çok pahalı sayılmaz evlat için herseye deger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?