Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dıyorum canım sakasına dıyorum bencıl ınsan arkadasınada bulur bıraz dıyorum yokkı dıyo etrafta zaten cok pasıftır
arkadaşım eylülde evlenecek bana ev eşyalarını gelınlık fotolarını falan gonderıyor ınternetten nasıl dıye oda paylaşmasa benım le paylaşmadığından dolayı alıncagımı düşünüyordur. yollarken bı art nıyetı yok... ama benım basımdan ılıskılerım acısından cok olumsuzluklar gectı hep yanlış ınsanlar.yasım 30 ben hala bı damat adayı bıle bulamadım.arkadas gonderdıkce ben bı tuhaf oluyorum ıstıyorumkı benımde olsun.. artt nıyetı olmasada bazen sankı benım uuzntumu umursamıyor gıbı gelıyor bana oyle geliyor ıste... yuva kurmak evlat sahıbı olmak ıstıyorum...
Bende 30 yasindayim. 1 yil once tanıştık ustelik tam hic umudum yokken. Oyle güzel geldiki hayatıma. Aşkla geldi herşeyim oluverdi...
Dahada önemlisi ne biliyormusun?
29 yasima kadar iyiki ama iyiki hic kimseyle evlenmemisim!
Iyiki onu geç de olsa tanıdım
Karşına öyle bi gün de öyle biri çıkar ki
Bu yaşına kadar Hayatından Çıkıp giden herkeze binlerce kez tesekkur edersin! Canim karamsar olmamalisin ama
Güzel düşün hep, evren içindeki sesin yankısı gibidir
Onlardan biri benim.![]()
arkadaşım eylülde evlenecek bana ev eşyalarını gelınlık fotolarını falan gonderıyor ınternetten nasıl dıye oda paylaşmasa benım le paylaşmadığından dolayı alıncagımı düşünüyordur. yollarken bı art nıyetı yok... ama benım basımdan ılıskılerım acısından cok olumsuzluklar gectı hep yanlış ınsanlar.yasım 30 ben hala bı damat adayı bıle bulamadım.arkadas gonderdıkce ben bı tuhaf oluyorum ıstıyorumkı benımde olsun.. artt nıyetı olmasada bazen sankı benım uuzntumu umursamıyor gıbı gelıyor bana oyle geliyor ıste... yuva kurmak evlat sahıbı olmak ıstıyorum...