• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buruk sevinç

herseyduzelirmi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
3.356
2.255
173
Ankara
Benim canım kardeşim, sadece kardeşim değil, hayattaki en büyük destekçim, zor günlerimi paylaştığım, herşeyimi anlattığım, canımın içi kardeşimin hamile olduğunu öğrendim 2 gün önce. mayısta evlenmişti. o kadar mutluyumki, benim minicik kardeşim anne olacak.
Ailemin, çevremin ve kendimin benden beklediği müjdeli haberi kardeşim verdi. hemde korunurken, ancak ben 4 yıllık evlilik, 1,5 yıllık bebek hasreti, 3 aşılama sonrası hala karnım boş. Bu mutlu habere bir tarafım çok seviniyor, diğer yanımsa buruk. haberi aldığım gün önce mutluluktan uçtum ancak bütün gece migren ağrım tuttu.
Arkadaşlar çocuğum olmuyor, böyle büyük bir mutluluğu bile buruk yaşıyorum.

Son düzenleme:
Benim canım kardeşim, sadece kardeşim değil, hayattaki en büyük destekçim, zor günlerimi paylaştığım, herşeyimi anlattığım, canımın içi kardeşimin hamile olduğunu öğrendim 2 gün önce. mayısta evlenmişti. o kadar mutluyumki, benim minicik kardeşim anne olacak.
Ailemin, çevremin ve kendimin benden beklediği müjdeli haberi kardeşim verdi. hemde korunurken, ancak ben 4 yıllık evlilik, 1,5 yıllık bebek hasreti, 3 aşılama sonrası hala karnım boş. Bu mutlu habere bir tarafım çok seviniyor, diğer yanımsa buruk. haberi aldığım gün önce mutluluktan uçtum ancak bütün gece migren ağrım tuttu.

oooooy kıyamam ben sanaa bende 18 yaşındayım ablacım 3 yıl önce overlerimn olmadığını öğrendim doğuştan yokmuş . yengemle aynı evde yaşıyorum hamile hergün heran her dakika birlikteyiz acı acı yüzüne gülüyorum anneler gününde öğrendi hamile olduğunu ilk benimle paylaşt.ı telefonda ablama yengem hamile hala oluyorum dedim sırf abim kırlmasın o duygu o sevinç boğazında klmasın diye. dilerim allahtan en yakın zamanda anne olursun ama lütfen umudunu kaybetme umut fakirin ekmeği derler ya o misal en güzele emanetsin ablacım

teşekkürle, çocuk meselesini kafama takmamaya çalışıyorum, olmuyor, gece uyanıyorum bu mesele, heran her dakika bu mesele, kafamı rahatlatmam lazım ama nasıl, hobi falan bulmam lazım

2 yılı gectı evlenelı
oysa abım 3 aylık evlı cocuk ıstemıolardı,
tup bebek surecınde cektıgım acılardan dolayı aılem hep hamıle kalmamın heyecanını beklıolardı
benden....
Oysa yengemın aramasıylan hala olacagımı duydum....
Cok ama cok sevınmıstım
abım benım cektıklerımı cekmeyecek baba olacaktı
haberı kıme verdıysem ^^keske sen olsaydın hamıle vede darısı sana ınsallah denıldı^^
herkes buruktu...
Ben hayırlısı dıyebılıordum sadece

annemlen babam hc sevınememıstı
cunku canımın acıdıgını bılıolardı yıllardır

sımdı ufacık brsey aldıgımı gorduklerınde
senınde olur ınsallah dıyolar
bır yanım cok sevınclı bır yanım buruk...

ınsallah prensesım halasınında melegını yollayıp ugur getırecektır

rabbım herkesın gonlune gore versın

önce ismini gördüm herşeydüzelirmi...
bence düzelir çünkü üç kere aşılama yaptırabilmişsin...
oysa ki benim eşimde hiç sperm yok..
7-8 ay oldu öğreneli ve ne yapacağımızı şaşırmıştık...
biz bile (biz bile diyorum canım dikkatni çekerim) bebek sahibi olabileceğimizi düşünüoyoruz.sizin neden olmasın...
hiç değilse tüp bebiş şansınız var..
bence hiç umutsuzluğa kapılama ve mutlu ol....
neler hissettiğini çok iyi anlıyorum ama inanki daha kötüsü de olabilirdi..
buna inan ve.
bunun senin ve eşinin sınavı olduğunu düşün..
siz bu sınavı geçeceksiniz inş...

