Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bursalı öğretmen anneler yardım

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

illederengarenk

Biraz vicdan,biraz bahar
Kayıtlı Üye
12 Mart 2011
2.837
1.182
373
EYLÜLDE 7.ayını bitiren kızım için bakıcı arıyorum.yarım gün çalışıyorum.bakıcılarınıza ne kadar ücret veriyorsunuz ve neler istediniz.Biriyle görüştüm ama bazı şeyler çok içime sinmedi.eski çalıştığı kişinin tüm herşeyini bana anlattı.kayınvalidesinden nefret ettiğinden tut,bazı garip davranışlarına kadar.yüzüm çok yumuşak kaldığı için önceki yıllarda sorun yaşamıştım.şimdi birine karar vermeden nelere dikkat etmeliyim,ufak tefek iş istemek çocuk uyuduğu zamanlarda sorun olur mu?buna çok sert tepki verenler oldu.kendine hizmetçi mi arıyorsun diye.benim sorunum kurallarımı tam koyamamak oldu daha önceleri.sanki ben ona yüklenirsem o da çoçuğu üzerse diye korktum.şimdi sorun yaşamak istemiyorum.görüşlerinizi bekliyorum.

Ben bursa yıldırım heykel e 5 dakika mesafede merkezede Oturuyorum Setbaşı,namazgah devlethastanesi kükürtlüye kadar problem olmaz bakıcı arayanlar bana ulaşabilir

Merhaba ben de öğretmenim bu sene sabahçı olacağım inşallah yıldırım da oturuyorum bakıcı işimi çok şükür halletim eskiden aynı okulda çalıştığımız yardımcı teyzemiz vardı sağolsun kırmadı beni evine gelip bakacak ama para işini hiç konuşmuyor sordum ben senin hatrin için bakıcam diyor ben de fiyat araştırıyorum

Merhaba ben de öğretmenim bu sene sabahçı olacağım inşallah yıldırım da oturuyorum bakıcı işimi çok şükür halletim eskiden aynı okulda çalıştığımız yardımcı teyzemiz vardı sağolsun kırmadı beni evine gelip bakacak ama para işini hiç konuşmuyor sordum ben senin hatrin için bakıcam diyor ben de fiyat araştırıyorum

tanıdık biri olması çok güzel ama ben öyle birini bulamadım hala.

Temizlik yemek çocuğun bütün gereksimi olan herşer eşyaları yıkanıp ütülenmesi çocuğun yiyeceklerin hazırlanması herşeyi taze taze hazırlanması çorbası yoğurdu günlük mayalama bu tarz işler:49:

merhaba daisy84 konuyla alakasız olacak biraz ama. ben ildışı tayinde yıldırımı seçeceğim. yıldırımda iyi kreşler var mı?

evet yine soruyorum aynı soruyu.bursalı çalışan kimse yok mu?bakıcılarınız ve nelere dikkat ediyorsunuz.çocular büyüseydi de şu bakıcı işi bitseydi.

bursada oturmuyorum ama genel olarak sadece çocuk,yemek ve bulaşık (temizlik hariç) saaati 4 tlden hesaplayın,istanbul ve izmir dışındaki şehirlerde fiyatlar aynı çünkü ulaşım yok.benim günde 6 saat bakıcının evinde bakılıyor ayda 400 veriyorum.bakıcımın baktığı diğer çocuğun annesi 350 ödüyor.bakıcım kalan zamanında ise mantı yapıp satıyor çok çalışkan bir hanım.ben pazartesi çalışmıyorum,temizliğimi de kendim o gün yapıyorum.bakıcımın vicdanlı biri olduğunu düşünüyorum.inşallah siz de bulursunuz böyle birini.
evde çalışacaksa haftada 1 gün süpürme silme,1gün toz alma,1 gün cam silme,1 gün dolap temizliği,1 gün ütü yapmasını isteyebilirsiniz.çocuk günde 2 saat gibi uyuyorsa neden yapılmasın ki? fiyat ta 700-800 arası normal.sonuçta hergün tüm evi temizlemeyecek.zaten bitmez. bence bakıcıya vermek her anlamda- çocuğun gezip gelmesi özellikle- çok iyidir.

Back
X