- 25 Temmuz 2014
- 462
- 183
- 83
- Konu Sahibi unutursamfisilda
-
buna cevap verebilmek için ahmetbeyi tanımak gerekiyor...
eğer bu burs torpille veriliyorsa sorun etmezler.ya ben de tanımıyorum ahmet beyi ama işte arkadaşıma o yıl, çıkar mı bilemiyorum bu yıl eş dost çok isim yazdiran oldu falan demiş, ama çıkmış işte
Ilk başta torpille alınıyor kesinlikle, ama daha sonrasında transkript isteniyor o noktada zaten adam uyarmış çıkarsa notlarına dikkat et düşük olurda ben de bişey yapamam burs komitesi anında keser demiş, ya şimdi o yılın bilgileri, ne bileyim aynı hesap numarasinin daha once verilmiş olduğu falan çıkar mı, bu adamlar bunu bilebilir mi, sorun bueğer bu burs torpille veriliyorsa sorun etmezler.
ederlerse de patlatsın bi torpil daha...
Yaaaavakıflardan burs almış biri olarak eğer gerçekten bu işi düzgün yapıyorlarsa arşivleri vardır, hem evrak hem de dijital arşivleri. Çıkacaktır sistemde diye düşünüyorum.
Ama o sisteminde gözüktüğünüz diğer vakifta bi sıkıntı olmadı değil mi? Yani vakfa göre değişiyor. Ya rica etsem, özelden bu vakıfların ismini yazar misiniz?normalde başka bir vakfa burs yaptığında bile diğer vakıflardan burs alıp almadığın çıkıyor. Ben bir yerden burs alırken başka bir yerden de kazanmıştım. İlk ay verdieler sonra arayıpğ diğer vakfın sisteminde de gözüküyorsunuz diyip kestiler. ancak dediğin g,bi torpiilli bir yerse sıkıntı çıkarmayacaklardır bence.
Liste mutlaka tutulur da tekrar başvuru yapınca direk çıkar mı diyosunuzEn saçma salak sisteme sahip bir vakıfta bile, burs verilen öğrencilerin listesi tutulur. Sonuçta verdikleri bursları, vergiden düşüyorlar. Ama madem torpil işliyor, ve arkadaşınız torpile sahip, burs çıkacaktır kendisine.
Mantıklı. Pek sağlam bir torpil de değil yani bildiğim kadarıyla. Bakalım ya hayırlısı olsun ben biraz polyannaciyimdir çıkmazsa gerçekten en mükemmelin, olmasi gerekenin o olduğu sebebiyle cikmayacaktir, bence. Ama inşallah da çıkar, çıksın ya canım arkadaşıma, hak ediyor oŞöyle bir şey var. Eğer burs verirken tek dikkat ettikleri torpilse, ve sizin torpilin sağlamsa, dönüpte biz buna burs verdik mi diye araştırma yapmazlar arşivlerinde.
Ama sizin torpiliniz çok sağlam değilse, ya da sizden daha güçlü tanıdıkları olan varsa, 2 kişi arasında filan kalırlarsa, ancak dönüp bakarlar diye düşünüyorum.
Mantıklı. Pek sağlam bir torpil de değil yani bildiğim kadarıyla. Bakalım ya hayırlısı olsun ben biraz polyannaciyimdir çıkmazsa gerçekten en mükemmelin, olmasi gerekenin o olduğu sebebiyle cikmayacaktir, bence. Ama inşallah da çıkar, çıksın ya canım arkadaşıma, hak ediyor o
Haklısınız :) bakalım, kısmet. Önce hayırlısı olsun. Kötü şeyler olmasın. Ne olursa sonunda güzel şeyleri beraberinde getirsin. Yardımınız için teşekkür ederim:)Valla burs konularında bende o kadar uğraştım, ettim ama araya birini sokmadan bulamadım. O yüzden bu işler hep tanıdık, bildik birilerine bakıyor. Çok sağlam değilse, fazla ümitlenmeyin canım.
Haklısınız :) bakalım, kısmet. Önce hayırlısı olsun. Kötü şeyler olmasın. Ne olursa sonunda güzel şeyleri beraberinde getirsin. Yardımınız için teşekkür ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?