bursalı kızlar bi bakın

Hatice9293

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
514
170
103
Kızlar bursa yıldırım doruk hastanesi doğum ucretleri hakkında bilgisi olan var mı bide Dr. Gizem yıldırım ile ilgili bilgisi olan

Kızlar bursa yıldırım doruk hastanesi doğum ucretleri hakkında bilgisi olan var mı bide Dr. Gizem yıldırım ile ilgili bilgisi olan
Bilgi edinebildiniz mi ben de dorukta kemal beye gidiyorum ama dogum ucretlerini sormadim henuz siz ogrenebildiniz mi

Bilgi edinebildiniz mi ben de dorukta kemal beye gidiyorum ama dogum ucretlerini sormadim henuz siz ogrenebildiniz mi
Doktor hakkında bilgi edinebilirsiniz bildim hastane ücretlerini gittiğim de ogrencem o zaman buraya da yazarım inşallah

Neriman hanima gittim ben iki kez son gittigimde de kemal beye gittim memnun kaldim onunla devam etmeyi dusunuyorum siz hangisine gidiyorsunuz

Neriman hanıma devam edeceğim 35. Hafta itibariyle.Ara tatilde gitmiştim Neriman hanıma.Doğum fiyatlarına zam gelecek demişlerdi

Geçenlerde kv gitmiş yanlış hatırlamıyorsa 1600 normal Doğum demişler bir de isteğe bağlı sezeryan 2500 demişler.Zorunlu sezeryanı hatırlamıyor

Doruk hastanesinde mi doğum ücretlerine zam gelecekmiş birde her doktorun ayrı mı doğum ücreti yoksa hepsi aynı mı

Doruk hastanesinde mi doğum ücretlerine zam gelecekmiş birde her doktorun ayrı mı doğum ücreti yoksa hepsi aynı mı

Canm ben doğudayım şubat başında gidebildim.O zaman sorduğumda zam gelecek güncellenecek demişlerdi.1400 civarı fiyat söylemişlerdi bana.Ama doktor doktor fiyat vermediler.Ben de fiyatı genel sandım.Muayene ücreti doktordan doktora değişiyor biliyorum da.Kv nin öğrendiği de güncellenmiş fiyatlar

Ben de 25 Nisa'n gibi randevu alacağım.En doğrusunu öğrenmiş olurum o gün inşallah

Bende 20 nisanda gidicem o zaman öğreneceğim de yine de burada da bi sorayım dedim telefonda sordum bilgi vermiyorlarmis mecbur yüzyüze soracağım

Bende 20 nisanda gidicem o zaman öğreneceğim de yine de burada da bi sorayım dedim telefonda sordum bilgi vermiyorlarmis mecbur yüzyüze soracağım

Ödemenin yapıldığı yerin yan tarafında bi oda var canm.Ordan bilgi veriyorlar

Muayene için yine 50 60 alırlar. Ben 3 sene önce medicabilde 45 tl veriyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…