Bursadaa dogum yapcaklar yapanlar öZel de hangı hastane hangı dr iyi kötü tecrübelerinizi ögrenebılırmıyımm bide bilen varsa muayene dogum ücretleri nasıı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben jimere nuray sözeriye gidiyorum.Güleryüzlü ilgili bir bayan .Sabırla dinleyip sorularını cevaplıyor.Doğum deneyimim henüz yok kendisiyle :) ama şimdiye kadar memnunum.
Baharda nagihan hanım varmış onun içinde güzel şeyler duydum.Yine jimerde cenk aşkalli var o da öyle.
bende gebeyim ilk önce Anadolu hast.ne gittim deniz hn. var orda. pek sevemedim kadını. ilk haftalarda balık yağı ve vitaminler verdi istemediğim halde. Sonuçta düzgün besleniyorum ilaçta ister istemez kimyasal var dedim. ondan dolayı soğudum kadından. şevket yılmazda bir dr.a gittim beğendim ama orasıda çok yoğun bende kararsızım ne yapacağım bilmiyorum...
Bilginiz varmı bılmıyorum ama hastane için yeni doğan ünitesı yok dıyolar Allah korusun küvezlik bi durumda baska hastaneye sevk edıyolar gıbı bişiler soledıler herkes bişi solemeye pek meraklıdar ya senin bi bilgin varmı
Bilginiz varmı bılmıyorum ama hastane için yeni doğan ünitesı yok dıyolar Allah korusun küvezlik bi durumda baska hastaneye sevk edıyolar gıbı bişiler soledıler herkes bişi solemeye pek meraklıdar ya senin bi bilgin varmı