- Konu Sahibi sessizhikaye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende sühendan benderliye gittim ilk doğumumu o yaptırdı , memnun kaldım ,çok konuşkan bi kadın deil ama hiçbi sorun yaşamadım herşey gayet güzeldi.şuan 45 günlük bebeğim var çekirge dorukta yaptım doğumu , hiç memnun kalmadım, doğumum kötü geçti
sühendan benderliye gidememe sebebim ise, doğum zamanı tatilde olcakmış o yüzden yani
neden bu sefer gitmedin diye sorcaklara :))
nejdet kırkere bende gidecektim ama yoktu her ay aynı doktora gitmek zorundamıyız.
tek kelimeyle mükemmel biri Op. DR. ÖZER KUTLU
sorunlu bir hamilelik dönemi geçirdim ve sayesinde bebeğimde bende şu an çok iyiyiz.Hastahanede olsun gerekse acil durumlarda telefon ettiğimizde herşeyi ayrıntılı anlatıp bizi bilgilendiriyordu.günün hangi saatinde olursa olsun telefonumuzu cevapsız bırakmıyordu.yani kesinlikle Özer beye git derim arkadaşım...
yapraknilcim Sühendam hanım hakkında yazdıklarında sana katılıyorum..Hastahanede yattığım dönemde o kadar çok hastası vardıki vizit yaptıklarında yoğunluktan kapıdan hastalarına bakıp hemen geçiveriyordu.
Ey gidi benide annem zübeyda hanımda doğurmuşş :)
Merhaba arkadaşlar özellikle Op.Dr.Özer KUTLU ya gidenler çok memnun gördüğüm kadarıyla. Sormak istediğim bişey var özer beye özelmuayenehanesinden gidiyoruz orası tamam doğum zübeydede olacak ve özer bey istediğmiz gün doğuma girebilecekmi birde normal doğum için ısrarcımıdır ben sezeryan istiyorum da biraz tırsıyorum açıkçası ve doğum ücreti hakkında ne diyebilirisiniz teşekkür çokmu sorum acaba![]()
merhaba canım,
evet ben özer kutlunun hastasıydım
çok ama çoooook memnun kaldım.
hamileliğimin başından sonuna kadar hep takip etti.
bir doktorun yapabileceği herşeyi fazlasıyla yaptı.
evet canım özeline gittim, ama zaten devlet hastanelerin durumu malum
ana baba günü gibi, ben birkaç kez gittim sadece hastaneye o da 3 lü test yaptırmaya,
ilk hamile kalınca özer beye haber vermek ve ilaç yazdırmak için, bir iki kez de acile gitmiştim, ama özer bey hastanede de çok ilgili. öyle başından savmaz yani. ne gerekiyorsa yapar.
normal doğumda ısrarcı değil canım. mesela ben kesinlikle normal doğum istemem demiştim hiç bir şey demedi.zübeydede yaptım doğumu da epidural sezeryan oldum. konuşup gülüşerek çok güzel bir doğum oldu yani. sadece ben biraz fazla panik yaptım ve özer bey de şaşırdı bu duruma. sonrasında da hep sordu niye o kadar panik oldun diye. doğuma girene kadar çok sakindim ama o ortam çok farklı ve biranda acayip korktum ve panik yaptım ama hiç gerek yokmuş. özer bey bu işte usta gerçekten.
doğumdan sonra 2 gün kaldım hastanede ve özer bey her gün gelip kontrol etti.
sgk lı isen ve doğumu zübeydede yapmayı düşünüyorsan ücret ödemiyorsun sanırım. sigorta karşılıyor çünkü. ancak ekstra bişey olursa belki fark alınır ama şu an bazı değişiklikler olmuş sanırım, hastanelerede de biraz ücret alınacakmış galiba ama alınsa bile çok cüzi bişey olur.
canım sen hamilemisin, yoksa hamilelik için mi uğraşıyorsun.
ama her iki durumda da özer beyi tavsiye ederim canım.