Bursalılaarr

Ftnt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
10
0
1
Bursa
Bursadaa dogum yapcaklar yapanlar öZel de hangı hastane hangı dr iyi kötü tecrübelerinizi ögrenebılırmıyımm bide bilen varsa muayene dogum ücretleri nasıı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kimsecik yokmu cvp verccekk

Ben jimere nuray sözeriye gidiyorum.Güleryüzlü ilgili bir bayan .Sabırla dinleyip sorularını cevaplıyor.Doğum deneyimim henüz yok kendisiyle :) ama şimdiye kadar memnunum.
Baharda nagihan hanım varmış onun içinde güzel şeyler duydum.Yine jimerde cenk aşkalli var o da öyle.

Doruk evrım hanım iyi dediler bide medicabille bahardan bi dr gelmiş hangi hastane

bende gebeyim ilk önce Anadolu hast.ne gittim deniz hn. var orda. pek sevemedim kadını. ilk haftalarda balık yağı ve vitaminler verdi istemediğim halde. Sonuçta düzgün besleniyorum ilaçta ister istemez kimyasal var dedim. ondan dolayı soğudum kadından. şevket yılmazda bir dr.a gittim beğendim ama orasıda çok yoğun bende kararsızım ne yapacağım bilmiyorum...

Mrb.benim doktorum medicabil zuhal öder saylik.kendisinden cooook memnunum.3 hafta sonta dogumum var nasipse.gebeligimi basindan beri onunlayim.tavsote ederim dilerseniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya hastaneden memnunmusunuz dogum fıyatı muayene fıyatı nası bideok tahlil istiyomu ikiz beklıyorumda ben bıraz stres yaptım

Ya hastaneden memnunmusunuz dogum fıyatı muayene fıyatı nası bideok tahlil istiyomu ikiz beklıyorumda ben bıraz stres yaptım

Bana soruyorsan ben oldukca memnunum.hem hastaneden hem doktorumdan.muayene fiyati 42 tl.normal dogum 1000tl.normal epidural dogum 1250.sezeryan 1500 tl.rabbim sana bagislasin bebislerini.

Sana sormustum cok tesekkur ederim cvpladıgın için salı muayenem vardı çok iyi oldu cvplaman içim rahatladı çok tesekkur ederım 😘

Bilginiz varmı bılmıyorum ama hastane için yeni doğan ünitesı yok dıyolar Allah korusun küvezlik bi durumda baska hastaneye sevk edıyolar gıbı bişiler soledıler herkes bişi solemeye pek meraklıdar ya senin bi bilgin varmı

Kusura bakma yeni gördüm. Hastanede Yenidoğan yogun bakimi mevcut cnm.

Muayene ucreti ne kadar acaba

Medicabill 45 doruk 55 hala karar veremedimm 😥😥😥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…