Mutluluğunuz daim olsun
Konu sahibi arkadaş da kısmetim beni bulsun istiyorum, ben aranmam demiş. Eee siz o siteye kayıt olunca eşiniz sizi bulmuş zaten, değil mi? Ne farkı var ben almadım. Kısmet ise kısmet, bulunmak ise bulunmak işte.
Bence evlilik odaklı, ne istediğini bilen insanların bir portalda toplanması gayet mantıklı. Yalnış bişey göremiyorum.
Bence dimdirek evlilik amacli tanismak asiri derece kasinti oluyor, ille de evlenicem diye kendini kasiyorsun. Ben bu islerin dogal akisiyla olmasindan yanayim. Internette tanistigin birine nasil guvenebilirsin, nasil isinabilirsin, tanimadigin birine nasil asik olabilirsin ki? Bilemedim acikcasi.
Vallahi konu sahibesi, ben de aynini yasiyorum. Basima 2 olay geldi anlatayim, ben de 27yim bu arada.
Bir arkadasim bu yaz evlenmek istiyordu, babasi da boyle aceleyle apar topar olmaz, gelecek yaz dugun yaparsiniz demis. Ben de baban hakli dedim, ortada ne organizasyon var, ne de gelinlik. Arkadasim da, "ama ben genc gelin olmak istiyorum, fotograflarda genc, guzelken gelinlikle cikmak istiyorum" dedi. Bu laflari bana o kadar koydu ki, o kadar kotu geldi ki anlatamam. O anda ona bir sey belli etmedim tabi ama soyledikleri kafamda yankilaniyor habire. Ben asla 25-26 yaslarinda genc gelin olamayacagim, bunu fark ettim.
Ikinci arkadasim da agustosta evleniyor. Giyimimi, stilimi begendigi icin birlikte dergi karistirmak istedi, fikirlerimi sordu. Sonra gelinlikciye gitmek istedi, fikir vermem icin. Neyse, gittik beraber, o bembeyaz gelinlikle parlarken benim icim o kadar acidi ki anlatmam. Yanlis anlamayin kiskandigimdan degil, Allah onun mutlulugunu daim etsin ama aklima kendi icimin ne kadar acidigi, ne kadar yalniz oldugum geldi. Kalp acisi olmayan, sevgilisi olan, yalniz olmayan insanlar bunu anlayamaz bence. O gelinligi ben hayal bile edemedim, her seferinde hevesim kursagimda kaldi. Baskalari mutlulukla parlarken hayat bana bunu niye cok gordu diye dusundum o an. Giymeyi gectim, hayal bile edecek durumda degilim.
Boyle dostlar, umarim hepimiz icin hayat degisir, kader daha guzel gunler getirir.