oooooy kıyamam ben sanaa bende 18 yaşındayım ablacım 3 yıl önce overlerimn olmadığını öğrendim doğuştan yokmuş . yengemle aynı evde yaşıyorum hamile hergün heran her dakika birlikteyiz acı acı yüzüne gülüyorum anneler gününde öğrendi hamile olduğunu ilk benimle paylaşt.ı telefonda ablama yengem hamile hala oluyorum dedim sırf abim kırlmasın o duygu o sevinç boğazında klmasın diye. dilerim allahtan en yakın zamanda anne olursun ama lütfen umudunu kaybetme umut fakirin ekmeği derler ya o misal en güzele emanetsin ablacım

canımm...
durumuna çok üzüldüm..
Rabbim şifanı versin inş.
hiç böyle bişey duymamıştım..
Allah büyük tatlım...
söyleyecek bişeyde bulamadım şimdi....ama yazmak istedim...

2 yılı gectı evlenelı
oysa abım 3 aylık evlı cocuk ıstemıolardı,
tup bebek surecınde cektıgım acılardan dolayı aılem hep hamıle kalmamın heyecanını beklıolardı
benden....
Oysa yengemın aramasıylan hala olacagımı duydum....
Cok ama cok sevınmıstım
abım benım cektıklerımı cekmeyecek baba olacaktı
haberı kıme verdıysem ^^keske sen olsaydın hamıle vede darısı sana ınsallah denıldı^^
herkes buruktu...
Ben hayırlısı dıyebılıordum sadece

annemlen babam hc sevınememıstı
cunku canımın acıdıgını bılıolardı yıllardır

sımdı ufacık brsey aldıgımı gorduklerınde
senınde olur ınsallah dıyolar
bır yanım cok sevınclı bır yanım buruk...

ınsallah prensesım halasınında melegını yollayıp ugur getırecektır

rabbım herkesın gonlune gore versın

esracımmm Allah seninde gönlüne gööre versin inş..
tez zamanda sende hamiş olursunda bu dertten sende kurtulursun...
kucakları boş kalanlara ve evlat isteyen herkese Rabbim hayırlısını versin inş....

Son düzenleme:
rabbim herkeze versin inş
ALLAH büyük ümit kesilmez bunun içinde bir dua var heşeyin bir duası var
en ümitsiz vaka ben ben bile doğurdum herkez doğurur!!!!!!!!

teşekkürle, çocuk meselesini kafama takmamaya çalışıyorum, olmuyor, gece uyanıyorum bu mesele, heran her dakika bu mesele, kafamı rahatlatmam lazım ama nasıl, hobi falan bulmam lazım

ablacım iman gücün ve kadere inancın seni ayakta tutmaya yetiyordur eminim tahmin edebiliyorum içtiğin suda yediğin ekmekte o düşünce ama bi düşün peygamber efendimizin anneannesinin 20 yıl çocuğu olmamış o süre içinde bir çocuğun başını bile okşamamış isyan etmek olur diye geçtim ki biz aciz kullarız sorgulamak bile ne haddimize ama olmuyor işte allah herkesin yar ve yardımcısı olsun kucağınız dolu olsun inşaallah...

canımm...
durumuna çok üzüldüm..
Rabbim şifanı versin inş.
hiç böyle bişey duymamıştım..
Allah büyük tatlım...
söyleyecek bişeyde bulamadım şimdi....ama yazmak istedim...

amin ablacım allah sana ve herkese bir melek göndersin o duyguyu yaşatsın tattırsın diyecek bişey bulamıyorum yengemden biliyorum çok farklı bişey olsa gerek ama hayırlı ise olsun hayırsız ise geri dursun inşallah seninde kaderinde bu varsa biraan önce olsun ama yoksa (üzülerek söylüyorum) iyi ki olmamış dedirtsin sanada bi yerde :(

2 yıllık evliyim yumurta oluşmuyor bende aşılama olmuyor perşembe tüp bebek için görüşmeye gidecem bayramda ben bebeğimin olursa tüp bebekle olacagnı öğrenirken 2 kuzenimin 3 aylık evli oldkları ve birinin 2 diğer kuzenimin eşininde 1.5 aylık hamile oldugunu öğrendim :(

Back
X